çok saçma birşey.. ben tamamen firmware güncellemesi ile radyo açılması olayına karşıyım.. ben gidip radyolu modele onca para vereyim, sonra güncelleme ile radyosuz model radyolu olsun..
Asustek m2vmxse- Amd5200- 2*2gb Kingston DDR2 800mhz- Ati Radeon x1550pro 512mb(128bit)- Samsung 250gb 7200 SATA2 8MB- A4 Tech x750f1- A4 Tech AntiRSI- 17" Philips 107T5 ///// Creative zen 8gb fm ///// Creative ep-630 ///// Sennheiser cx300 ///// n81 8gb ///// Adidas Lee Quinones ///// Zippo Royal Flush Poker /////
sandisk e250 topiğinde arkadaşlar hepsiburadadan aldıkları radyosuzları firmware le radyolu hale getiriyorlar ama creative de hiç duymadım...
Creative s200 serileri vardı 3 sene kadar evvel.. Donanımsal olarak radyosu vardı ama Türkiye de satılan s200'ler de yazılımsal radyo yoktu.. Creative'in Taiwan veya malezya sitelerinden radyosu olan fw indirip radyolu yapılıyordu.. Benim radyo lu yaptığım kapağı kırık s200 öylece bir köşede duruyor şimdi..
sandisk e250 topiğinde arkadaşlar hepsiburadadan aldıkları radyosuzları firmware le radyolu hale getiriyorlar ama creative de hiç duymadım...
Creative s200 serileri vardı 3 sene kadar evvel.. Donanımsal olarak radyosu vardı ama Türkiye de satılan s200'ler de yazılımsal radyo yoktu.. Creative'in Taiwan veya malezya sitelerinden radyosu olan fw indirip radyolu yapılıyordu.. Benim radyo lu yaptığım kapağı kırık s200 öylece bir köşede duruyor şimdi..
o zaman bi bakmak lazım o işe ya... geçn forumda biri soruyordu radyosuzla radyoluyu hassas terazide tarttınız mı diye.. donanım eksikse belli olur diyordu..