Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vatandan aldığım Creative G500 bozuldu!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Vatandan aldığım Creative G500 bozuldu! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amo

13 Eylül 2008; 23:30:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce vatandan Creative Gigaworks 500 hoparlör almıştım. başlarda her şey iyi gidiyordu, iki hafta sonra kumandası sorun çıkarmaya başladı.
bazen kumanda çalışmıyor bazende durup-dururken kapanıyordu. set çok ağır olduğu için Vatana götürmeye üşendm. 3 gün önce bass komple gitti, ne yapsamda ses yok, bugünde uydular gitti, sadece sol uydudan ses geliyor . sinirden elime falçatayı alıp kumandanın kablosunu kestim.
şimdi büyük ihtimalle garanti dışı oldu. ne yapmam lazım? bunu tamir eden yer varmı? yoksa çöpe atacam .

Asus P5Q Deluxe P45 / Intel Core Quad 6600 2.4Ghz G0 Edişın / nVidia-Zotac GTX 260 / 4GB OCZ Platinum XTC DDR2 / 2x250 GB Seagete / Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty / Enermax Big Chakra / Samsung 931MB Widescreen LCD / Logitek SX3200 - Logitek G9 Lazer Mouse.............................................
AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 0:37:23 

sadece subwoofer götürüp şansını deneyebilirsin
sorunun subwoofer'da olduğunu ısrarla anlat

bazen ara kablo, kumanda, uydu gibi malzemeleri istemiyorlar

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
mamo99

14 Eylül 2008; 0:45:13 

kumandayı illaki isteyeceklerdir kumandasını kont veya koyuncudan satın al daha sonra götür deki sistem bozuldu buraya getirmeyeyim diye onca para verip birde kumandasını yeniledim sorun ondadır diye ama olmadı gene diyip yeni aldığın kumanda ile birlikte vatana götür ama daha hızlı gelsin sistem bana dersen doğruca kimin garantisi altındaysa o firmaya gene koyuncu veya kont bu iki firmadan biridir bırak kolay gelsin götür ve bırak kumanda illaki şart zaten alman onun parası senden çıkacak o yüzden kumandayı götürmeden al

ju5763

14 Eylül 2008; 1:22:49 

arkadaşım hem creative in ürününü alıyorsun malum creative ne kadar kalitesiz ürünler pazarladığı açık olan bir şey bir de başına gelmiş üzülüyorsun evet üzülmek hakkın ama sinirlenip kumandanın kablosunu kesmişsin hiç akıllıca değil sana diyecek bişey bulamıyorum sinirlenmene ne gerek vardı nasıl olsa garnti kapsamında değil mi?yine de herşeye rağmen kumanda hariç sistemi götür derim ben vatan a kolay gelsin.

AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 3:16:53 

g500 ün bazı serilerinde kapanma sorunu olduğu açık
zaten sitesindeki forumda da belirtiliyor
ama bu creative in kötü olduğu anlamına mı gelir sayın ju5763
kötülemeye ne kadar meraklısınız

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
firtikk

14 Eylül 2008; 7:24:14 

Bi anlık sinirle kabloyu kesmişin sende..Bende sinirlendiğimde sinirimi aletten çıkarırım hep..Boşuna zarar..

Sistemi tamamı ile isteyecekleri için yeni bir kumanda alman gerekiyor..Vatan bilgisayara daha önce X530 vermiştim fakat arka uyduları bile istediler benden,halbuki sorun basstaydı...

...living is easy with eyes closed
amo

14 Eylül 2008; 12:41:02 

bir anlık sinirle kumandanın kafasını kopartım... olan oldu neyse. bunun kumandasının ayrı satıldığını bilmiyordum. yalnız faturalarının içinde garanti belgesi yok, sadece "Asia-Pacific Support" diye bi şey var ondada çince yazıyor. neyse ben hemen kont'la bi konuşayim.

Asus P5Q Deluxe P45 / Intel Core Quad 6600 2.4Ghz G0 Edişın / nVidia-Zotac GTX 260 / 4GB OCZ Platinum XTC DDR2 / 2x250 GB Seagete / Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty / Enermax Big Chakra / Samsung 931MB Widescreen LCD / Logitek SX3200 - Logitek G9 Lazer Mouse.............................................
mamo99

14 Eylül 2008; 12:58:40 

internetten öğrene bilirsiniz telefonla öğrenebilirsiniz koyuncununmu garantisi altında kontunmu seri numarası hangisinde kayıtlıysa ondadır önce kumandayı satın alarak hangi firma ise ona götürün 1.5 ay geçtiyse vatan zaten o firmalara gönderecek boşunja vakit kaybetmeyin

amo

14 Eylül 2008; 13:45:41 

seri numarasından öğrendim, Kont'muş. aradım telefona kimse çıkmadı, yarın götürecem inşaallah.

mamo99

14 Eylül 2008; 14:10:16 

görüşmene gerek yok sadece sistemi taşımak istemediğini söyleyerek bir kumanda alıyorsun daha sonra kutulayıp gönderiyorsun full olarak içine not bırakıyorsun kumandayı yenilediğini vs vs sorunu iyice anlat daha sonra bekle kont biraz gıcık bir firmadır kolay gelsin açık bi arıza bi problem çıkacağını sanmam değişim istediğinide belirt iyice notta telefonlada ara ellerine ulaşıp işleme alınınca bunuda kontun sitesinden öğrenebilirsin seri numarası ile giriş olduğunda sistem çıkar kayıtlarda o zaman ara konuş

vata

14 Eylül 2008; 15:24:58 

vatan dan üç adet g500 değiştirdim hepsi bozuldu. o koca aleti üç defa götürdüm getirdim. her değiştirdiğim g500 1 hafta bile dayanmadı bozuldu. problem ses gelmemesiydi. ankara şubesinden almıştım hepsini. sana da onlardan biri gelmiş oalbilir.

Nymphadora

14 Eylül 2008; 15:34:22 

vatanın kampanya dahilinde sattığı G500lerde böyle sorunlar yaratması firmaya olan güvenin azalmasına yol açıyor,insanın aklına kötü şeyler gelmiyor değil(defolu ürünleri satıyorlar sanki )

COWON F2 4GB+CREATIVE EP630
LOGITECH X-540+AUDIGY 2ZS
TÜRKÇE'NE SAHİP ÇIK!!!

Kullanıcı adım "Nimfadoora" şeklinde telafuz edilir..
zayef

14 Eylül 2008; 18:43:10 

garantisi falan yok mu bi götür istersen

"Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.." "Bal yiyen, arısından gocunmaz.."

Bır görsemde allah alsın canımı
Nasılda özledım bakıslarını

wilym@n

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 23:44:23 

vatan'dan sıfır olarak aldım g500,ama set biraz hassas sanırım ilk patlağı kumanda'dan verdi öyle arada bir kapanıp duruyor,inş. diğer parçalarda sorun çıkarmaz,

amo,hocam ürünün garantisi var uğraşma götür ver onlar uğraşsın.

amo

15 Eylül 2008; 21:51:34 

arkadaşlar götürmeden önce dayanamayıp Sub'un kapağını açıp bakmıştım, şimdi tamamıyla garanti dışı kalmış, 30 gün beklemem lazımmış. bende uğraşmaktan sıkıldım, isteyen varsa verecem, tamir edebilirseniz kullanın yoksa yarın çöpe atacam.
bide 2 gün kullandığım Altec Lansing S3251 5.1 ses sistemi var isteyen varsa onuda uygun fiyata satacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 15 Eylül 2008; 21:51:06 >

AKREPmt.

Sisteme Gözat

16 Eylül 2008; 5:28:58 

aynı ürün bende var, kumanda ve kapanma sorunu mevcut
ses sistemim olduğu için tamiriyle pek ilgilenmedim
acaba iki bozuk ürünün parçalarını kullanarak çalışan bir ürün elde edilebilir mi
gerçi seri arıza diye okudum ama yine de denenebilir

quote:

Orjinalden alıntı: amo

arkadaşlar götürmeden önce dayanamayıp Sub'un kapağını açıp bakmıştım, şimdi tamamıyla garanti dışı kalmış, 30 gün beklemem lazımmış. bende uğraşmaktan sıkıldım, isteyen varsa verecem, tamir edebilirseniz kullanın y