bugun elime geçti şöyle bir yakından bakma şansım oldu bnim olmasada dokunmatik ekran çok hoşuma gitti komşu yurtdışından kendisi getittirmiş 16gb deli manyak 1 cihaz
vodafonedan duyduğum kadarıyla toplamda 900ytl civarına mal olucakmış 200$ gibi bir ücret girişte ödenicek ayda 26-30ytl arası sabit bir ücret odenicekmiş tabii bu 26 ytl ye herhangi bir konuşma paketi hediye ediliyormu bilmiyorum... Bu fiyatlar 8gb için geçerli diye duydum ...
vodafonedan duyduğum kadarıyla toplamda 900ytl civarına mal olucakmış 200$ gibi bir ücret girişte ödenicek ayda 26-30ytl arası sabit bir ücret odenicekmiş tabii bu 26 ytl ye herhangi bir konuşma paketi hediye ediliyormu bilmiyorum... Bu fiyatlar 8gb için geçerli diye duydum ...
eğer toplamda 900 ytl gibi fiyat olursa güzel olur benim için millet çok fahiş fiyatlardan bahsediyo
,Evet içeriden bilgi aldım herhangi birisi değil :)
bugün genpatech de müdür olan arkadaşımla konuştum cihazların hepsi geldi elimizde turkcellden mail beklediklerini söyledi satış için 1400 altında kesinlikle olmayacakmış ve sadece sözleşmeli satılacakmış hem turkcell hem vodafone için geçerli apple nakit satışa izin vermiyormuş..
valla turkcell bu fırsati blmusken kazık attıgı kadar atar..diyorsnzkı vodafone falan var..mrk etmeyın ıkı operator anlasır berbaer kazık atarlar..turkcell ben size hizmet getiriyorum derse inanın dogrudur ama o hizmeti almayın..turkcell kasıkla verir tencereyle alır..adamn umugunu sıkar bademciklerini alır vesselam:D