Rockstar Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu için önerilen sistem ihtiyaçları açıklandı. 18 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyunun sistem gereksinimleri şöyle:
- Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları -
İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 İşlemci: Çift çekirdekli herhangi bir işlemci (Intel Pentium D veya daha iyi bir işlemci) Bellek Miktarı: 2 GB RAM Ekran Kartı: DirectX 10 veya DirectX 9.0c destekli bir ekran kartı Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB Boş HDD Alanı: 18 GB
Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise halen daha belirsizliğini koruyor.
Pjanoo
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 6 günü kaldı.
14 Eylül 2008; 3:59:43
ne lan bu sistem az farkla çalıştırıyor zaten şu anda en fazla 512 mb ekran akrtı yokmu buda ne böyle en iyisi için birde 1 gb ekran kartımı aldırcaklar? yada crossfire yolu göründü sanırsam
512 falan olmaz 8500 gt yada x1650pro demesi lazım o ne öle bütün 512 mb ekran kartı oynamazki dankikleride var iyileride var
Aynen katılıyorum RG aynı Kadıkoyde işten anlamayan dangalak satıcılar gibi yazmış. " 512 MB " Benim 3870 ile 9200GS yi birmi tutcaz şimdi 512MB die
512 mb ekran kartı 50 YTL
bütün internet kafelerde bu yazıyor
you tell me we can start the rain you tell me that we all can change you tell me we can find something to wash the tears away you tell me we can start the rain you tell me that we all can change you tell me we can find something to wash the tears...