1-faturalı hatlar için CEpÖgrenci 2-6 snlik tarifeler 3-heryere uygun fiyatlar güzel kampanyalar vs
valla ben cepözel kullanıyorum.CepÖğrenci gibi olmasa da ailedekilerde aynı tarifede olduğu için gayet mantıklı ücretten dk bazlı olmadan son fiyat değişikliği ile heryere uygun konuştuğumuzu düşünüyorum.alternatif önerisi olan var mı sizce numara taşınabilirliği geldiğinde ne yapmak lazım yada vodafonun bizler için neler yapması lazım!!!!!
sms kampanyası 1 haftalık degil en az 1 aylık... artı kontör yükledikce dakika veya kontör hediye etmesi... özel günlere güzel kampanyalar yapması tabiki kendi menfaatine olur...
yüksek kalite ve teknolojiyi eski telsim ruhuyla bi araya getirmesini istiyoruz aslında....
Aslında genel manada bu..
Bize telsimi geri versin..Sürprizci, rekabet edici, diğer operatörlere nazaran telsimli olmanın verdiği bir hoşluk..
Ayrıca dünya devi vodafone teknolojisi..
Teknoloji nedir derseniz..
Olmayanı var etmeli..
NEDİR BUNLAR
* MYVODAFONE rakiplerine oranla çok üstün olmalı. İçeriğinden ziyade görünüşte çok önemli..
* MYVODAFONE üzerinden sim kart ve telefon olmadan görüşme imkanı sağlanabilemli.Zamanında tcell yapmişti ama tutturamadı Vodafone yeni bişey gibi sürebilir
* MyVodafone üzerinden sms alıp gönderilebilmeli.İlla cep telefonuna ihtiyaç duyulmamalı.
Konuşma ve sms i net üzerinden yaptırısan bu türkiyede bir devrim olur
* Kontör transfer her hatta olmalı. KKTCTELSİM bile gönderebiliyor
* Ödemeli arama daha anlaşılır ve saçma olmadan olmalı
* Avrupada uyguladıkları *123*x# ile son görüşmede harcanan kontör ve süre bilgisi verilebilmeli..
* GPRS ve EDGE konusunda hız diyeceğim ama yapacak çok bişeyleri yok şu an. Malesef 3g yi bekliyoruz.
1) Faturalı ve faturasız hatlar için şebeke içi ve/veya sabit hatlar için görüşme paketleri 2) Faturalı ve faturasız hatlar için şebeke dışı/içi daha uygun ve kullanılabilir SMS paketleri 3) Faturalı hatlar için konuşkan paket gibi tarifelerin ve yeni çıkarılacak konuşma, SMS ve GPRS paketlerinin kalan dakika/SMS ve MB'larının MyVodafone'dan zahmetsizce ve ücretsiz olarak öğrenilebilmesinin sağlanması
Doğru dürüst faturalı hat tarifeleri çıkarsın, Kontör yükleyince hediye kontör kazanma uygulaması geri gelsin En azından 250 konör yükleyince kazanılan smsler her yöne olsun En önemlisi de Cem YILMAZ tekrar reklam filmi çeksin
Doğru dürüst faturalı hat tarifeleri çıkarsın, Kontör yükleyince hediye kontör kazanma uygulaması geri gelsin En azından 250 konör yükleyince kazanılan smsler her yöne olsun En önemlisi de Cem YILMAZ tekrar reklam filmi çeksin
keşke cem yılmaz geri dönse zannetmem telekomda jembey
Ben konu başlığını açarken herkesin bu kadar dolu ol duğunu bilmeden açtım ama. bence de; Kapsama ve konuşma ile ilgili problemletr yok denecek kadar azaldı.en azından bizim evin asonsöründe çekmeyen hat 6 aydır full kesintisiz konusturuyor. GPRS te de iyileşme var. sınırsız yada 5 gb 15,99 gibi o zaman ADSLi olmayan yerlere alternatif olur. birazdaha ücretsiz yada şölee 1 ykr gibi bişey yapsa sınırsız. güzelde SMS'i olsa ş.içi ,dışı teknolojik olarak myvodafone kesin elden geçmeli.netten konuşma bencede süper olurdu.