Giriş | |
|
|
|
18 Eylül 2008; 10:50:04
|
|
|
Varmı böyle bişey ya Garanti cep şubesinden para transferi yapayım dedim.. şifre parola ve eftten başka bişey ypmadım 112 kontörden 88 kontöre düştü Çok abartı değil mi bu oran ya 6 -7 kere sayfa açılmıştıo başka bişey yok anlamadım ben hiç. bişey
|
|
|
18 Eylül 2008; 10:52:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan Varmı böyle bişey ya Garanti cep şubesinden para transferi yapayım dedim.. şifre parola ve eftten başka bişey ypmadım 112 kontörden 88 kontöre düştü Çok abartı değil mi bu oran ya 6 -7 kere sayfa açılmıştıo başka bişey yok anlamadım ben hiç. bişey Volkan kardeşim işlem ücreti almasın tcell veya Garanti Bank... Ayrıca fazla veya yanlış ücretlendirme olmuş olabilir bi M.H arasan belki bir şey çıkar .?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 18 Eylül 2008; 10:50:35 >
|
|
|
18 Eylül 2008; 11:03:28
|
|
|
Alınan ve gönderilen veri miktarını görebiliyorsanız hesaplama yapın. (Bazı nokia telefonlar son oturumda harcanan veriyi gösterebiliyor. İşlem kaydından bakılabilir)
|
|
|
18 Eylül 2008; 11:18:04
|
|
|
İşlem ücreti yok diye kullandım cepbank olayını.. Malesef samsung telefonumda verileri yazmıyor.. Arayacam soracam bakalım
|
|
|
18 Eylül 2008; 15:17:26
|
|
|
Aradım Ürün geliştirmne bölümüne bağladılar.. Epey ilgilendiler o kadar gitmiş olmaması lazım dediler İnceleyeceklermiş.. 24 kotnrö gtitiğini gördüler tabi ancak sadece bir siteden gitmemesi lazım yani yanlış anlaşılmasın
|
|
|
18 Eylül 2008; 17:09:01
|
|
|
Geçmiş olsun.Umarım bir yanlışlık vardır,Düzeltilir ve bir daha aynı sorunla karşılaşmazsın inşallah
|
|
18 Eylül 2008; 17:47:57
|
|
|
günlük internet paketini alsaymışınız 10 kontöre kat kat iyimiş ama olan olmuş neticede hallolur inşallah geçmiş olsun
|
|
18 Eylül 2008; 18:06:08
|
|
|
|
son düşen iki kontörün daha 20 kb verinin en başında düşdüğünü varsayarsak en az 221 kb veri transferi yapmılmış ki bankacılık işlemleri güvenli bağlantı üzerinden yapıldığından normal bağlantıdan daha fazla veri transferi olduğu da düşünülürse çok da fazla hatalı gözükmüyor ama aynı veri transferi için vodafone kullanılsaydı sadece 2 kontör düşecekti. GPRS ücretlerinde en uygun fiyatları paketsiz şartsız şurtsuz vodafone sunuyor.
|
|
|
|
|
18 Eylül 2008; 18:29:46
|
|
|
Müşteri temsilcisi kadın ile görüştüğümde aynen şunları dedi.Daha dopğrusu bu iş bakan kişi.Temsilci aktarmıştı yetkili diye 60 kb 1 kontör volkan bey dedii 24 kontör olması için 1440 kb gitmesi lazım buda 1,2 MB yapar cep bankacılığından bu kadar harcama olacağını düşünmüyorum. Ben arkadaşlarıma iletiyorum dedi. bekliyorum bakalım
|
|
|
18 Eylül 2008; 20:08:29
|
|
|
it ite , it de kuyruğuna hesabı . geçmiş olsun . umarım sorun çözülür
|
|
|
19 Eylül 2008; 9:56:29
|
|
|
Bugün sabah aradılar wap servisi imiş o site 20 KB ile ücretlendiriliyormuş felan filan..
|
|
|
19 Eylül 2008; 10:29:31
|
|
|
|
eğer wap'ı sıklıkla kullanıyorsanız sıf wap için bile bir vodafone hat alınıp yanınızda bulunudurulabilir çünkü avea ve turkcell ile arada 10 kat fiyat farkı var. turkcell ve avea her 10 kb için bir kontör alırken, vodafone 100 kb için bir kontör alıyor.
|
|
|
|
|
19 Eylül 2008; 14:06:26
|
|
|
Bugün beni aradılar Turkcellden yine.. Numara 8053233 şeklinde yazıyordu başka bişey yoktu.. Turkcell bilmem nereden dedi.. Müşteri hizmetlerimizden memnun kaldınızmı şeklinde sorular yönelttiler. Hande hanımın türkçesi nasıldı, bilgisi nasıldı felan filan.. 5 dk görüştük Teşekkürler dediler bende genelde yüksek not verdim sadece teknik bilgisi olarak 7 verdim..
|
|
|
21 Eylül 2008; 11:56:25
|
|
|
ben n73 e takılı avea hattımdan haftalık 5mb / 9 kontör paketi aldım garanti cep bankı öyle kullanıyorum daha hesaplı oluyor
|
|
|
21 Eylül 2008; 14:55:29
|
|
|
Mobil bankacılık için şu an en iyi uygulamayı ve hizmeti İş Bankası veriyor. İşCep gerçekten çok güzel bir uygulama. Internet şubesinde yapabildiniz çoğu işlemi yapabiliyorsunuz. İş Bankası müşterilerinin denemelerini tavsiye ederim. Java uygulaması olduğu için de hızlı ve daha az veri kullanıyor.
|
|
|
21 Eylül 2008; 15:17:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: trineux Mobil bankacılık için şu an en iyi uygulamayı ve hizmeti İş Bankası veriyor. İşCep gerçekten çok güzel bir uygulama. Internet şubesinde yapabildiniz çoğu işlemi yapabiliyorsunuz. İş Bankası müşterilerinin denemelerini tavsiye ederim. Java uygulaması olduğu için de hızlı ve daha az veri kullanıyor. Ekleme: İş Bankası Müşterileri'nin kayıtlarında cep numaraları tanımlı ise, *100# menüsünden EFT'ye kadar bir çok işlemi yapabiliyorlar. İnternet kullanmıyor. SMS alan her telefonda kullanılabilir. İşi olan, düşen varsa kullansın ;) Edit: Avea şebekesi kullanıcıları için geçerli. *100# aradıktan sonra 11-12. menü de felan Mobil Bankacılık. KONTÖR YÜKLEMESİ DE YAPABİLİYORSUNUZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 21 Eylül 2008; 15:14:43 >