bi resim çek, iki parmağınla büyütüp küçültmeyi dene ( multitouch). Eğer oluyorsa gerçektir. Olmuyorsa tırışkadır. Yok tırışka da oluyorsa, adresi bana ver 2-3 tane de ben replika aliim...
otomobil sektöründe de bunlar aynı avrupadaki fuarlara gelir ler süper zuumlu makinalar elde şakır şakır foto çekerler (japonlar da dahil) sonra evlerine dönüp ucuz bir uslup ile kendi ürünlerine monte ederler ib..çinliler
Abi 150ytlye tvli,dokunmatik telefonlarını alabiliyorsun adamların bence iyide yapıyorlar aslında ne öyle 1,5milyarlara nokialar falan bazen destekliyorum yaptıklarını.
ya şimdi nette bir sürü adam 300-350 $ lara iPhone 3G 16gb unlocked veriyor yurtdışında nasıl güvenilir ki şimdi elime aldım, multitouch çalışıosa OK midir yani bu kadar mı
bu çinliler adam olmaz 2 milyar adam işleri güçleri kopya
otomobil sektöründe de bunlar aynı avrupadaki fuarlara gelir ler süper zuumlu makinalar elde şakır şakır foto çekerler (japonlar da dahil) sonra evlerine dönüp ucuz bir uslup ile kendi ürünlerine monte ederler ib..çinliler
süperdi
ya şimdi nette bir sürü adam 300-350 $ lara iPhone 3G 16gb unlocked veriyor yurtdışında nasıl güvenilir ki şimdi elime aldım, multitouch çalışıosa OK midir yani bu kadar mı
Aynen paşam o kadar! Bi de bak tabi pil kısmı çıkmayacak çift sim olmayacak açılış ve zil sesleri aynı olacak. Zaten bunları da taklit etmişler ise multitouch ı da varsa gidelim onu alalım abicim yani...Eeehhhh!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanbay -- 16 Eylül 2008; 18:00:59 >
300 -- 350 dolara iphone 3G varsa yalandır zaten hiç itibar etme
dostum birisi almıs 300 dolara aynısı 3g nin birebiri yedi once beni sora biraz kurcaladım cin oldugunu anladım 1ncisi arkakapak gizli bi yeri var ordan acılıyor 2ncisi wifi yok ve hafızası 1 gb =) ama alet birebir ben bile zor anladım helal olsun su cinlilere
dostum birisi almıs 300 dolara aynısı 3g nin birebiri yedi once beni sora biraz kurcaladım cin oldugunu anladım 1ncisi arkakapak gizli bi yeri var ordan acılıyor 2ncisi wifi yok ve hafızası 1 gb =) ama alet birebir ben bile zor anladım helal olsun su cinlilere
vallamı diyosun bu çinlilerden korkulur vallahi
en iyisi uzak durmak lazım adamlar 3G yi bile yapmışlar
arkadaşına geçmiş olsun diyelim keşke telefonu bi açıp kurcalasaymış en azından donanımsal veya yazılımsal eksiklikleri farkedebilirdi