Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hdd ye giremiyorum yardım lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> hdd ye giremiyorum yardım lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MetaLX

13 Eylül 2008; 2:03:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bende 1tb maxtor usb 7200 rpm 32mb cache hdd var... içine virüs bulaşmış galiba... daha önceden divx klasörüm vardı onun içine giremiyordum erişilemez diyordu.. ama güvenli kipten giriyordum şimdi hdd ye hiç giremiyorum ne güvenli kipte ne başka şekilde... bu hdd nin içini gösterebilecek program varsa lütfen yardımcı olurmusunuz... hdd yi tarattım fiziksel bir arıza yok.... disk erişilemez diyor... lütfen yardımcı olun içinde fotoğraflarım ve gerekli dosyalarım, 500 gb da film var....

MetaLX

15 Eylül 2008; 0:31:43 

arkadaşlar hiç bilen yok mu lütfen yardım yedin filmler yatıyor orda

crazy_gkhn

Sisteme Gözat

16 Eylül 2008; 15:03:28 

2. harddisk olarak başka bir bilgisyarda dene istersen..

ABUX

16 Eylül 2008; 15:19:04 

geçmiş olsun access denied hatası veriyor sanırım disk büyük ihtimalle bulaşan virüs yetki erişimlerini kısıtlamış güvenli kipten açıp diske sağ tıklayıp özellikler ordanda securitye tıklayıp kullanıcı seceneklerini kontrol edin amninistrator a tam yetki verin büyük ihtimalle düzelmeli olmazsa başka bilgisayardan deneyin yada içindeki diski söküp sata ya da ıde ise ona göre anakarttan bağlantı yapın bu şekilde içindekilere erişebilirsiniz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 16 Eylül 2008; 15:17:57 >
MetaLX

19 Eylül 2008; 3:50:29 

arkadaşlar sorunu hallettim easyrecovery diye bir program var heryerine giriyor ve içindeki bilgileri istediğiniz yere kopyalıyor kesinlikle tavsiye ederim şu anda filmlerimin bir kısmını kopyalıyorum yazdıkça yenisini kopyalıcam.... ve ayrıca formattan sonra bile formattan önceki dosyalarınızı görebiliyormuşsunuz... herkese teşekkürler

bigdede

19 Eylül 2008; 4:21:17 

quote:

Orjinalden alıntı: MetaLX

arkadaşlar sorunu hallettim easyrecovery diye bir program var heryerine giriyor ve içindeki bilgileri istediğiniz yere kopyalıyor kesinlikle tavsiye ederim şu anda filmlerimin bir kısmını kopyalıyorum yazdıkça yenisini kopyalıcam.... ve ayrıca formattan sonra bile formattan önceki dosyalarınızı görebiliyormuşsunuz... herkese teşekkürler

GIGABYTE EX38-DQ6, X38, DDR2, PCIExp, Socket 775, Core 2 Duo, 1600 // INTEL Q6600 CORE 2 QUAD 2.4 GHz Socket 775 8MB, 1066 MHz // SAMSUNG 2232BW 22" LCD (Siyah) // EKRAN KARTI 512MB ATI Radeon 3870 IceQ 3 Turbo (PCI-E) // Crucial Ballistix Tracer 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) // SEAGATE 500GB 7200RPM 32MB SATAII NCQ (2 adet) // SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII // ZALMAN CNPS9500A LED BAKIR CPU SOĞUTUCU INTEL // SEASONIC S12 650W POWERSUPPLY (12CM FAN) // Cooler Master RC-690
crazy_gkhn

Sisteme Gözat

20 Eylül 2008; 23:23:15 

bana bu programın kullanışı hakkında bi bilgi verebilirmisin...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> hdd ye giremiyorum yardım lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar