Şimdi Ara

range rover sport türkiye haritası yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşımda range rover sport var,galeriden alınma. içinde harita filan yok ( türkiye için ) acaba buna türkiye haritası yüklenir mi,şöyle navtürk filan , nerde yüklenir kaça yüklenir nasıl yüklenir bi bilgisi olan var mı acaba.teşekkürler..



  • servise sorun bence en iyi bilgiyi onlar verir, şimdi dışarda yüklerseniz garanti gidebilir belki
  • galeri aracı olduğu için zaten borusan garantisi yok aracın(diye biliyorum)
  • öncelikle navturk ten vazgeçin.En iyiler varken sıradan olanlara rağbet anlamsız olur...
    TOMTOM haritaları,IGO haritaları varken.....
    öncelikle servisten yada internet aracılığı ile ingiltereden cihazın hangi yazılım sistemini kullandığını bulun.SOnrası kolay..
    Aslında ben ufak bir araştırma yaptım ingilteredeki arkadaşımla konuştum..
    Genelde NAVMAN kullanılıyormuş tüm avrupada.

    Sonra araştırdım.
    Eğer cihazınız navman iCN Serisi, PiN Serisi, F-Serisi ve N-Serisi ise TELEATLAS kullanır.Onunda Türkiye haritası mevcut.
    Eğer s60 ise NAVTEQ haritası kullanır.
    sevgiler
  • saol dostum, bende bi araştrma yapmıştım ama bi sonuca varamamıştım söylediklerin doğrultusunda gene bi araştrıcam olmadi servise veya özel servislere sorariz bi
  • Tamda arastırdıgım konudayım yhaa benım de aracım war ve turkıye harıtası olmadıgı ıcın kullanamıorum aracım grand cherokee lımıted cdsınde navteq yazıo hangı harıtaları kullanmam lasım?bilvarch kardesım senın sanırım konuda hakkında bır bılgın war bı yardım edersen cok sewınırım..
  • mesela bulbul b90 navteq destekli.Bence başarsofta bir danışın navteq haritası ile ilgili sonuçta navteq türkiye hartasının 2007 de sundu piyasaya..
  • oke ..tskler..
  • Selamlar,

    Navteq ile Basarsoft'un bir iliskisi yok. Bizim haritalarin Range Rover serisi urunlerin icine girebilmesinin 2 yolu var.

    1. Range Rover'in sisteminin icindeki yazilima bizim haritalarin donusturulmesi. (ki bunun icin BMW grubunun OK'yi ve devreye girmesi gerekiyor) Bugune kadar Turkiye'de harita yok.. yeterli talep yok gibi yorumlar soylendi hep kullanicilara, ama bugun artik sanirim boyle bir mazeretleri yok. Tek yapilmasi gereken Range Rover musterilerinin ellerine alip goturecekleri bir GARMIN cihazinda ben bunu arabamda da istiyorum demesi.. biz gerisini hallederiz.. (Tum dunyada Garmin Navteq ile calisir, ama Turkiye'deki harita kapsama ve bilgi zenginligi nedeni ile Basarsoft kullanilmakta)

    2. Range Rover'in sistemine hic dokunmadan, harici olarak IGO-Limuzin urununun kurulmasi. Su ana kadar sadece uzaktan kumanda ile calisiyordu bu sistem. Yakin zamanda touch screen olarakta calisir hale gelecek.

    Biz uzerimize duseni yapmaya calisiyoruz.. gerisi artik BMW-Mercedes Volkswagen gibi buyuk araba firmalarinin ithalatcilarinin üzerinde.. musterilerini dinleyebilirler.. veya daha mantiklisi.. daha cok araba satmak istiyorlarsa bizi bir zenginlik olarak gorurler.. bildiginiz gibi KIA'nin satislarinda Navigasyon desteginin cok buyuk katkisi olmustu...

    Ayrica sunu dusunun... NAvigasyonu olan bir arac ile yilda ortalama %20 daha az benzin yakildigi.. yolculugun cok daha az stresli oldugu (kayboldum mu? sapagi kacirdim mi? zamaninda varabilecek miyim!!! gibi) dusunulurse.. artik bunu bizlerden sakinmasinlar!!



    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: bilvarch

    mesela bulbul b90 navteq destekli.Bence başarsofta bir danışın navteq haritası ile ilgili sonuçta navteq türkiye hartasının 2007 de sundu piyasaya..
  • bız kullanıcılar olark musterı temsılcılerıyle konustuk ama sızın de dedıgınız gıbı bı ıcraat yapmıyorlar sonuc olarak..umarız ılerıde araclarımızdakı navıgasyon aletlerını sus olarak kullanmaktan kurtuluruz...
  • konustugunuz kisilerin iletisim bilgilerini bize iletin..
    bizde konusalim bakalim belki bir asama kaydederiz..

    alim@basarsoft.com.tr

    Saygilar,

    Alim K.
    quote:

    Orjinalden alıntı: pwaa

    bız kullanıcılar olark musterı temsılcılerıyle konustuk ama sızın de dedıgınız gıbı bı ıcraat yapmıyorlar sonuc olarak..umarız ılerıde araclarımızdakı navıgasyon aletlerını sus olarak kullanmaktan kurtuluruz...
  • Alim Bey,

    Bo kunuda ilerleme oldu mu? Komşumun 2006 model Range Roverı için başarsoft haritalı navigasyon programı ekletmek istiyoruz.
  • beyler biz arabayı yeni aldık range rover 2006 sport navigasyon cdsi kaç paradır
  • Navigasyon DVD'si isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. elimde Türkiye navigasyon DVD'si mevcuttur.
  • Range rover sport araç için güncel turkiye haritalı dvd var mıdır acaba.?
    Navteq sitesinde araç ile uyumluğraşıyorum dvd bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimde land rover 2008 model arac var.Gps turkiye haritasi yok bulmam mumkun mu?

    Elinde olan varsa benimle iletisime gecebilir mi? Simdiden tesekkurler....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimde land rover 2008 model arac var.Gps turkiye haritasi yok bulmam mumkun mu?

    Elinde olan varsa benimle iletisime gecebilir mi? Simdiden tesekkurler....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.