Şimdi Ara

sim kart birleştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3yıl önce avea ve turkcell kartlarımı daha önce kopyalatıp ayrıca tek bir sim e yüklemişlerdi.
    telefonu açarken hangisinin pin ini girersem o hattım açık oluyordu.
    denizin dibine telefonu gönderince sim de beraberinde tabii

şimdi bu işlemi ankarada yaptırdığım yer kapanmış.

* avea ve trkcll kartlarımı aynı bu şekilde birleştirebilir miyim?

* yada kesere birleştirme falan duydum ama tam bilgim yok . o nasıl oluyor?

* ankara da nereye gideyim de yaptırayım?

maltepe pazarında (yeni) telefoncular var mı eskisi gibi? orada yaparlar mı?

tavsiye bekliyorum sizden...

• artık eskisi gibi kalmadı ama 2. el telefon satanların yoğun olduğu dükkanlara sor bulma şansın olabilr yinede şuan çift simkartlı teller çıktığı için fazla kullanan yok ama aramanda fayda var elinde kalan vardır bulabilirsin bence

Orjinalden alıntı: aliass

sim birleştirme işi pek kullanışlı değil diye duymuştum.sen sorunsuz kullanabildinmi dostum?

birleşmiş sim kartını sürekli çıkarıp başka telefona takmadığın sürece sorun yaratmaz bnce
    yani birleştirilmiş sim + aria orjinal sim + trkcll orjinal sim hepsi vardı elimde tek tek.
    birleştirlmiş takılı duruyordu.
    telefonu açarken pin sorduğunda hangi kartın pin ini girersem o hat açık oluyordu.
    aynı zamanda telefonda bi menu çıkmıştı (trukcell menu gibi -trkcll menu kayboldu onun yerine) oradan da değiştirebiliyordum. hiç problemle karşılaşmadım. kilitlenme falan bişey olmadı. başka telefonlarda da kullandım sorunsuzca (şarjım bitince arkadaşlarımın telinde mesala) 250lik tel defteri hafızası vardı ayrıca o birleşik kartın

degılse yaptıramassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodemind -- 17 Aralık 2008; 18:43:36 >
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • calısıyor ama acıısta hangısının pınını gırersenız o acılıyor

Orjinalden alıntı: nocturneox

daha önce problemsiz kullandım ben. ama yeni bir sime kopyalanmıştı.
    yani birleştirilmiş sim + aria orjinal sim + trkcll orjinal sim hepsi vardı elimde tek tek.
    birleştirlmiş takılı duruyordu.
    telefonu açarken pin sorduğunda hangi kartın pin ini girersem o hat açık oluyordu.
    aynı zamanda telefonda bi menu çıkmıştı (trukcell menu gibi -trkcll menu kayboldu onun yerine) oradan da değiştirebiliyordum. hiç problemle karşılaşmadım. kilitlenme falan bişey olmadı. başka telefonlarda da kullandım sorunsuzca (şarjım bitince arkadaşlarımın telinde mesala) 250lik tel defteri hafızası vardı ayrıca o birleşik kartın

peki kardeş yeni sim kartlarda oluyor mu yine bu dediğin olay? yani yeni sim kartım ile eski 10 yıllık turkcell i kopyalatabilirmiyim bi simkarta?
  • neyazıkkı 2000 yılı sonrası kartlarda kopylama yok...
  • evet eski kartla yeni kartlar birleştirilmiyor. BU ARADA İPHONE DA BU TİP KARTLARIN SORUNSUZ ÇALIŞTIĞINI HATLAR ARASINDAKİ GEÇİŞLERİN DE PROBLEMSİZ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM. AYRICA BAĞLANTI HIZI DA AYNI.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.