Arkadaşlar bende n95 8gb var msn kullanmak istiyorumda vodafone müşteri hizmetlerini aradım yardımcı oldular işte mesaj gönderdiler gelen mesajı yükledim ama gene internete bağlanmıyo bağlanmaya çalıştığımda (Paket Veri:Paket veri yok.Şebeke hizmetlerini kontrol ediniz diyor) bir yardımcı olun bana 3 gündür uğraşıyom yapamadım kafayı yicem
Arkadaşlar bende n95 8gb var msn kullanmak istiyorumda vodafone müşteri hizmetlerini aradım yardımcı oldular işte mesaj gönderdiler gelen mesajı yükledim ama gene internete bağlanmıyo bağlanmaya çalıştığımda (Paket Veri:Paket veri yok.Şebeke hizmetlerini kontrol ediniz diyor) bir yardımcı olun bana 3 gündür uğraşıyom yapamadım kafayı yicem
bunu dene Bağlantı ismi : INTERNET GPRS Veri taşıyıcı : Paket veri Erişim noktası ismi: internet Kullanıcı ismi : vodafone Şifre sorma : Hayır Şifre : vodafone Doğrulama : Normal Anasayfa : http://wap.vodafone.com.tr
Seçenek/Gelişmiş ayarlar : Ağ türü : IPv4 Telefonun IP adresi : Otomatik DNS adresi : Otomatik Yakın kopya sunucu adresi : Yakın kopya port no :
Menü - Web - Seçenek - Ayarlar - Varsayılan erişim noktası : INTERNET GPRS Varsayılan kodlama : Unicode(UTF-8) Çerezler : İzin ver Java/ECMA dizesi : Etkin