Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
A4 TECH x7 G800MU kullanalar baksın

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> A4 TECH x7 G800MU kullanalar baksın Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
victorist

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 19:21:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum yalnız space tuşu küçük genelde az oyun oynarım ama klavyeyi beğendim space tuşu sorun olurmu benim için

darkswordman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 19:46:48 

quote:

Orjinalden alıntı: victorist

Arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum yalnız space tuşu küçük genelde az oyun oynarım ama klavyeyi beğendim space tuşu sorun olurmu benim için

Ben kullanıyorum sende bir sorun cıkarırmı bilmiyorum ama beni rahatsız etmiyor

SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
victorist

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 19:48:29 

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Ben kullanıyorum sende bir sorun cıkarırmı bilmiyorum ama beni rahatsız etmiyor

Hiç biyerde stokta yok alıcam ama beklemem lazım biraz

GAMERBOY

15 Eylül 2008; 2:04:41 

beni rahatsız etmiyor. Klavyeyi mecidiyeköy`den veya Kadıköy yazıcıoğlu iş hanından bulabilirsin

Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Eylül 2008; 11:34:50 

Yerleşimini güzel yaptıkları için spacein kısa olması pek birşey fark etmiyor...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> A4 TECH x7 G800MU kullanalar baksın Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar