Yeni bir bluetooth'lu GPS navigasyon cihazı aldım. Cep telefonuna bluetooth ile bağlanıp araç kiti gibi çalışma özelliği de var. Arayan numarayı navigasyonun ekranında görebiliyor, ekran üzerinden tuşlayarak telf. araması yapabiliyorsunuz. Ayrıca telefonun rehberine ulaşıp rehberden seçim yaparak arama yapmanıza da olanak sağlıyor.
Telefonum SE K750i, navigasyon cihazı ile bağlantı sağlayıp arama, cevaplama vs. yapabiliyorum ancak. Telf. rehberine erişmek istediğimde telefonda "GPS cihazı dosyalarınıza erişmek istiyor, izin verilsin mi?" yazısı çıkıyor. Evet - Hayır seçeneklerine basılamıyor ve telefonu resetlemeden normal hale dönmüyor.
GPS'in ekranında rehber erişimini tüm telefonlar desteklemez yazıyor.
SORUM ŞU: Benim SEK750i dışarıdan rehber erişimini destekler mi? Eğer desteklemiyorsa hangi telefonlar bu erişimi destekler. Bu özelliğin teknik adı nedir? Telefon alırken bu özelliğin olup olmadığını nasıl anlarım?
Pc'den değil, GPS navigasyon cihazının tel rehberine girmesini, bu sayede GPS Navigasyon cihazının ekranından rehbere girip listeden arama yaptırmak istiyorum.
Pc'den değil, GPS navigasyon cihazının tel rehberine girmesini, bu sayede GPS Navigasyon cihazının ekranından rehbere girip listeden arama yaptırmak istiyorum.
bu programı denedinmi olmaz ise başka progra yok malesef