Şimdi Ara

Web sitesinden nasıl para kazanılır öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web sitesinden para kazanmak deyince akla ilk gelen reklam yayınlamaktır.Sitemizde gerek tıklama maliyetli reklamlar yayınlarız gerekte direk sponsor firma ile muhattap olarak gösterim yada günlük, aylık, gibi bölümlerde reklamlar yayınlarız.

Tıklama başı reklam deyince akla ilk gelen adsense olacaktır.İşin içine hile karıştırmassanız google adsense çok güvenilir bir firmadır.Tıklama başı ücreti belli değildir, her tıklamada farklı ücretler verir.Şimdi yapmanız gereken google adsenseye üye olmak ve google den gelecek cevabı beklemek
    Adsenseye Üye Ol

Tıklama başı maliyet olarak çalışan başka türk firmalarıda vardır, ama bu firmalara üye olmak sizin açınızdan zor olabilir.Çünkü bu firmalar sitenizin içeriğine ve hitine çok önem verirler.Ama bu konuda sıkıntı yaşamamak istersenir.Reklam store' yi deneyebilirsiniz.Tıklama başına 3 kuruş veren firma güvenilir bir firmadır.Sadece web sitenizden deyil bu sistemi tavsiye ederekte para kazanabilirsiniz.Bu sitenin en büyük iyiliği bir türk firması olması ve sitenin Türkçe olması. Reklam store' ye üye olarak sizde hemen web sitenizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.
    Reklam Storeye Üye Ol
    KAYNAK:www.webyab.net.tc

• BİLMİYORDUK IGRENDİK BU FORUMA TAKILIPTA BUNU BİLMEYEN VARMI ACABA DİYE COK MERAK EDİYORUM
  • domain parking de hosting ücretinden muaf bir çözüm olabilir...

http://www.namedrive.com/?ref=3944
  • bilgi icinn saol
  • Senin amacın bilgi verip faydalı olmaktan çok başka birşey aşikar ortada zaten amacın...
    Hoş sürülmüşsün forumdan ya isabetli kara olmuş, bilgi veriyorum ayaklarına yatıp böyle düzenbazlığa gerek yok. Direk söye referansımla üye olurmusunuz diye...
  • Merhaba arkadaşlar internetten para kazanmak istiyorsanız aşağıdaki siteleri tavsiye ederim bu konu hakkında daha da detaylı bilgi almak istiyorsanız

http://egitimkiti.blogspot.com/ blogdan

yada

www.satisdunyam.com da girmeniz yeterli olacaktır.
  • Tatil / Otel Arama Motorunu Sitenize Ekleyin-Internetten Para Kazanın!

Sitenizin trafiğini paraya çevirmekte zorlanıyorsanız veya internet üzerinden yeni bir iş kurmayı planlıyorsanız işte size büyük fırsat!

Nasıl :Siz de Otel Arama Motorunu sitenize kurun veya otel rezervasyon sayfası oluşturun, tıklama üzerinden para kazanın.
    Komisyon Oranı: Hotelscombined dünyada en yüksek komisyon oranı sağlayan turizm affiliate(gelir ortaklığı) şirketidir. Rezervasyon üzerinden elde edilen kar %70 acente ( arama motorunun yer aldığı site), %30 Hotelscombined Türkiye olarak paylaşılır.

Hotelscombined kimdir:
    Merkezi Avusturalya’da olan Hotelscombined PLC’nin Türkiye ofisi Nisan 2012’de faaliyete başlamıştır. Hotelscombined tüm dünyada 2,4 milyon otele ait fiyat karşılaştırması yapan lider portal konumunundadır.( Hotelscombined’ın tedarikçileri arasında booking.com, expadia, hotels.com gibi 100 adet site bulunmaktadır)

Hotelscombined Farkı:
    Hotelscombined birçok siteyi gezip, tek tek fiyat karşılaştırmak yerine, yüzlerce seçeneği tek portalde, tercih ettiği kriterlere göre filtreleyip, karşılaştırır,bu sayede kullanıcılara zaman ve para tasarrufu sağlar.

Üyelik : Üyelik için http://www.hotelscombined.com/uyelik adresine tıklayıp gelen ekranda Türkçe dilini seçin, daha sonra açılan ekranda yer alan kutucukları doldurduğunuzda size ait Affiliation kodu tanımlanmaktadır. Yine açılan ekran üzerinden otel arama motoruna ait kodlara ulaşabilirsiniz. Yardım/ detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar hotelscombinedturkiye@gmail.com adresine mail atarak, destek talebinde bulunabilirler.

Komisyon takibi ve şeffalık: Kazancınızı, affilaite panel aracılığıyla şeffaf bir platformda, kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Trafik kalitesi & tık başına komisyon : Hotelscombined, seyahat acente firmalarını korumak amacıyla; rezerzayon yerine, tık başına komisyon uygulamasıyla ödeme yapmaktadır. Her bir dönem sonunda yapılan rezervasyon tutarı, tıklama adedine bölünerek tık başına komisyon tutarı (lead value) belirlenmektedir. Gerçekleşen tıklamanın lead’e dönüşmesi için, arama sonucunda gösterilen iş ortağı linklerinin ana sayfasına yönlenmek gerekmektedir.

Ödeme: Hotelscombined Türkiye, minimumda 100$ ‘lık komisyon tutarı için ödeme yapar, komisyon tutarının 100$‘a ulaştığı ay sonunda, seyahat acentesinin belirttiği PAYPAL hesabına ödeme yapılmaktadır.

Referans siteler: Otel arama motorunun konduğu site örneği içinwww.birdolutatil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotelscombinedtürkiye -- 25 Nisan 2012; 23:29:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten çok para kazanmak mümkün! Ama bunun için çalışmanız, çalışmanız ve çalışmanız gerekiyor. Elimde sihirli bir değnek olsaydı, bu yazıyı okuyan herkesi 1-2 saat içinde ve günlük birkaç saatini ayırarak zengin etmeyi isterdim. Ama maalesef böyle bir sihirli değnek yok. Zaten olsaydı sizinle paylaşmazdım?:) Siz de paylaşmazdınız herhalde. Peki elinde böyle bir sihirli formül olduğunu iddia eden kişiler neden sizinle bu formülü paylaşıyor veya gerçekten paylaşıyor mu?

Bir çok site, çoğunluğu İngilizce olan siteler, internetten kısa sürede zengin olmanın formülünü bulduğunu ve satın alacağınız kitapta bunu açıkladığını ifade ediyor… Üstelik promosyonlu! Normalde 1000$ olan kitabı, promosyonla, bugüne özel 37$’a sattığını ve nasıl kazanacağınızın formüllerini bir takım kazanç bilançoları eşliğinde gösteriyor. Sonuçta; kitabı satın alan kişi kısa sürede çok para kazanmanın hayali ile hemen okumaya başlıyor. Ancak karşılaştığı bilgiler google’dan bulabileceği yöntemlerin derlenmiş hali oluyor.

Günde birkaç saat çalışayım, aylık 4-5 bin USD kazanayım diye hayal kuruyorsanız, hayal kırıklığına uğramanız kaçınılmaz olacaktır. Eğer bu hayalle yaşarsanız, gerçekten kazanma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Yazımın başında çok kazanmak mümkün demiştim, şimdi kendimle mi çelişiyorum? Hayır, kısa sürede çok kazanmak mümkün değil diyorum. Zamanla geliriniz artacaktır, yeter ki siz vazgeçmeyin, çalışmaya devam edin.

İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Satış Ortaklığı Sistemidir.

1.Adım:

SatışOrtaklığı Sistemi ve Satış Ortaklığı Ağları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çok sayıda satış ortaklığı sitesi vardır, ancak hepsi güvenilir değildir. Bu nedenle bu alanda kendini ispatlamış, güvenilir ağlar ile çalışmalısınız. Bu ağlardan en önemlileri şunlardır:
    - clickbank
    - amazon
    - xticaret
    Satış Ortaklığı Sistemi ve bu ağlar hakkında ayrıntılı bilgileri GooMass kitinde bulabilirsiniz. Bu ağlarda tanıtımı yapılan ürünlerden size uygun olanları seçerek satış ortağı olabilirsiniz.

2.Adım:

Satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtmak için Web Sitesi kurmalısınız. Bunun 2 yoldan yapabilirsiniz. Size her şeyi hazır sunan paketlerden alırsınız (tavsiye:Web Sihirbazı). Veya kendiniz site tasarımını yapabilirsiniz. Bunun içinde Web Site Kurma Rehberi sitesinden faydalanabilirsiniz.

3.Adım:

Sitenizi arama motorlarına kaydetmek ve üst sıralara taşımak için SEO, yani arama motoru optimizasyonu yapmalısınız (tavsiye: SEO Rehberi).

4.Adım:

En güzel bölüm; satışlarınız takip edip, paraları toplayın! Ancak kurduğunuz siteler için içerik güncellemesi ve SEO çalışmalarına devam etmeniz gerektiğini unutmayın.

• kişisel bir web sitesinden para kazabilmemiz için trafiğinin çok yüksek olması gerekir arkadaşlar. bu trafiği saglamadan da web sitesinden para kazanmamız mümkün değildir.

ben sizlere goomass eğitim setini tavsiye ediyorum. içeris,nde seo kitabı var. seo arama motoru optimizasyonu anlamına geliyor. kitap web sitenizi nasıl düzenlerseniz trafiğinizi arttırırsınız bunu anlatıyor arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum.

• bir arkadaşım 3 ay gecesini gündüzüne katak bir online mafia oyunu kurdu sadece ayda 700-800lirayı zor buluyorum diyor yani değmez.
  • Hmm,m

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupanın en iyi satış ortaklığı sitesi zanox türkiyedede faaliyetteler bence en iiiyisi bu okuyabilirsiniz linkten ..
  • Gerçek bilgi sunan arkadaşlara öncelikle teşekkürler. Fakat bence atladığınız bir nokta var. Web sitemden para kazanmak istiyorum diyorsanız eğer yapacağınız en güzel şey seolama konusunda iyi bir yer elde ettikten sonra aktif satış yapmaktır.Ev arkadaşım bir blog sitesi kurdu 7 ayda eline geçenin haddi hesabı yoktu peki nasıl kazandı? Şaka değil gerçek blogu bilgisayar oyunları ile alakalıydı. Online oyunlarda çar kasıp oyun içinden sitesine eleman yönlendirdi ve bazı çarları orda aktif satışa çıkardı. Ayrıca turbobit ile anlaşması vardı indirme başına kazandı.Reklam gelirini reklamstore ve adsenseden aldı.Oyunlarla alakalı videolar koydu meta cafeden gelir elde etti.Kelime bazlı reklamlar aldı.Tıklama başına gösterim başına reklamlar aldı.Umursamayan,birşeyler arayan herkez onun için kazançtı.Bunca reklama rağmen site çöplük gibi duracaktır ama tasarımla bunu kapatabilirsin bizim elemanda aynı şeyi yaptı.

Özetle;
    En büyük kar aktif ve düzenli satıştadır.

• arkadaşlar web sitemi nasıl geliştiririm yardımcı olur musunuz??www.alperbirol.com bakarsanız sevinirim düşüncelerinizi bekliyorum
  • İnternette bulduğum web sitesinden para kazanma isimli konuyu paylaşıyorum . Gayet yararlı bir konu part 1 part 2 diye gidiyor . Okumakta fayda var

Sermayesiz Web Adsense ile Para Kazan
    İnternetten para kazanmak istiyoruz ama belli bir miktarda sermayemiz bulunmuyor o zaman çözüm basit Google ile para kazanacağız bu nasıl olacak nasıl kazanabileceğiz ne yaparak kazanacağız daha doğrusu gelin anlatıyım.

Günümüzde artık günlük tutmak gibi bir kavram kalmadı insanlar düşüncelerini sanallaştırıp internet ortamına sokmaya başlamışken dışarıdan bir gazete veya dergi alıp okumak gibi alışkanlıklarımızda azaldı insanlar internet ortamında bir tık uzağında olan siteleri takip ederek bilgi sahibi oluyorlar peki bunları neden söylüyorum aklınızda bir fikir oluşmasını sağlamak ve az sonra maddeler eşliğinde soracağım sorular öncesi cevabınızı birazda olsa belirlemek istediğimden.

Yazmayı sever misin?
    Bir konu hakkında veya kendinden bahsetmeyi sever misin , bu konuları paylaşmayı bir takipçi kitlesine ulaşmayı eğer bu sorunun cevabı “Hayır” ise bu cevabı “Evet” yapmanız gerekiyor yoksa sermayesiz web adsense ile para kazanma sizin için bir hayal diyebilirim.

Hangi kategoride yazabilirim ?
    Bu soruyu kendi içinizde sorgulamanızı istiyorum nedeni çok basit eğer bir a konulu site açarak hem zevk alarak milyarlar kazanabilirsiniz yada b konulu bir site açarak zevk almazsınız ama milyonlar kazanabilirsiniz karar sizin elinizde bu konuda ilerleyen süreç ile birlikte en çok para kazanabileceğiniz kategorileri paylaşacağız ama şimdilik top sizde.

Düzenli içerik oluşturabilir miyim ?
    Bu sorunun cevabı ne kadar kararlı olduğunuzu ve ne kadar internetten para kazanmak istediğinizi gösteren bir soru bu konuda baştan sizler ile anlaşalım emek vermeden bu sektörden köfte yiyemezsiniz kararlılık ve düzenli içerik oluşturabilme altın kuralımız haline gelmelidir.

Bu soruları geçtiğine inanıyorsan bravo sen sermayesiz web adsense ile para kazanma konusunda kararlısın ve bir bakarsın bu konuda çok iyi paralar kazanabilirsin.

Sermayesiz Web Adsense ile Para Kazanmak için Yapacaklarınız :
    Sermayemiz yok o zaman ne yapacağız Google’ın içerik oluşturmanızı sağlayacak uygulaması olan Blogger aracılığı ile işlemlere başlayacağız bu işlemler sırası ile sizlere açıklayacağım.

Blogger.com adresine girerek daha önceden açtığınız bir gmail hesabı ile bağlanmak veya hesabınız yok ise gmail hesabına kayıt olarak blogger adresine girmelisiniz.
    Blogger.com adresine girdikten sonra aşağıdaki resim ile de gösterdik “Yeni Blog” kısmına tıklamanız gerekmektedir.

Yazı bir hayli uzun . Kaynak olarak paylaşayım ilgisini çeken olursa girer bakar
    http://webparakazan.com/web-sitesinden-para-kazanma/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.