Şimdi Ara

iphone 16 gb (3g değil) arızalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba amerikadan bizzat alınmış 4 aylık sorunlu iphonum,
    wi-fi algılamamaktadır,
    şarj sadece kapalıyken olmaktadır,
    pc sync olmamaktadır.

napsam bilmiyorum sizce tamir olur mu? satayım mı? parça parça daha mı karlı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdemirci -- 17 Eylül 2008; 4:11:06 >

• yok mu bi yorum...
  • arkadaşım yazılımı yeniden yüklemeyi denedinmi senkronizasyon olayı ve kapalıyken şarz olması wifi gibi sorunların başlıca nedeni yazılımdan kaynaklanan problemler gözüküyor sen yeniden 1.1.4 yükle en kolay yazılımı kırma şekli bunda çünkü sonra ziphone 3.0 ile kır yeniden ondan sonra dene bana göre yazılımsal senin problem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: remseba

arkadaşım yazılımı yeniden yüklemeyi denedinmi senkronizasyon olayı ve kapalıyken şarz olması wifi gibi sorunların başlıca nedeni yazılımdan kaynaklanan problemler gözüküyor sen yeniden 1.1.4 yükle en kolay yazılımı kırma şekli bunda çünkü sonra ziphone 3.0 ile kır yeniden ondan sonra dene bana göre yazılımsal senin problem..

ustam yorumun için saol ama sync olmuyo ki yazılımı tekrar yükliyim...
    pc algılamıyo makineyi... nasıl yapabilirim bildiğin yöntem var mı?
  • DFU mod' a geçmiyor mu cihaz? DFU mod da algılar belki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

DFU mod' a geçmiyor mu cihaz? DFU mod da algılar belki?

bilemiyorumki usta...
    belki algılar ama geçmezse geri dönüşü yok diye biliyorum DFU moddan... var mı=?
  • http://forums.mactalk.com.au/54/56687-iphone-out-dfu-mode.html

burada hard reset ile çıkılacağını yazmışlar..

Birde DFU mode için zaten benim bildiğim kablonun %100 takılı olması lazım kablo takılı değilse DFU mode a girmiyor, yani algılamazsa DFU mode a girmez gibi bir cümle kurabilirim ama tamamen sallıyorda olabilirim. Gündüz saatlerinde daha kesin bilgiler gelir Zilyon kişinin cihazı bu pozisyona gelmiştir herhalde daha önceden..

Düzenleme:

Başka bir yerde okuduğum kadarıyla restart ile çıkabildiğin şey restore mode imiş, DFU' dan çıkmanın tek yolu restore etmek imiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 18 Eylül 2008; 2:33:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMA KESİN DEĞİL Dİ Mİ USTA, KESİN NET Bİ BİLGİ YOK....

TIRSIYORUM DFU MODA FALAN ALMAYA YA ÇIKMAZSA DİYE...
  • donanımsal problemlerle ilgli yorum yapabilecek bi usta yok muuuu?
  • Dfu moddan power ve home tuşuna basılı tutup çıkabilirsin(usb takılı omayacak).Probleminde donanımsal olup olmadığınıda ancak telefonu restore yaparak anlayabiliriz önce yeniden yazılım yükle sorun hala devam ediyorsa o zaman donanımsal sorunlara bakılır.
  • ya hocam neden tırsıyorsun DFU moddan anlamadımki problemin yazılımsal ise sorunun çözülebilir yok DFU moddan çıkmazsa veya donanımsal bi problemse zaten parça olarak satmaktan sözediyorsun ne kaybedersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jjboy

ya hocam neden tırsıyorsun DFU moddan anlamadımki problemin yazılımsal ise sorunun çözülebilir yok DFU moddan çıkmazsa veya donanımsal bi problemse zaten parça olarak satmaktan sözediyorsun ne kaybedersin?

haklı gibi görünsende, şu an en azından arama yapıyo alıyo, ipod olarak işlev yapıyo, kamera vs kullanılabiliyo, bazen wi-fi çekiyo... bunları kaybetmekten korktum..

bu arada denedim dfu ya da geçmiyo...
  • dfu ya geçmiyo YARDIIIIMM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.