Bildirim
N82 verip yerine HTC diamond mu SAMSUNG İ900 mü alınır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
samsung innov8 veya iphone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 18 Eylül 2008; 13:58:29 >_____________________________ -
Samsung inova 8510 i düşünülebilir. _____________________________ -
HTC diamond ile samsung i900 ü eline al ve biraz incele sonra hangisi kafana yatarsa onu al derim dostum _____________________________ Her Hakkım Saklıdır®™ |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ -
i900 omnia _____________________________ -
dostum tartışmasız bir şekilde diamond
iphone diyenler olacak samsung diyenler olacak
birazdaha beklersen arte yada sapphire al diyenler bile çıkar
tuş takımı takıntın varsa pro alabilir sabrın varsa HD yi bekleyebilirsin
ama htc bir pda markasıdır
kolundaki saatin D&G olacağına bir saat markası olan omega veya longines olmasını istemez misin_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: saintlaure
dostum tartışmasız bir şekilde diamond
iphone diyenler olacak samsung diyenler olacak
birazdaha beklersen arte yada sapphire al diyenler bile çıkar
tuş takımı takıntın varsa pro alabilir sabrın varsa HD yi bekleyebilirsin
ama htc bir pda markasıdır
kolundaki saatin D&G olacağına bir saat markası olan omega veya longines olmasını istemez misin
dimi blackberry D&G apple samsung omega
_____________________________ -
N82'nizi neden satıyorsunuz? Nesinden şikayetçisiniz? Önem verdiğiniz özellikler neler? Bunları siz söylemeden verilen her cevap, cevabın sahibini memnun edecek kriterlerden oluşmuş olur. _____________________________ -
burda i900 incelemesi mevcut en azından fikir sahibi olmanı sağlar _____________________________ -
N82 çok güzel bir telefon fakat içimde dokunmatik isteği olduğundan N82 yi satmak istiyorum
_____________________________ -
WM'dan Symbiana yeni geçmiş birisi olarak ikisini de tavsiye etmem. N82 ile devam et ya da illa dokunmatik istiyorsan iPhone düşün bence. _____________________________ "Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Free Trip Around The Sun" -
n82yi degıstıreceksen htc diamondla değiştir derim yoksa bırak kalsın _____________________________ -
omnia daha iyi bir seçim olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler