arkadaşlar bende 1tb maxtor usb 7200 rpm 32mb cache hdd var... içine virüs bulaşmış galiba... daha önceden divx klasörüm vardı onun içine giremiyordum erişilemez diyordu.. ama güvenli kipten giriyordum şimdi hdd ye hiç giremiyorum ne güvenli kipte ne başka şekilde... bu hdd nin içini gösterebilecek program varsa lütfen yardımcı olurmusunuz... hdd yi tarattım fiziksel bir arıza yok.... disk erişilemez diyor... lütfen yardımcı olun içinde fotoğraflarım ve gerekli dosyalarım, 500 gb da film var....
geçmiş olsun access denied hatası veriyor sanırım disk büyük ihtimalle bulaşan virüs yetki erişimlerini kısıtlamış güvenli kipten açıp diske sağ tıklayıp özellikler ordanda securitye tıklayıp kullanıcı seceneklerini kontrol edin amninistrator a tam yetki verin büyük ihtimalle düzelmeli olmazsa başka bilgisayardan deneyin yada içindeki diski söküp sata ya da ıde ise ona göre anakarttan bağlantı yapın bu şekilde içindekilere erişebilirsiniz belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 16 Eylül 2008; 15:17:57 >
arkadaşlar sorunu hallettim easyrecovery diye bir program var heryerine giriyor ve içindeki bilgileri istediğiniz yere kopyalıyor kesinlikle tavsiye ederim şu anda filmlerimin bir kısmını kopyalıyorum yazdıkça yenisini kopyalıcam.... ve ayrıca formattan sonra bile formattan önceki dosyalarınızı görebiliyormuşsunuz... herkese teşekkürler
arkadaşlar sorunu hallettim easyrecovery diye bir program var heryerine giriyor ve içindeki bilgileri istediğiniz yere kopyalıyor kesinlikle tavsiye ederim şu anda filmlerimin bir kısmını kopyalıyorum yazdıkça yenisini kopyalıcam.... ve ayrıca formattan sonra bile formattan önceki dosyalarınızı görebiliyormuşsunuz... herkese teşekkürler