Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung Digimax S600 ün USB Kablosunu Nereden Bulurum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Samsung Digimax S600 ün USB Kablosunu Nereden Bulurum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kankys

13 Eylül 2008; 4:31:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar samsung digimax s600 bir foto makinem var. ancak bu aletin usb kablosunu kaybettim. tekrar temin etmek istiyorum ama bulamıyorum..

nereden bulabilirim bu kabloyu. Lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

maXimum
kankys

13 Eylül 2008; 13:34:21 

yok mu bir yardım edebilecek arkadaş

maXimum
asbircan

14 Eylül 2008; 10:52:30 

yarın sana haber ederim, bir arkadaşta olacaktı sana yollarım, eğer başına bir şey gelmedi ise
biraz beklemen gerek, sana bilgi veririm,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbircan -- 14 Eylül 2008; 10:51:28 >

~ PANASONIC LUMIX® TOPLULUĞU ~ LUMIX FZ7

AMD Athlon 64 X2 5200 / Gigabyte M61P-S3/ 2 GB Kingston DDR2 800 mhz / 512 MB Leartek PX7900 GTX / 500 GB samsung + 160 GB seagate + 80 GB seagate HDD + 120 GB WD Taşınabilir Disk / Samsung 22X Sata DVD RW/Samsung SyncMaster 226BW / Cooler MAster kasa / Panasonic FZ7 / AverMedia TV / Crea 40" LCD
vitalx

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 13:45:19 

amacın sadece fotoları bilgisayara atmak ise, usb kart okuyucu al derim, 2.5ytl ye aldım usb2.0 çalışıyor gayet hızlı (tabi hafıza kartına bağlı hızı)

quote:

Orjinalden alıntı: kankys

arkadaşlar samsung digimax s600 bir foto makinem var. ancak bu aletin usb kablosunu kaybettim. tekrar temin etmek istiyorum ama bulamıyorum..

nereden bulabilirim bu kabloyu. Lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

http://www.fotokritik.com/kullanici/vitalx
asbircan

15 Eylül 2008; 14:04:46 

ewet arkadaşım eğer bana adresini P.M atarsan sana USB kablosunu yollarım kargo sana ait olur haberin olsun,
yada kargo sana en yakın Yurt içi kargonun bayisini verirsen telefon ihbarlıda yollayabilirim,

salıcakla
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana,

AMD Athlon 64 X2 5200 / Gigabyte M61P-S3/ 2 GB Kingston DDR2 800 mhz / 512 MB Leartek PX7900 GTX / 500 GB samsung + 160 GB seagate + 80 GB seagate HDD + 120 GB WD Taşınabilir Disk / Samsung 22X Sata DVD RW/Samsung SyncMaster 226BW / Cooler MAster kasa / Panasonic FZ7 / AverMedia TV / Crea 40" LCD
kankys

15 Eylül 2008; 18:54:07 

asbircan pm atıyorum.

Allah razı olsun

maXimum
kankys

15 Eylül 2008; 19:00:05 

quote:

Orjinalden alıntı: asbircan

ewet arkadaşım eğer bana adresini P.M atarsan sana USB kablosunu yollarım kargo sana ait olur haberin olsun,
yada kargo sana en yakın Yurt içi kargonun bayisini verirsen telefon ihbarlıda yollayabilirim,

salıcakla
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana,

kargo ücreti tabi bana ait olsun sorun olmaz o .. gerekirse yani arzu edersen kablo parasını bile hesabına yatırabilirim. sen o kabloyu buldun ya bana ne isterim daha..

pm attım. msn adresimi yazdım istersen ekle ordan da görüşebiliriz.

maXimum
asbircan

16 Eylül 2008; 8:46:14 

P.M attım ama malesef senin tarafından kapatılmış onun için eline ulaşmadı buradan yazayım.
Şuan kablo elimde gri renkte eğer bir aksilik olmaz ise kargoya Perşembe veya haftasonu (cumartesi) günü gönderirim diğer günler iş çıkışımız biraz geç oluyorda senin için problem olmaz demi bir kaç gün beklemek herhangi bir ücret istemiyorum yardımcı olabilirsek ne mutlu duaların yeter
sana kargo takip numarasını yollarım kargoya verdiğim zaman.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbircan -- 16 Eylül 2008; 8:48:53 >

kankys

16 Eylül 2008; 14:22:41 

perşembe cuma cumartesi hiç farketmez. ilgin alakan için teşekkür ederim.

pm olayına gelince bunun sebebini pm de açıkladım.

başka pm atan arkadaşlar oluyorsa onlar için de açıklayayım.

biliyorsunuz siteye cep telefonuyla kayıt oluyoruz. kayıt anında cep telefonu numaram olmadığı için bu numarayı salladım kafadan. ve şimdi hiç bir bilgimi değiştiremiyorum adminlere yardım mesajı attım ama ilgilenen olmadı.
pm özelliği de sanırım kapalı kalmış , ne pm i açabiliyorum ne başka hiç bir şeyi değiştiremiyorum profilimde. bu üye adını böyle kullanmak zorunda kalıyorum yani.

maXimum
asbircan

20 Eylül 2008; 14:57:32 

kardeş kargoyu bugün teslim ettim bir aksilik olmaz ise pazartesi saat 15:00 sonra teslim alabilirmişsin

iyi günlerde kullan,

kargo takip nosu BG 996087

saygılar,

kankys

20 Eylül 2008; 15:02:39 

teşekkürler teşekkürler teşekkürler

saygılar benden Allah razı olsun

maXimum
kankys

22 Eylül 2008; 16:47:47 

@asbircan

kabloyu bugün aldım kargodan taktım süper çalışıyor. çok ama çok teşekkür ediyorum sana. ne kadar etsem azdır yani

maXimum
asbircan

24 Eylül 2008; 17:05:54 

eğer işini gördü ise ne mutlu bana bu forum oluş sebebide bu yardımlaşma değilmi bu hep konulara cevap vererek degil eger varsa imkanimiz destek olarak giderecegiz sorunlar1

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Samsung Digimax S600 ün USB Kablosunu Nereden Bulurum Sayfa: [1]
Buraya git: