Bildirim
laptop'ı Lcd tv'ye bağlamak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum sanırım panelden "pc" seçeneğini seçiyordum diye biliyorum _____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
dostum yaptım onu hatta bu f5 ile fs tusuna mı ne basıyomuşuz onuda yaptım da sonrası gelmedi kablolar da doğru deniyorum nası yapıcam bilmiyorum _____________________________ 
psn:hakan779 -
vga-vga olarak mı bağladın dostum yoksa hdmi'dan mi ? _____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
S4000 mi vardı sende? Pc çıkış çözünürlüğünü tv'nin kullandığın bağlantı tipi için desteklediği çözünürlüğe aldığından emin ol. Örneğin: vga-vga bağlantı için 1024*768, 1360*768 gibi... _____________________________ Eğer sen kaba ve katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp gitmişlerdi. -
evet s4000 var. vga-vga olarak bağladım.
yanlız 1024*768 bunların yannda hertz degerleri yazıyor hangisini seçmeliyim_____________________________ 
60 uygundur. _____________________________ Eğer sen kaba ve katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp gitmişlerdi. -
dostum olmuyor ya anlamadım uyuz etti resmen.
yaptıklarımda bir yanlıs varsa düzeltin;
vga vga laptop lcd ye bağlı. av kısmından pc ye geliyorum (1024*768 60 hertz) sonra da f5 +fs yapıyorum
ama sinyal yok :/_____________________________ 
Ben bilgisayarda kullanılan kısa yolları bilmem. O yüzden fn+f5 doğru mudur veya her pc'de bu kısa yol geçerli midir bilmiyorum.
Normalde masaüstünde iken sağ tıkladığında çıkış>>monitör veya diziüstü gibi bir seçenek çıkması lazım. Çıkmıyorsa nvdia giibi bir ekran kartına sahipsen onun ayarlarına girip çıkışı Sony TV seçmen gerekebilir.
Yani görerek yapsan daha iyi olur._____________________________ Eğer sen kaba ve katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp gitmişlerdi. -
ekran kartım heralde ati oluyor. sanırım olmayacak bu iş. bu arada kullandıgım laptop acer. _____________________________ 
http://forum.donanimhaber.com/m_21444195/mpage_1/key_/tm.htm bu topiğin ilk mesajının sonunda ekran kartı ayarları ile ilgili ekran görüntüleri var. Ekran kartı nvdia için ama bir fikir verebilir. Herşeyi yapmana rağmen olmuyorsa kabloda da sorun olma ihtimali var. _____________________________ Eğer sen kaba ve katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp gitmişlerdi. -
bence birseyleri eksik yapıyorum (fs+f5 olabilir) simdi ati nin ayarlarına girmeye çalısıyorum ona da girmiyor kumsaati çıkıyor ama acılmıyor..
anlamadım gitti.. ben cok daha basit biseydir diye tahmin ediodum beni cok ugrastırdı ama ona ragmen de yapamadım poff.._____________________________ 
Ati sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin. _____________________________ Eğer sen kaba ve katı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp gitmişlerdi. -
fn + f5 olayını başka nasıl yapabiliriz sanırım bende o kısa yol çalısmıyor _____________________________ 
evet arkadaşlar saatler süren araştırmamın ve deneylerimin ardından sonunda hallettim.Ati'nin ayarlarını yapmak lazımmış ayarlar ise şöyle ;
quote:
ATIkullanan arkadaşlar ise zaten kabloyu bağlayınca Control center menusune girin görünüm var ona tıklayın ve açılan pencereden gelişmiş seçeneklere tıklayın ve karşınıza gelen menude Görüntü yöneticisi var ona tıklayın ve yanda açılan menude kolon ve ana-kolon diye 2 seçenek var Ana yazan yerde monitorunuz var diğer kolon ise boş olur genelde. Hemen altta "Ekte su an etkin olmayan seçenekler " diye bir kısım var orada da tv var onu tutup kolon kısmına sürükleyip bırakın. daha sonra aynı menude video diye bir seçenek var ve hemen altında sinama kipi diye bir seçenek var oraya girin ve örtüşme görüntü kipi ayarlarını "sinema kipi tam ekran" olarak seçin... goreceksiniz ki pc de video açtığınıza tv ye tam ekran kolonlayacaktır... goruntuyu tv de seyrederken bir yandan da pc de istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. İyi seyirler alıntıdır:ibrahimalp adlı üyeden.
bu arada HiGHWAYMOUSE tekrar tekrar saol senide yorduk . Bende ipod icin güçlü bir hoparlör vardı onuda laptop a taktım ses olayını o şekilde çözdüm. mutluyum huzurluyum uyuyabilirim sonunda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler