Arkadaşlar forumda bir çok arkadaş iphone aldıktan sonra başka bir telefon kullanmak istemediğini söylüyor. Bir anlamda Amerikadakine benzer bir olayla karşı karşıyayız, resmi olarak gelirse de bu rüzgar epey bir süre daha eseceğe benziyor. Bu cihazı alıp da kullanımını sevmeyen, memnun olmayanlar var mı, memnun değillerse neden memnun değiller. Biraz da memnun olmayanları dinleyelim bakalım. Burda amacım bir anti iphone platformu oluşturmak değil, memnun olunmayan noktaların da bilinmesi.
Aldığım günden beri bir musaibet peşimide bırakmadı ne doğru düzgün kulanabildim nede keyfini çıkarabildim en son turbosim yuvaya sıkıştı içinde param parça oldu evet doğru duydunuz incencik turbosim nasıl olduysa yuvasından kayıp simkart içine sıkıştı ve param parça edip çıkarabildim 55 YLT mal olmuştu bana iki ane daha sipariş ettim epey masraf ediyorum ama hala ağız tadıyla kulanamadım şu veleti
Not: Güncellemelerde cabası en son 2.02 geçtiğim saatlerde 2.1 çıktı :)
2 telefonum var biri iPhone diğeri ise sony ericsson W810i aldıgımdan berı adam akıllı bende kullanmadım hep yazılımladım bılmem ne o kadar sey yaptım attım dolaba yatıyodu son olarak 2.0.1 gectım 2.1 cıktı bıktım artık W810i kullanıyorum zaten hiç sıkılmadıgım süper bir telefon bence
teli arkadaslarin elinden kurtaramiyom bu yuzden devamli guvenlik sifresi acik ve hepside iphone almak istiyor hic boyle bir telfon oldumu kurtaramadiginiz
teli arkadaslarin elinden kurtaramiyom bu yuzden devamli guvenlik sifresi acik ve hepside iphone almak istiyor hic boyle bir telfon oldumu kurtaramadiginiz
dostum sen memnun olmayanların fikirlerini yazmasını istemişsin ama arada ben ve benim gibi memnun olanlar bişeyler yazmazlarsa bu başlık çürür gider .çünkü bu aletten memnun olmamak için iphonenin bozuk olması gerekiyo.sen başlıkta belirtmişsin zaten ama ben yine yeniliyim ,bende artık başka telefon kullanamıyorum
Kısıtlı bluetooth ve mms olmayışı rahatsız ediyor beni. Ancak diğer artıları yüzünden (mesela ipod, wi-fi, büyük ve kaliteli ekran) severek kullanıyorum.
Music is your own experience, your own thoughts, your wisdom. If you don't live it, it won't come out of your horn. Charlie PARKER
Bir kullandım bir daha bırakamadım şu telefon yüzünden diger bütün telefonlardan sogudum hic biri cekici gelmiyor apple yeni bisi yapmadıkca bunu kullanacam gibi sanki bu memnun olmadıgım tarafı