'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 25556 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
6 aydır kulandıgım bi krem vardı ve bitti bayaha işe yaradı surata hiç kalmadı ama bir daha aynı kremden almadım sizin kulandıgınz etkili bi ilaç krem varsa sölersenız sevinirim şuan sivilce çıkmıyor ama yağlanmadan doalyı tek tuk çıkyıor bu aralar ilaç önerirseniz sevenirim
ilacın adını anca yarın söliye bilirm hatırlıyamıyorum çünkü
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raydric -- 17 Eylül 2008; 20:58:07 >
Imex kullanıyorum cok güzel. Doktor günde 2 kere dedi eczacı günde 1 kere kullan dedi bende bazı günler 1 bazı günler 2 kere sürüyorum.Suratımda neredeyse hiç sivilce kalmadı.
Imex kullananlar günde kaç kere sürüyosunuz ??? 1 mi 2 mi
Imex kullanıyorum cok güzel. Doktor günde 2 kere dedi eczacı günde 1 kere kullan dedi bende bazı günler 1 bazı günler 2 kere sürüyorum.Suratımda neredeyse hiç sivilce kalmadı.
Imex kullananlar günde kaç kere sürüyosunuz ??? 1 mi 2 mi
Ben de imex kullanıyorum çok memnunum. Günde 1 kere kullanıyorum. Gerçi bir arkadaşımda hiç bir işe yaramamıştı demekki tenden tene değişiyor
kuzende kulanıyordu ama bulamadı kabını ilacın bende hatırlıyamuıyorum ama ilacı yüzüne surdukten 5 dakka sonra ılac kuruyor yuzunde be bembeyaz oluyor yuzun ılac yuzunden maske gıbı yarım saat sorna yıkkıyorsun ve geçıyor ılac bukadar
kuzende kulanıyordu ama bulamadı kabını ilacın bende hatırlıyamuıyorum ama ilacı yüzüne surdukten 5 dakka sonra ılac kuruyor yuzunde be bembeyaz oluyor yuzun ılac yuzunden maske gıbı yarım saat sorna yıkkıyorsun ve geçıyor ılac bukadar
Bendede var aynı ilaç.Doktora gittim.Bir jel,senin dediğin krem bir de hap verdi.Jeli gece yatarken sürüyom sabah kadar öyle kalıyo.Krem sabah sürüyom,yarım saat sonra yıkıyorum.Hapıda akşam alıyorum.
Krem-Aksil-5 (15 günde bir doktora gidiyorum.İlk verdiği Aksik-5 idi.İkinci gitmemde Aksik-10 yaptı) Jel-Isotrexin Hap-Mondoks
Sıvex Imex Aknılox Eryacne Acnelyse Clcocin T Isotrexin
Bunların hepsini kullandım en iyisi Isotrexin fakat cok uzun süreli kullanmak gerekir yaklasık 5-6 ay kullandım sivilceler azaldı fakat sivilce izleri kaldı sivilce izleri için ilaç tavsiye edermisiniz?*
benzamycin olucak dedıgınız krem bende kulladım 2 haftada suratta sıvılce kalmadı bende bıraktım hemen ardından cıktı bı daha:D surata suruyom suratımı donduruo resmen mımık yapamıyorum:)
yüzü germesi mimik yapamamak normal.üstünüze eski kıyafet giyin bulaşır mulaşır valla rengi kaçar kıyafetlerinizin ve yatarken dikkatli olun benim bütün çarşafı bembeyaz etti sağolsun.ama sivilceleri hallediyor mu dersen dümdüz ediyor yüzü.kullanmayı bırakırsan orada batar işte.devam etmek gerek.etil alkolü toz dolu tüpe döküp 1 dk sallayıp jelin içine boşaltıp pürüzsüz görüntü elde edene kadar karıştırın. servise hazırdır suratınız bembeyaz olacak.lakin sivilceler tamamen gitse bile kızarıklıklara tam olarak engel olabilen bir ilaç değil ama oldukça işe yarar.şiddetli problemi olanlar özellikle bir denesin herkesde aynı etkiyi vermeyebilir
bende acnesel diye bir ilaç vardı tam dogru yazamadım ama okunusu boyle ya kullandım ama kullanmaz olaydım normal niveo nemlendirici krem gibi sürdüm suratımı gerdi yaktı soyuldu valla küveti doldurup kafamı soguk suya sokuyodum habire cok acı çektim valla hatırlamak istemiyorum arkadaslar cildim yağlı ve kucuk kucuk sivilceler cıkıyor bazende büyük akne dedikleri hangi krem veya ilacı tavsiye edersiniz ?
bende acnesel diye bir ilaç vardı tam dogru yazamadım ama okunusu boyle ya kullandım ama kullanmaz olaydım normal niveo nemlendirici krem gibi sürdüm suratımı gerdi yaktı soyuldu valla küveti doldurup kafamı soguk suya sokuyodum habire cok acı çektim valla hatırlamak istemiyorum arkadaslar cildim yağlı ve kucuk kucuk sivilceler cıkıyor bazende büyük akne dedikleri hangi krem veya ilacı tavsiye edersiniz ?
Çektiğin acıyı bilirim aynısı banada olmuştu aksil 2.5 kremi yüzümde alerji yapmıştı bütün cildimi germişti çatlıyordu cildim yemek yiyemez ağzımı oynatamaz hale geldim ama nemlendirici krem almıştım eğer almasaydım iz kalıcaktı yüzümde
ben doktorumun sayesinde yaklaşık 1 senedir acnelyse + aknefug + imax ve clear sabun kullanıyorum çok yoğun kullanmamak gerekiyor cilti dinlendire dinlendire kullanmak en iyisi ve gerçekten bunların faydasını gördüm özellikle aknefug bana çok etkili geldi yeni bir sivilcemi çıkıyor hemen üstüne sürüyorum sivilce büyümeden söndürüyor. Açıkcası bende çok işe yarıyor fakat dediğim gibi doktorumun tavsiyesiyle arkadaşlar sizde ne yapın ne edin doktorunuzla görüşün o na danışın ve onun verdiği talimatları uygulayın internetten yada sağdan soldan duyduğunuz önerilere yanaşmayın sonra pişman olabilirsiniz.
Benimde bundan 3-4 yıl önce yüzümde acayip sivilce vardı. Mayın tarlası gibi. Şimdi bir tane bile yok.Millet bir ara gördüğünde şaşırıyordu nasıl geçti diye. Halbuki bende bilmiyorum hiçbişey kullanmadım .
Arkadaşlar Ben Bir Eczanede Kalfalık yapıyorum Bir arama motorundaki İlaç araştırmalarım sırasında sizlerin bu konuyu tartıştığınızı gördüm Öncelikle Bencamycin(Benzoil Peroksit + Eritromisin) kullanan veya kullanacak arkadaşlarımızın yüzlerindeki sivilcenin fazla olması gerikir ufak sivilce tedavilerinde benzamycin kullanmanızı tavsiye etmem Benzemycinin uygulamış olduğu tedavi politikası 1)İçini kurut 2)Kabunu tedavi et 3)deri altını tedavi et(Bu aşamada başarılı olduğu söylenemez) İçndeki etken madde Benzoil Peroksit + Eritromisin bunu getirir İlerleyen sivilceli yüzlerde yüzey tedavisi için kullanılmalıdır.
Ve Bu ilaçla ilgili bir not yüzü çok kurutmaktadır.Hassas tenlerde kullanılmamalıdır.
Cleocin-T'nin içinde bulunan etkin madde yani CLINDAMYCIN ise Deri altındaki sivilceleri tedavi etmek için kullanılmalıdır.
Bunlara karşı benim önerdiğim sivilce ilacı Nadixa %1 Krem (30g yeterli gelir.Gerekirse çoğaltılabilir.)Bunu hiç bir şekilde reklam için söylemiyorum bende kullandım faydasını gördüm.Benzamycinle Cleocin-T'nin ortasında her iki ilacın yaptığı tedaviyide yapabilen bir ilaçtır.İçerisinde Nadifloksasin maddesi içerir.14 yaş altı kulanımı sakıncalıdır. Ve son olarak unutmayınızki sivilce,akne v.b şeylerden korunmanın yolu günde 2 yada 3 defa yüzün sabun ile yıkanmasıdır;)
Arkadaşlar Ben Kullanmaya Başladığım İlk Günden Beri 7.günde yüzüm soyulmaya ve daha fazla sivilce türü şeyler çıkmaya başladı lütfen yardımcı olun.. Jel : Isotrexin Sabun : Imex
Aksili bende denemiştim cildi kurutuyo eğer 2 günde 1 sürersen dökülmeye başlıyo derin.O yüzden kullanmıyoruma rtık.Aksili sürücekseniz sadece sivilcelerinizin üstüne sürün.Sivilcelerinizin üstüne KEMICETINE de sürebilirsiniz.3 gün içinde kapatıyor sivilceyi....
Banada doktor sabah ımex gece ısotrexin önermişti bi süre kullandım geçmedi diye bıraktım bende daha çok izler ve gözenekler var hiç soyma etkisi olmadı ilacın ama.Bilseydim ısotrxinin roccatune etkisinde ilaç olduğunu bırakırmıydım hiç şimdi clinoxly verdi doktor ona geçtim hiç bi tedaviyi düzgünce sürdürmedim belkide ondan geçmiyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aypars -- 21 Ocak 2011; 9:55:15 >
İlaç: 2 parmak Kullanım: Sivilceyi hedefleyin ve iki parmağınızla sıkın, bu işlemi oradan beyaz birşey çıkarana kadar devam ettirin. Daha sonra bir peçete yardımı ile 3 dakika gibi bir süre orayı temizleyin.
İlaç: 2 parmak Kullanım: Sivilceyi hedefleyin ve iki parmağınızla sıkın, bu işlemi oradan beyaz birşey çıkarana kadar devam ettirin. Daha sonra bir peçete yardımı ile 3 dakika gibi bir süre orayı temizleyin.
Şuan suratımda akne filan yok fakat ergenlik dönemimde kullandığım bir ilaç vardı adını hatırlayamıyorum belki bilen bir arkadaş çıkar.Yahu çok fazla yan etkileri var diyordu doktor ; saç dökülmesi,cildin kuruması,dudakların renk değiştirmesi gibi bir sürü
Beyler akneler azaldı 2-3 tane oluyo ayni anda artik onlarla pek sorunum yok ama izleri kalanlar için ne kullanalım?? Pembe pembe izler çok kötü duruyor.
Beyler akneler azaldı 2-3 tane oluyo ayni anda artik onlarla pek sorunum yok ama izleri kalanlar için ne kullanalım?? Pembe pembe izler çok kötü duruyor.
Clindoxly bende kullanıyorum yaklaşık 1 ay rahat oldu ve gerçekten işe yarıyor cildiniz hassas ise soyulma ve kuruma yapabilir.Doktor soyulma yaparsa 1 gün ara verin dedi bende soyulma olmadı ve sivilcelerin ciddi anlamda çıkmasını önlüyor. Kullanımı da yüzünüze sürmeden önce sabunla temizcene yıkayın ve kurulayın. Ardından sadece sivilce olan bölgeye sürün yüzünüzün her yerine değil bu işlemi her gün 1 kere yapın :) ve yüzünüzü yıkadığınız sabun muhakkak yağlanmayı önleyen bir sabun olsun avantajınız olur
Edit: Aman üstünüze dikkat edin çamaşır suyu dökülmüş gibi kıyafetlerinizde iz yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StageTR -- 6 Şubat 2013; 2:56:41 >