Bildirim
Neptune 86 LvL Warior Cleric [İtemli - SORUNSUZ] [100YTL]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
woowww manyak char XD..hacı gel sende yaw char satanlar kervanınaaaaaaaa..ama pw ni degiştir bak charlar coyuluor hatırlıyorsun bi ara ne olmustu :D..
---------------------------------
bide fark ettim benim silah arada kaynamış heral ?:D
-----------------------------------------
hacı elindeki 150 den alırlar inan bana..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 15 Eylül 2008; 21:05:20 > -
Evet Immortal 6 var iyi para ediyor. Set pek iyi değil ama toplanabilir.
10k sp var ve 2 gün önce maymunu uzattım.
Bu arada Warlock 16 Lvl de geri çekilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueland -- 15 Eylül 2008; 21:27:37 > -
takas düşünüyomusun ? Düşünüyorsan bi bak .. lwl79 %20 oldu
http://forum.donanimhaber.com/m_26378917/tm.htm
düşünmüyosan hayırlı satışlar up..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo86 -- 16 Eylül 2008; 14:48:47 > -
Malesef takas veya gold karşılığı kesinlikle düşünmüyorum.
Bu gün bir arkadaş aradı ve 200YTL ye almak istediğini söyledi bende olur dedim ve bana 1 - 2 saat içinde tekrar dönecekti fakat hala aramadı.
Charın yeni fiyatı 200 YTL dir.
Teşekkür ederim. -
şiddetle takas yapmanı isitorm o char karşılıı hera da 82 lvl wızzard-cleric wereiblirm
-
Takasa Hayır -
up -
vay arthurkhan 'ıma bak sen benden izin aldın mı lan starken yu rak.gif -
Up -
you !
-
Kapama tezgahı
-
İyi satışlar Kardeşim Ben erixman Bİr UP^^ da benden -
qüzel char -
Yukari -
Yukarı -
KOLAY GELSİN MSNDEN KONUSALIM BENDEN PARA CIKAR BU CHARA MSN ADRESİM muttigirgin@hotmail.com -
Yukarı -
Fiyat 150 ye düşmüştür. -
Çok düşürmüşsün be hacı.
180-175 yapsaydın daha iyi olurdu.Sonuçta 86 lvl warrior kolay kasılmıyor. Up...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X