Evet arkadaşlar öncelikle ana konu kiltli olduğu için oraya yazmadım.Eğer yöneticiler uygun görürse haberi oraya taşıyabilir... İşte sistem gereksinimleri...
İşletim Sistemi: Windows XP SP2 İşlemci: Çift çekirdek (Intel Pentium D veya daha iyisi) RAM: 2GB Sabit Disk: 18GB boş disk alanı Ekran Kartı: 512MB Direct3D 10 uyumlu ekran kartı ya da Direct3D 9 Shader uyuşabilen kart Sürücü: DVD-ROM
18 gb dediği kapladığı dvd alanı değil.Oyun kurulduktan sonraki pc'de kapladığı alandır...En fazla 3 dvd eder oyun.Oyundaki sıkıştırılmış dosyaları açarsak 18 gb olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 13 Eylül 2008; 12:08:05 >
Oyunların kalitesi arttıkca kapladıkları alanda artmaya başladı sanırım bir kaç yıl sonra ya oyun şirketleri PC için oyun yapmayı bırakıp sadece konsol oyunlarına yönelicek. 18 GB'tan sonra sanırım Xbox360 yada PS3 almak farz oldu..
Dikkat ederseniz istediği işlemcide en az çift çekirdekli olacak...Yani önceden de söylediğim gibi oyunda inanılmaz bir fizik hesaplaması var.Hatta dünyada şu ana kadar çıkmış fiziği en bol oyun...O yüzden bu sistem gereksinimlerini normal karşılıyorum...
Oyun çift katman DVDde geleceği için 18 GB normal düşüncesindeyim. Ayrıca büyük, detaylı bir şehir ve gelişmiş DirectX 9 çizimi de olacak. Bana göre 512 MB GeForce 9600 GSO ve ya aynı hızda nvidia kartı ya da 512 MB Radeon HD 3850 ve ya aynı hızda ati ekran kartı gerekir tam detayda oynayabilmek için.