Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
K770i açılmama problemi yardım!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> K770i açılmama problemi yardım! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tarzanabi

13 Eylül 2008; 19:15:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,
yeni aldığım K770i telefonum gereksiz türkcell-im tuşunu değiştirmezden önce yedeğini almaya çalışırken, Far Manager programı çalışmaktayken bağlantısını kaybetti ve şu anda açılmıyor.
Konuya ilgili bilgisi olanların acilen tarzanabi@hotmail.com adresini eklemesini rica ediyorum..

hardcrss

13 Eylül 2008; 19:56:18 

Bataryayı cıkarıp tekrar takın

Eger hala acılmazsa telefonu tekrar formatlayın.

Se-Orochi

13 Eylül 2008; 20:19:51 

Telefonun Şarjı Az ise Programa bağlandıktan Sonra açılmaya bilir K770ilere Jd flasherden işlem yapınca telefona sorun olmaz yedek almayada gerek yok

tel yine açılmaz ise programa yeniden bağlayıp yazılım atmayı dene

farukk isimli arkadaşın imzasında gerekli konular mevcuttu

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 20:36:38 

Orochi arkadaşımızın da dediği gibi Jd flaşer programıyla yazılım atman gerekiyor gerekli yazılım dosyalari imzamdaki yazılım depomda anlatımı ise yine imzamdaki en alttaki linkte mevcut.

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

tarzanabi

13 Eylül 2008; 22:50:56 

herkese teşekkürler; özellikle farukk kardeşimin dosyaları bütün işimi gördü sayılır.. ancak türkçe desteğim yok
cihazı satın aldığım yer 3 gün sonra ürünü yenisiyle değiştirmeyi kabul etti (kampanya yüzünden stokları bitmiş) ama türkçeyi de koyarsam biter bu iş.. biraz daha kurcalayayım bakalım
hatta bana bunu sağlayacak bir dosya gönderebilirseniz sevinirim, elinizde uygun bir firmare varsa tabi.. bu sayede cihazı hiç değiştirmeden kullanırım canavar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 13 Eylül 2008; 23:00:18 >

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 11:31:38 

quote:

Orjinalden alıntı: tarzanabi

herkese teşekkürler; özellikle farukk kardeşimin dosyaları bütün işimi gördü sayılır.. ancak türkçe desteğim yok
cihazı satın aldığım yer 3 gün sonra ürünü yenisiyle değiştirmeyi kabul etti (kampanya yüzünden stokları bitmiş) ama türkçeyi de koyarsam biter bu iş.. biraz daha kurcalayayım bakalım
hatta bana bunu sağlayacak bir dosya gönderebilirseniz sevinirim, elinizde uygun bir firmare varsa tabi.. bu sayede cihazı hiç değiştirmeden kullanırım canavar gibi

arkadaşım bu dosyayı yeni ekledim

fs kısmına bu yazılımı koyarak tekrar yükle bakalım sonuç ne olacak
k 770 cıd 52 fs
http://www.4shared.com/account/file/62935035/c3ce6bd/K770_R8BC004_FS_C_ASIA_RED52.html

tıkla

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> K770i açılmama problemi yardım! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Dead Space (PC,Playstation 3, Xbox 360)
Uzayın sonsuz karanlığında yaşanan korku dolu bir macera.
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar