ewet arkadaşım eğer bana adresini P.M atarsan sana USB kablosunu yollarım kargo sana ait olur haberin olsun, yada kargo sana en yakın Yurt içi kargonun bayisini verirsen telefon ihbarlıda yollayabilirim,
ewet arkadaşım eğer bana adresini P.M atarsan sana USB kablosunu yollarım kargo sana ait olur haberin olsun, yada kargo sana en yakın Yurt içi kargonun bayisini verirsen telefon ihbarlıda yollayabilirim,
salıcakla yardımcı olabilirsem ne mutlu bana,
kargo ücreti tabi bana ait olsun sorun olmaz o .. gerekirse yani arzu edersen kablo parasını bile hesabına yatırabilirim. sen o kabloyu buldun ya bana ne isterim daha..
pm attım. msn adresimi yazdım istersen ekle ordan da görüşebiliriz.
P.M attım ama malesef senin tarafından kapatılmış onun için eline ulaşmadı buradan yazayım. Şuan kablo elimde gri renkte eğer bir aksilik olmaz ise kargoya Perşembe veya haftasonu (cumartesi) günü gönderirim diğer günler iş çıkışımız biraz geç oluyorda senin için problem olmaz demi bir kaç gün beklemek herhangi bir ücret istemiyorum yardımcı olabilirsek ne mutlu duaların yeter sana kargo takip numarasını yollarım kargoya verdiğim zaman.
saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbircan -- 16 Eylül 2008; 8:48:53 >
perşembe cuma cumartesi hiç farketmez. ilgin alakan için teşekkür ederim.
pm olayına gelince bunun sebebini pm de açıkladım.
başka pm atan arkadaşlar oluyorsa onlar için de açıklayayım.
biliyorsunuz siteye cep telefonuyla kayıt oluyoruz. kayıt anında cep telefonu numaram olmadığı için bu numarayı salladım kafadan. ve şimdi hiç bir bilgimi değiştiremiyorum adminlere yardım mesajı attım ama ilgilenen olmadı. pm özelliği de sanırım kapalı kalmış , ne pm i açabiliyorum ne başka hiç bir şeyi değiştiremiyorum profilimde. bu üye adını böyle kullanmak zorunda kalıyorum yani.
eğer işini gördü ise ne mutlu bana bu forum oluş sebebide bu yardımlaşma değilmi bu hep konulara cevap vererek degil eger varsa imkanimiz destek olarak giderecegiz sorunlar1