Arkadaşlar yaklaşık 7-8 gün önce aldığım Razer Lachesis mouse'mdan her konuda memnunum fakat bir sorunu var ki beni deli ediyor... Eğer forumdan da yardım alamazsam ürünü sanalmarketim.com'a geri yollayacağım...
Sorun şu mouse yerinde dururken imleç bi anda yaklaşık 10 cm yukarı kayıyor... Ne zaman olacağı belli olmuyor, anlık olarak imleç yukarı doğru gidiyor... Oyunda, masaüstünde her yerde oluyor... Firmware 1.75 i kurdum sorun devam etti... 1.00 a döndüm yine aynı... Neden yapabilir bu sorunu???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. YıLDıZ -- 13 Eylül 2008; 17:33:06 >
hmmm arkadaşım ben de bez mousepad kullanıyorum... Ondan şüphe etmedim değil ama sonuçta bez yüzey yani mouse'ta ufak bir hareket var fakat ekranda bi anda imleç 10cm yukarı kayıyor hepte yukarı doğru kayıyor yani bu ilginç geldi bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. YıLDıZ -- 13 Eylül 2008; 18:13:38 >
evet biliyorum yapıyor. diamondback, copperhead ve şuandada lachesis kullanıyorum hepsinde yaptı. diğerlerinde 2-3 ay sonra yapmaya başlamıştı, lachesiste hemen yapmaya başladı. bende gittim razer mantis aldım belki kendi mousepadi onunla uyumludur diye ama sonuçta oda bez mousepad ve ondada yaptı.
en son A4-X7-800MP aldım sert yüzey. aylardır kullanıyorum bir daha o kayma olayını hiç yapmadı.
A4 eski func-surf 1030'u taklit etmiş ama daha geniş yüzeyli güzel ve ucuz bir mousepad. lachesisi sevdiysen bitanede ondan almanı tavsiye ederim.
zaten bez mousepadi kaldır masanın üzerinde dene o kayma olayını yapmaz.
Mouse ped ile alakalı bez padler sorun cıkarabiliyor Plastik veya aliminyum alabilirsin... sakın masanın üzerinde kullanma mouse 1 günde gider skatezleri erir mouse 1 günde kullanılmıcak hala gelir yazık olur lachesis'ne keşke bu arada Deathadder alsaydın hata yapmışın
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
Firmware update yapmayı denemediysen,razer'ın sitesinden son firmware i indirip update etmeni tavsiye ederim.Belki o zaman sorunun hallolur...
Yaptım firmware update'i fakat yine var sorun... Muhtemelen arkadaşların dediği gibi mouse pad den kaynaklanıyor
25 ytl ye steelpad qck alıp dene :) Qck da bile yağ gibi akıyor :) Lachesis'i S&S ile kullanma pek uyumlu değiller skatezleri. icemat ya da goliathus ile mükemmel uyumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cycl0ne -- 15 Eylül 2008; 21:21:54 >
| AMD X2 5000+ @ 3.0Ghz | Asus M2A-MX | 2 GB Kingston 800Mhz | Zotac 8600GT |2X 500 GB Seagate SATA2 | Philips Sata Dvd-rw | High Power 560W Psu | Thermaltake M9 | Razer Lachesis | Razer Goliathus Pad |
Firmware update yapmayı denemediysen,razer'ın sitesinden son firmware i indirip update etmeni tavsiye ederim.Belki o zaman sorunun hallolur...
Yaptım firmware update'i fakat yine var sorun... Muhtemelen arkadaşların dediği gibi mouse pad den kaynaklanıyor
25 ytl ye steelpad qck alıp dene :) Qck da bile yağ gibi akıyor :) Lachesis'i S&S ile kullanma pek uyumlu değiller skatezleri. icemat ya da goliathus ile mükemmel uyumlu.
Adam zaten bez pad ile sorun yasiyormus
SteelSeries SP al düyadaki en iyi Pad bu şimdilik 75ytl
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
şimdi hangisi iyi anlamadım ben :S LAZERİN KENDİ PAD LERİ KENDİ FARELERİ İLE UYUMLU DEİLMİ ??? MANTIS E İYİ DİYORLAR !
SteelSeries SP almalısın
bendede habu vardı mantisde süper kayıyordu ama dediğin olay bendede vardı değiştim ikisinide. şuanda x7 ve normal bez pad var çok çok memnunum.Mousepad 1 ytl mouse 20 kagıda almışdım :)
valla bende 1998 model bir sert pad var marka flan yok peder getirmişti ama ben bidaha onun gibisini piyasada göremedim lachesisi onun üzerinde kullanıyorum HİÇBİR SORUN DA ÇIKMADI bide pad lere dünyanın parasınımı vericem
Asus m3n-ht deluxe motherboard - Amd phenom 9550 o/c - Coolermaster Mars cpu cooler - thermaltake t. 1.5 kwt - 4x2 gb kingston hyp. ram - 3x1 gb asus engtx 280 hybrid sli - RAZER LACHESIS-2006 CASPER CASE