Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
winpwn hata veriyor bir türlü güncelleyemedim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> winpwn hata veriyor bir türlü güncelleyemedim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eLroS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 3:30:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar tam dfu moduna alıp congrulation yazısı cıktıgından 5sn sonra hata alıyorum

http://img208.yukle.tc/image.php?id=7396hata.JPG

burdada resmi bulunmakta ne yapmam gerekiyor.

allta calısan uygulamalardan applemobiledeviceservice.exe yi ipodservice.exe yi felanmı kapamam gerekiyor bi türlü gecemedim 2.0.2 ye kafayı yemek üzereyim...

şimdi 4. deneyişimde birdaha baktım dfu modundan recorver(böyle bişeydi sanırsam) moduna geciyo kendi kendine daha sonra hata alıyorum

başka bir yolu varmıdır 2.0.2 ye gecmemin quick ile baktım fakat bootlouder mi öyle bi program bende mevcut deil.versiyonum 1.1.4

Teknik.Servis

13 Eylül 2008; 3:33:10 

arkadasım bu programda sorun var zaten adı üstünde BETA winpwn 2.0.0.4 ile gec sorunsuz halledersın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
eLroS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 3:45:30 

peki 2.0.0.4 ilede aynı yönergeleri uygulayarakmı gececem yoksa farklımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLroS -- 13 Eylül 2008; 3:46:59 >

faday

13 Eylül 2008; 12:18:09 

arkadaşlar bende de ayrı bir sorun var... winpwn ı açarken ayrı bi hata mesajı alıyorum açamıyorum, silerken ayrı bir hata mesajı alıyorum program ekle/kaldır dan silemiyorum...yani öle kukla gibi duruyor şu anda...

bi fikri olan ??

WHY SO SERİOUS ????
BaDCoD

13 Eylül 2008; 17:01:42 

aynı sorun bendede vardı ben arkaaş sıfır dell laptop almıştı windows wista kulanıyor ondan yaptım sorunsuz işletim sistemimizdende kaynaklanıyor temiz bir işletim sisteminde hata vereceğini sanmıyorum 3g 2.02 geçtiğim saatlerde 2.1 çıktı :) iyimi

GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - PALIT 8600GT Sonic+ - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> winpwn hata veriyor bir türlü güncelleyemedim Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point Of View Black Diamond 500W
Ünlü Nvidia ekran kartı üreticisi Point of View'ın Black Diamond serisinin 500W'lık modeli
NBA 2K9(PC, Playstation 3, Xbox 360)
NBA heyecanını doyasıya yaşamak isteyenlerin oyunu.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Cebit 2008: sunumaX Standı

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.359