Arkadaşlar sistemimdeki ram ddr2 ama kaç mhz ile çalıştığını nasıl anlicam..bi program veya yöntem var mı?? (tabi kasayı açmadan) bende System Info for Windows diye bi program var..333mhz ile çalıştığını gösteriyo..oysa ben 667mhz ile çalışıyor diye almıştım..cevaplarınızı bekliyorum
PC niz ile ilgili bütün bilgileri görebileceğiniz, kullanışlı bir proğram.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
cevaplar için teşekkürler..aşağıda resim var..Everest Ultimate Edition programıyla bilgisayar bilgileri çıktı..şimdi ramin gerçek hızı 333 mhz mi yoksa 667 mhz mi?
slm arkadaşlar bişi sorcam..bios tan ram in normal çalışma hızını nasıl yapıyoduk..örneğin bnm ram 512 mb 400 mhz.. cpu-z den baktm şuan 200 mhz olarak çalışıo..bn bunu biostan 400 mhz yapmak istiorm..nasıl düzelticem..şimdiden tşkkrler..
slm arkadaşlar bişi sorcam..bios tan ram in normal çalışma hızını nasıl yapıyoduk..örneğin bnm ram 512 mb 400 mhz.. cpu-z den baktm şuan 200 mhz olarak çalışıo..bn bunu biostan 400 mhz yapmak istiorm..nasıl düzelticem..şimdiden tşkkrler..