Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yeni dell 1535 aldım bir kaç soru?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Yeni dell 1535 aldım bir kaç soru? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
!DİNO!

13 Eylül 2008; 14:17:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar hepsiburda.comdan kampanyalı olan dell 1535 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72800 yanlız resimde gösterdikleri gibi parmakizi okuyucu yok normalde varmıdır bu?? banamı yanlış geldi---birde uzaktan kumanda olayı kumandada yok kumanta yerinde bi plastik var ama kutudan falan kumanda cıkmadı acaba exramı alınıyo kumandası?? :S ek olarak ekran kartı 3470 yazıyodu bunda masa üstü sag tık özelliklerde 3400 serisi yazıyo normal mi bunlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !DİNO! -- 13 Eylül 2008; 14:53:07 >

wizard_eem

14 Eylül 2008; 2:26:06 

Ewet dostum normal galiba sendeki 1.86 işlemci 2 gbram ve 160 gb hardisk olan laptopsa normal. dell in o serisinde bahsettiğin extralar yok.bende aynısını kullanıyom.

!DİNO!

14 Eylül 2008; 2:34:03 

quote:

Orjinalden alıntı: wizard_eem

Ewet dostum normal galiba sendeki 1.86 işlemci 2 gbram ve 160 gb hardisk olan laptopsa normal. dell in o serisinde bahsettiğin extralar yok.bende aynısını kullanıyom.
yok canım o seri deil t8100 işlemci 2.1 3 gb rem 250 gb hardisk link var bahk yukarda :S

Seopast

14 Eylül 2008; 2:43:01 

Dino hayırlı olsun laptop
-Bildigim kadarıyla o modelde parmak izi okuyucusu bulunmamakta
-Kumanda kutu iceriginde görünmüyor (demektirki ayrı olarak almanız gerekmekte ) pek gereksiz bisi ama tavsiye etmem
-Ürününüzün ekran kartı HD 3450 Modeli,driver yüzünden 3400 series demesi normal

Detaylı bilgi icin bakabilirsiniz.. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165

Birde istegim olacak eger müsait olursanız 3dmark 06 ve 3dmark 05 testlerini yapıp bizi bilgilendirirseniz sevinirim

M1530 Q2

İntel E8500 @4Ghz | MSI P45 Platinum | 2gb 1066Mhz Kingston | Sapphire Hd 3870 512Mb | Seagate 500x2 Raid | Tagan Bz 700w
!DİNO!

14 Eylül 2008; 5:31:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Dino hayırlı olsun laptop
-Bildigim kadarıyla o modelde parmak izi okuyucusu bulunmamakta
-Kumanda kutu iceriginde görünmüyor (demektirki ayrı olarak almanız gerekmekte ) pek gereksiz bisi ama tavsiye etmem
-Ürününüzün ekran kartı HD 3450 Modeli,driver yüzünden 3400 series demesi normal

Detaylı bilgi icin bakabilirsiniz.. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165

Birde istegim olacak eger müsait olursanız 3dmark 06 ve 3dmark 05 testlerini yapıp bizi bilgilendirirseniz sevinirim

en kısa zamanda yapar test sonuclarını koyarım...

işl izlenimler--gayet başarılı bir leptop--ısınma dier kulandıgım hp ye göre hiç yok dene bilir dizayn zaten muhteşem memnunum şuana kadar işlemci rem ekran kartıda yeterlii ha bu arada 1.690 na aldım!!

Seopast

14 Eylül 2008; 12:30:05 

Böyle bir laptop icin fiyatı mükemmel

Test sonuçlarını merakla bekliyoruz

M1530 Q2

İntel E8500 @4Ghz | MSI P45 Platinum | 2gb 1066Mhz Kingston | Sapphire Hd 3870 512Mb | Seagate 500x2 Raid | Tagan Bz 700w
okanbozkurts

14 Eylül 2008; 21:05:52 

arkadaşım hayırlı olsun yeni notebook un üründe parmak izi okuyucusu opsiyonel ama kumandayı bilmiyorum

senden rica etsem 3d mark ve birkaç oyun testi yapabilir misin? Benimde aklımda lan bir ürün çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbozkurts -- 14 Eylül 2008; 21:12:11 >

KillForYou!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Eylül 2008; 1:20:03 

Bu laptop piyano kasa mı acaba?Resimlerden anlayamadım da.

barista
!DİNO!

15 Eylül 2008; 3:00:04 

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Bu laptop piyano kasa mı acaba?Resimlerden anlayamadım da.

Yok hayır piano kasa deil ama güzel bi kaplaması var dış kasası cok şık.. içindede dokunmatik olan media tuşlarının orası piyano!

3dmark ı koyucam arkadaşlarda nette sorun var heralde dowlond hızım düşün indiriyorum hala :S

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Yeni dell 1535 aldım bir kaç soru? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon
Sadece ses yetmez diyenlere; telefon üzerinden hem görüşün hem de dünyada ne olup bitiyor takip edin!
FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)
Sıkı bir futbol simülasyonuna hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar