Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BULGARİSTAN'dan Gelen Çağrılar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> BULGARİSTAN'dan Gelen Çağrılar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
beto

13 Eylül 2008; 13:27:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Telefonuma neredeyse hergün BULGARİSTAN dan çağrılar geliyor. Az önce +359889672883 den yine geldi. Sacede çağrı yapıyor konuşma yok. Sıkıntı vermeye başladı artık. Bazen gece yarısı çağrı geliyor.

1) Bu numaralar Bulgaristanda cep nosu mu sabit hat mı?
2) Bunları engellemenin bir yolu var mı?
3) Örneğin bu numarayı tekrar arasak bize maliyeti nedir?

Sanırım arayanlar daha önce haberlerde çıkan şu dolandırıcılar. Bana para yolla Turkiye' ye geleceğim hesabı.

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

huseyin16

13 Eylül 2008; 13:47:37 

Forumdan başka arkadaşlarıda başka yabancı numaradan arayanlar olmuş aynı senin olay olmuş ama bir sonuç çıkmadı

Forum Kuralları ||İmza Kuralları ||Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Her derde deva , ilaç gibi üye =))
bungee20

13 Eylül 2008; 13:58:42 

1) Cep mi sabit hat mı olduğunu araştırmak gerekir.
2) Bu çağrılar maalesef engellenemez. (Gizli numaradan aranmadığı için)
3) Karşı taraf sabit telefon ise dakikası 4 kontör, cep telefonu ise 12 kontör ile ücretlendirilir.

www.numaranitasi.gov.tr

9 Kasımda numara taşınabilirliği başladı.
velideli

13 Eylül 2008; 14:23:33 

Arkadaşlar o çağrıları bırakanlar yolacak kaz arayan bayanlar o işi meslek edinmişler size ciddi arkadaş aradıklarını maddi sıkıntıları olduğunu sizinle tanışmak istediklerini söyleyecekler yanınıza gelmek için para isteyecekler. İşin üzücü tarafı bunlar oradaki türkler yazık demekki insanlar bu kadar yozlaşabiliyor öyle 3 numarada bende var .Sakın inanmayın aklınıza uyup para göndermeyin paranızı alır çatır çatır yerler. Benim teklifim DH grubu olarak Bulgaristana sefer düzenleyelim Atalarımızın yaptığı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 13 Eylül 2008; 14:21:11 >

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
beto

13 Eylül 2008; 14:27:53 

Bu kadar da ısrarcı olunmazki kardeşim bir ararsın, iki ararsın, ücüncüde de sana cevap için dönmedimi vazgeçersin. Bunların işi gücü yok, bu olayıda kendilerine iş edinmiş anlaşılan.
Ama bu olaya bi çare bulunmalı.

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

.ZeuS.

13 Eylül 2008; 14:53:50 

Bir zamanlar benim de başıma gelmişti. Çaldırıp kapatıyorlar geri aransın diye. Bunları engelleme yolu yok. Telefonunuzun özelliği varsa, belirli kodla başlayan numaralara engel koyma şansınız var. Symbian OS olan telefonlarda oluyor. Samsung'un en son çıkan birkaç modelinde de kara liste oluşturma şansınız vardı.

Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
ahmet_d

13 Eylül 2008; 18:58:43 

+380936771869 benide bu numara aradı iki kere haydaaaaa dedim bide bunla ugras şimdi

Sen Vodafone gibi anı yaşarken ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem
yumurt

13 Eylül 2008; 19:04:31 

bir arkadaş yukarıda kontör miktarları yazmış fakat yurtdışından sizi aradıkları ve siz yanıtladığınız için sizin kontörleriniz düşmez. sadece siz yurtdışında iseniz ve aranırsanız size de ücretlendirme yapılır. o yüzden aslında rahatlıkla açıp konuşabilirsiniz bu hatunlarla
piri.reis
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

13 Eylül 2008; 19:07:03 

quote:

Orjinalden alıntı: velideli

Arkadaşlar o çağrıları bırakanlar yolacak kaz arayan bayanlar o işi meslek edinmişler size ciddi arkadaş aradıklarını maddi sıkıntıları olduğunu sizinle tanışmak istediklerini söyleyecekler yanınıza gelmek için para isteyecekler. İşin üzücü tarafı bunlar oradaki türkler yazık demekki insanlar bu kadar yozlaşabiliyor öyle 3 numarada bende var .Sakın inanmayın aklınıza uyup para göndermeyin paranızı alır çatır çatır yerler. Benim teklifim DH grubu olarak Bulgaristana sefer düzenleyelim Atalarımızın yaptığı gibi

ben varım.

bungee20

13 Eylül 2008; 19:20:21 

Karşı taraf çaldırıp kapatmaktadır. Çaldırıp kapattıktan sonra nasıl konuşulur? Bizin aramamız lazım. (Bkz. 1. mesaj 3. soru) Biz Bulgaristan'ı aradığımızda ne kadardır? Benim mesajımda belirttiğim kadardır. (Turkcell tarifeleri)

quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

bir arkadaş yukarıda kontör miktarları yazmış fakat yurtdışından sizi aradıkları ve siz yanıtladığınız için sizin kontörleriniz düşmez. sadece siz yurtdışında iseniz ve aranırsanız size de ücretlendirme yapılır. o yüzden aslında rahatlıkla açıp konuşabilirsiniz bu hatunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 13 Eylül 2008; 19:38:27 >

www.numaranitasi.gov.tr

9 Kasımda numara taşınabilirliği başladı.
karantina61

13 Eylül 2008; 19:25:23 

arkadaslar bazı özel numalar var yönlendirilmiş numaralar sen bulgaristanla konuştuğunu zannediyorsun ama bi bakıyosunki fatura kabarık gelmiş bilmem ne adasıyla konuşmuşsun dakikası 10 15 lira gibi ve böyle kişiler devamlı faturalı hatlara çağrı bırakıyolar bilginiz olsun

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
yumurt

13 Eylül 2008; 19:35:46 

quote:

Karşı taraf çaldırıp kapatmaktadır. Çaldırıp kapattıktan sonra nasıl konuşulur? Bizin aramamız lazım. (Bkz. 1. mesaj 3. soru) Biz Bulgaristan'ı aradığımızda bedava mıdır? Hayır. Ne kadardır? Benim mesajımda yazdığım kadardır. (Turkcell tarifeleri)

bilmiyordum özür dilerim ben onlar arıyor siz yanıtlıyorsunuz sandım ayrıca genel kullanım alışkanlıklarım çaldırıp kapatanı tanıdığım olsa bile geri armamak olduğu için bu şekilde olduğunu düşenemedim sanırım.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> BULGARİSTAN'dan Gelen Çağrılar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme