iPhone1_1_2.1_5F136_Custom_Restore.ipsw dosyasını rapidten indirdim buradaki link ten indirdim canavar gibi çalışıyor. Sadece Shift + Restore ile işlem tamamdır, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Mac versiyonu Pwange Tool 2.1 ile sorunsuz bir 2.1 versiyona geçiş yaptım. Herşey çalışıyor.
Cydia ve Installer kurulu çalışıyor. Klavyeye dillerine Türkçemiz de eklenmiş :)
Kurlumu ipodtouched.net'teki anlatımlardan yaptım. Dosyaların tamamı yine aynı sitede mevcut. Zaman geçtikçe gözlemlerimi ve değerlendirmelerimi burada paylaşacağım.
iPhone 8GB v 2.1 pwnage MacOSX86 10.5.2 and XP Pro SP2 *Dual Boot ................................................................................ Nikon D200 * Sigma 150 mm APO Macro EX * Sigma 17-70 mm f:2.8 Macro * Nikon SB 600 ................................................................................
ssh ile aplicaation klaasorunun icine attigim uygulamalarin simgeleri bendede gozukmuyor yeniden vbaaslatilsaa bile ama cydia ile henhangi bir uygulama yukleyip veyaa kaldirdigimda simgeler geliyor programlar calisiyor daha once respring kullaniyordum su an bir ise yaramiyor sadece cydia ile herhanngi bir program yukleme veya kaldirma yaaptigimda simgeler geliyor. birde ben bataarya suresinde bir degisiklik goremedim ve asiri gozle gorulur bir hizlanmayaada raslamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsn -- 14 Eylül 2008; 13:04:26 >