Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
A/V sinyallerini RF'e çevirmek?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> A/V sinyallerini RF'e çevirmek? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cmeliheag

14 Eylül 2008; 0:13:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Eski bir televizyona ps2 baglamam gerekiyor ancak bu eski televizyonun A/V girişi yok. ps2 nin AV cıkısnı RF'e çevirmem lazım. Çok yere baktım ancak genellikle hazır aletler, o kadar para odemek istemiyorm. Bu rf modulatorlerden kendim yapabilir miyim? devre şeması elinde olan var mı? veya baska bir çözümü olan var mı örneğin aklıma ps2ye ait direk RF'e ceviren bir kablo vs. olabilir mi acaba diye düşündüm ama bir bilgim yok.
Yardımlarınızı bekliyrom tşkler.

Intel Pentium 4 HT 2.8 GHz Northwood512 MB Blitz DDR 400 MHzSAPPHIRE RADEON 9600 PRO 400/446@492/480 WD 160 GB 7200 RPM HDDSAMSUNG SyncMaster 753 DFX 17"
command_4
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

14 Eylül 2008; 4:46:37 

İzmir Çankaya'da RF modülatör 10 YTL. İstersen senin yerine alır kargolarım.
cmeliheag

16 Eylül 2008; 12:25:57 

command_4 bu gercekten iyi olabilir ancak ben de bir yere ön sipariş verdm biraz kucuk bir dükkan, adamla anlastık ancak belirttiğim şeyin AV/Scart gibi sadece kablo birleşiminden olusan birşey oldugunu düşündüğünü sezdim inşallah dogru şeyi getirir. Bu olmazsa artık senden rica etmeyi düşünüyorm. karar verirsem özel mesaj yoluyla bildiririm. gerçekten tşkler.

Intel Pentium 4 HT 2.8 GHz Northwood512 MB Blitz DDR 400 MHzSAPPHIRE RADEON 9600 PRO 400/446@492/480 WD 160 GB 7200 RPM HDDSAMSUNG SyncMaster 753 DFX 17"
command_4
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

16 Eylül 2008; 12:42:43 

hayır aynı cihazı bende kullanıyorum. adsl modem büyüklüğünde bir kutu. üzerinde scart girişi var ve çıkışı rf olarak tv nin anten girişine takılan soketi var. elektrikle çalışıyor. çok istersen fotoğraf koyarım.
cmeliheag

30 Eylül 2008; 21:10:26 

beşiktaştan 15 liraya aldım gayet iyi calsıyor ;)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> A/V sinyallerini RF'e çevirmek? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar