Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iphone'den memnun olmayanlar topici

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> iphone'den memnun olmayanlar topici Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
altinok

13 Eylül 2008; 21:52:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar forumda bir çok arkadaş iphone aldıktan sonra başka bir telefon kullanmak istemediğini söylüyor. Bir anlamda Amerikadakine benzer bir olayla karşı karşıyayız, resmi olarak gelirse de bu rüzgar epey bir süre daha eseceğe benziyor. Bu cihazı alıp da kullanımını sevmeyen, memnun olmayanlar var mı, memnun değillerse neden memnun değiller. Biraz da memnun olmayanları dinleyelim bakalım. Burda amacım bir anti iphone platformu oluşturmak değil, memnun olunmayan noktaların da bilinmesi.

Satılık: 2007 Kia Cerato 1.6 ex dsl advance.
BaDCoD

13 Eylül 2008; 21:59:36 

Aldığım günden beri bir musaibet peşimide bırakmadı ne doğru düzgün kulanabildim nede keyfini çıkarabildim en son turbosim yuvaya sıkıştı içinde param parça oldu evet doğru duydunuz incencik turbosim nasıl olduysa yuvasından kayıp simkart içine sıkıştı ve param parça edip çıkarabildim 55 YLT mal olmuştu bana iki ane daha sipariş ettim epey masraf ediyorum ama hala ağız tadıyla kulanamadım şu veleti

Not: Güncellemelerde cabası en son 2.02 geçtiğim saatlerde 2.1 çıktı :)

GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - PALIT 8600GT Sonic+ - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
Teknik.Servis

13 Eylül 2008; 22:22:54 

2 telefonum var biri iPhone diğeri ise sony ericsson W810i aldıgımdan berı adam akıllı bende kullanmadım hep yazılımladım bılmem ne o kadar sey yaptım attım dolaba yatıyodu son olarak 2.0.1 gectım 2.1 cıktı bıktım artık W810i kullanıyorum zaten hiç sıkılmadıgım süper bir telefon bence

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
reiis

13 Eylül 2008; 23:35:50 

teli arkadaslarin elinden kurtaramiyom bu yuzden devamli guvenlik sifresi acik ve hepside iphone almak istiyor hic boyle bir telfon oldumu kurtaramadiginiz

baska telfn kullanmayi hayal edemiyom aslinda tlfn demek biraz abes kaciyor pardon iphone

AyFoN 2g 16 cigabayt form wayir iki nokta bir
altinok

14 Eylül 2008; 13:40:18 

quote:

Orjinalden alıntı: reiis

teli arkadaslarin elinden kurtaramiyom bu yuzden devamli guvenlik sifresi acik ve hepside iphone almak istiyor hic boyle bir telfon oldumu kurtaramadiginiz

baska telfn kullanmayi hayal edemiyom aslinda tlfn demek biraz abes kaciyor pardon iphone

Sevgili reis, ben iphone ilgili olumsuz hatıraları olanların yazmasını istemiştim.

Satılık: 2007 Kia Cerato 1.6 ex dsl advance.
Teknik.Servis

14 Eylül 2008; 13:44:22 

160 kişi bakmıs 5 kişi yazmıs herkez memnun demekkı

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
todorov_44

14 Eylül 2008; 13:45:31 

bluetooth unun olmaması ve pc ile olan senkronizasyonu çok canımı sıkıyor

Teknik.Servis

14 Eylül 2008; 13:49:38 

çok zaman alıyo evet ama 2.1 ile gelen özellıkle bu dahada hızlanmıs tabı ne kadar orasını allah bılıyor

_2FAST4U_

14 Eylül 2008; 14:41:36 

dostum sen memnun olmayanların fikirlerini yazmasını istemişsin ama arada ben ve benim gibi memnun olanlar bişeyler yazmazlarsa bu başlık çürür gider .çünkü bu aletten memnun olmamak için iphonenin bozuk olması gerekiyo.sen başlıkta belirtmişsin zaten ama ben yine yeniliyim ,bende artık başka telefon kullanamıyorum

2wicky

14 Eylül 2008; 15:19:45 

Kısıtlı bluetooth ve mms olmayışı rahatsız ediyor beni.
Ancak diğer artıları yüzünden (mesela ipod, wi-fi, büyük ve kaliteli ekran) severek kullanıyorum.

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
eserunsalan

14 Eylül 2008; 15:30:48 

Kullanıp da memnun olmayan çok az kişi olacaktır muhtemelen...
:)
Beni de senkronizasyonun sadece kablo üstünden yapılmasi rahatsız ediyor...
Wi-fi veya bluetooth üstünden güzel olurdu...

Music is your own experience, your own thoughts, your wisdom. If you don't live it, it won't come out of your horn.
Charlie PARKER
VoodooRush

14 Eylül 2008; 15:52:06 

Wi-Fi yongası zayıf geliyor bana.

Raikyuu 2.o TDi

rapsound

14 Eylül 2008; 18:06:59 

Bir kullandım bir daha bırakamadım şu telefon yüzünden diger bütün telefonlardan sogudum hic biri cekici gelmiyor apple yeni bisi yapmadıkca bunu kullanacam gibi sanki bu memnun olmadıgım tarafı

miki

14 Eylül 2008; 18:26:46 

bluetooth unun kısıtlı olmasından hoşlanmadım, büyük ve ağır...sanırım elden çıkaracağım..

R1200GS'08
reiis

14 Eylül 2008; 18:40:08