Şimdi Ara

SONY MDR-NC22 KULAKLIK Nasıldır??? 190 YTL yerine 48 YTL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
18.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aletin ses kesme özelliği gerçekten etkiliymiş...müzik dinlemeden sadece kulaklığı takıp noise red!i açıp denedim.balkondan gelen sokaktaki sesleri sıfırladı.salondan gelen tv nin sesini büyük ölçüde azalttı..ilginç bir şey..iade etmeyi düşünen arkadaşlar bence bir kez daha düşünsünler..belki kulak alışınca sesi çok güzel gelemeye başlayabilir..bir de iade etmeden sokakta deneyin , belki vazgeçersiniz iadeden...ama bas konusunda hala aynı fikirdeyim , çok düşük.
  • yaw arkadaşlar 1-2 kişinin beğenmemesine bakarak, ürünleri daha görmeden kullanmadan iptal ediosunuz ben anlamadım sizi yaww
    beğenenlerde var onları nie göz ardı ediosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

Yaw 48 ytl artık nesini iade edeceksiniz anlamadımki...burda bi çok kişiyi etkileyip aldırıyorsunuz şimdide geri yollamaya çalışıyorsunuz ilginç bir durum oldu bence millet almaya çalıştı şimdide geri yollamaya çalışıyorsunuz gülüyorum yorumları okuyunca...48 ytl lik bi üründen nası bi kalite bekliyorsunuz sorarım??adam zararına neden satsın ki bunu bu şekilde kabul edeceksin...milleti etkilemenin bi alemi yok herkez ne isterse onu yapar..

1. 48 YTL sizin için önemsiz bir meblağ olabilir ama herkes için aynı şey geçerli değil.
    2. Ben kimseyi etkiledim ürünü alması için, kimseyi de beni etkiledin diye suçlamıyorum.
    3. Kabul etmek zorunda değilim, internetten yapılan satışlarda sebepsiz iade hakkımız var.

• benim için bass önemlidir bir arkadaşım bile bass lar zayıf dediyse bitmiştir benim için bu yüzden siparişi iptal ettim.. yoksa tabiki bir ürünü herkesin beğnmesi mmükün değil 1-2 kişiye bakılara iş yapılmıo.. örneğin ep630 u beğenmeyenelrde var tiz leri zayıf, bass çok baskın diye.. ama ben ep690 sırf bass ı kuvvetli diye onu tercih ettim..

+ bir arkadaş 48 ytl neyini iade ediyorsunuz anlamadım gibisinden cidden çocukca yorum yapmış.. 48 ytl neredeyse benim 1 günlük emeğimin karşılığına denk geliyor.. 1 gün.. neden alıpta memnun kalmayacağım ürüne 1 günümü vereyim ? elbetteki iptal ederim siparişi.. ayıptır ya herkesin geliri ve meblağın büyükülüğü küçüklüğü anlayışı değişir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 17 Eylül 2008; 14:20:13 >
  • quote:

48 ytl lik bi üründen nası bi kalite bekliyorsunuz sorarım??adam zararına neden satsın ki bunu bu şekilde kabul edeceksin...

Adam aynı ürünü 190 liradan kakalarken ne idi durum peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @mc@bey

quote:

48 ytl lik bi üründen nası bi kalite bekliyorsunuz sorarım??adam zararına neden satsın ki bunu bu şekilde kabul edeceksin...

Adam aynı ürünü 190 liradan kakalarken ne idi durum peki?

190 a kaç kişi almış acaba?o kadar para verilir mi enayi demezlermi adama
  • Arkadaşlar ben bu ürün için yurt dışı siteleri araştıdım ve genelde 5 üzerinden 4 yıldız almış. Bende ep-630 kulaklık da var. Fiyatı uygun olduğu için bunu da sipariş ettim. Geldiğinde deneyip performansını görücez artık.
  • şimdi dışardan geldim...minibüs le yolculuk yaptım..ve gerçekten mükemmel derecede dış seslerden yalıtılmış olarak müzik dinledim...noise red. gerçekten fark yaratıyor.tabi kulak içi olması da bir fark..daha önce kulak içi kullanmadığım için fark geröekten büyük..ayrıca noise red. açıp-kapatıp da denedim..gerçekten hatrı sayılır farkı hissettim...bas için ekolayzır ile oynayınca biraz fark yaşattı ama çok da sayılmaz...ama benim için tatmin edici diyebilirim...bir de bende ki mp3 player creative muvo tx.belki sizlerdeki cowon gibi üst sınıfsa daha iyi sonuç alabilirsiniz...bence deneyin derim.

bu arada bu kadar ses yalıtımının kötü tarafları da oluyor..misal ;
    1-minibüste size parayı uzatmanız için rica edilmesi yerine dürtülmek zorunda kalıyorsunuz ,çünkü kimse size sesini duyuramıyor.(2 kere dürtüldüm)
    2-yolda yürürken arabalara çok dikkatli bakmanız lazım ,çünkü geldiklerini kesinlikle duymuyorsunuz.o yüzden yolda yürürken gözlerinizi dört açın.
    3-mp3 çaları pause etseniz bile konuşurken sesinizin nasıl çıktığını (az mı çok mu) tam algılayamıyorsunuz..sesinizi garip duyuyorsunuz...o yüzden biriyle konuşurken kulaklıkları da çıkarmak zorunda kalıyorsunuz.
    4-kulak içi kulaklıkların kötü bir tarafı var ; kulaklığı çıkarınca kulaklıkla beraber bir miktar kulak kiri de sondajlanmış olarak kulaklıkla beraber kopup gelebiliyor , o yüzden milletin içinde dikkatli kulaklıklarınızı çıkarın ...öğğkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 17 Eylül 2008; 15:51:13 >

• Ben yabancı bir sitede incelemesini okudum, kumanda üzerinde bir tuş varmış, ona basınca mikrofon görevi görmeye başlıyormuş. Yani etrafınızla iletişim kurmanız gerektiğinde kulaklığı çıkarmak yerine bu tuşu kullanıyorsunuz. Yok mu öyle bir şey?

Bu arada benim kulaklık da az önce elime ulaştı. Siyah gelmiş bana, şimdi açıp deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
    4-kulak içi kulaklıkların kötü bir tarafı var ; kulaklığı çıkarınca kulaklıkla beraber bir miktar kulak kiri de sondajlanmış olarak kulaklıkla beraber kopup gelebiliyor , o yüzden milletin içinde dikkatli kulaklıklarınızı çıkarın ...öğğkkk

Hergün abdest alana bir sorun yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 17 Eylül 2008; 16:49:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

Hergün abdest alana bir sorun yaratmıyor.

Abdest alırken kulak lavajı mı yapıyorsunuz

• Tartışmayı başka taraflara çekmeyin isterseniz, bir önceki mesajımda anlatmaya çalıştığım şey kumanda üzerindeki monitör tuşuymuş, bu tuşu kullandığınızda dışardan gelen sesleri net bir şekilde duyabilirsiniz. Ben de pil olmadığı için deneyemedim bu özelliği. Ses açısınan EP-630 ile aralarında pek bir fark göremedim, basların daha zayıf olması dışında. Bir de pil takıp deneriz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elisa38
    Abdest alırken kulak lavajı mı yapıyorsunuz

Hergün abdest alan biri için gerek yok lavaja, zaten kirlenmeye fırsat olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Tartışmayı başka taraflara çekmeyin isterseniz, bir önceki mesajımda anlatmaya çalıştığım şey kumanda üzerindeki monitör tuşuymuş, bu tuşu kullandığınızda dışardan gelen sesleri net bir şekilde duyabilirsiniz. Ben de pil olmadığı için deneyemedim bu özelliği. Ses açısınan EP-630 ile aralarında pek bir fark göremedim, basların daha zayıf olması dışında. Bir de pil takıp deneriz artık.

hımm buraya uğramayalı baya bir yorum olmuş tabi beğenmiyenlerde olucak elbetki ben benimkinden çok memnunum arkadaş doğru söylüyo ep630 da kullandım pil takınca sony daha iyi diyebilirim. herkezin kendi kararıdır. evet üstünde mikrofonlar war kulaklığın onlar yardımıyla duyuyorsunuz tam normal gibi olmasada iletişim için işe yarıyor

• monitör tuşuna basınca sesi kesiyor ama ben o kısmı cepte tuttuğum için basamadım.bi de malum minibüste örümcek gibi yapışıyosun demirlere ayakta giderken.....
  • Bana da beyaz göndermişler ya. Nasıl böyle birşey yaparlar anlamıyorum. Teşhire siyah koyuyorlar beyaz yolluyorlar. Ben beyaz renginin olduğunu dahi bilmiyordum açıkçası alırken.Burda öğrenince beklemeye başladım kargoyu. Bugün gördüm ki beyaz yollamışlar. Şans işte. Şimdi işin yoksa geri yolla siyah iste. Sonra bekle. Birde kargo öde. Şanssız adamım sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: syengec

yaw arkadaşlar 1-2 kişinin beğenmemesine bakarak, ürünleri daha görmeden kullanmadan iptal ediosunuz ben anlamadım sizi yaww
    beğenenlerde var onları nie göz ardı ediosunuz?

Birincisi bu aletin ses kesme özelliği o kadar iyi değil. Ses kesme özelliği başka kulaklıklarla test edildi o kadar başarılı değil. Yabancı forumlarda da bulabilirsiniz bu sonucu. İyi çok iyi diyenler muhtemelen ilk defa noise canceller özellikli bir kulaklık kullanıyorlardır.

İkincisi basları iyi vermiyor.

Üçüncüsü kulağa giren kısmının tasarımını beğenmedim. Çok hantal.
  • beyaz geldi bana iade ettim.
    ep-630 düşünüyorum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: syengec

beyaz geldi bana iade ettim.
    ep-630 düşünüyorum şimdi

ebay da kargo dahil 11-12 $. filan fiyatları. Burada 41 YTL (hızlıal) altında yok. İnsan sahte olmadığına güvenebilse hemen sipariş vermek var ama...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.