Packard Bell B3560 Notebook a format attım. Herşey gayet iyi güzel ama orjinal sitesindeki sürücü bu üründeki wireless karta ait değil.
Öncelikle bu kartın markasını tespit ettim. Billionton marka bir kart kullanıyor. Modelini tespit etmek için ise laptobu söktüm..
MARKA MODEL: Billionton MIWLGRL
aklaşık 8 saattir durmaksızın arıyorum her yerin naltını üstüne getirdim artık uykum geldi ve yatmadan başlığı açmak istedim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim... EKtede bilgisayarımı söktükten sonra çektiğim resim var. Şimdiden herkese teşekkürler...
Buldum arkadaşlar. Direk Linkler aşağıda yanlız sizin wireless kartı gördüğüm üzere 3 farklı model olabilir. Hepsini koydum benim gibi sıyıran varsa rahatlasın diye.
BU arızalı resmi web sayfası ne yazıkki kendi modeli olan yere driveri koymuyor ama B3 serisi olan genel listede 3 adet wirless sürücüsü sunuyor ve siz buradan sürücüyü bulabiliyorsunuz
ANcak kesinlikle bu sürücüyü sizin laptop sınıfında sunmuyor ve zaten bu sayfada da sizin laptoba ait değilde başka modele ait gösteriyor
BURADAN ÇIKARILAN SONUÇ PACKARDBELL driver destek sitesi berbat...! Hemde yüklenmeyen sürücü wireless en çok kullanılan sürücü. Ben diyebilecek bişey bulamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 13 Eylül 2008; 6:41:40 >