Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
inox yüzey temizleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> inox yüzey temizleme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alperen_69

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 1:57:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar inox yüzeylerin temizliği için ne tür bir temzileyici kullanmalıyız parmak izi bırakmayanda farklı bırakanda farklı diye biliyorum ,üzerinde inox resim bulunan temizleyiciler görüyorum fakat içerlerinde aşındırıcı vardırı diye kullanmaya yanaşmadım yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler

pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
garagulli

13 Eylül 2008; 10:03:43 

würth'ün endüstriyel ürünleri var ama size uyarmı onu bilmiyorum

qxal

14 Eylül 2008; 22:32:20 

Satın almış olduğunuz ürünün servisinden almanız mümkün, yoksa şayet cif markasının bu tür ürünler için hazırladığı bir ürünü var. Market raflarında bulabilirsin yada benim yaptığım gibi arçelik servislerinin birinden yedek parça olarak alabilirsin. Ben alıp kullandım küçük bir tüp içinde yağ benzeri bir madde pamuk yada yumuşak microfiber bezle tatbik ediliyor yüzeyi kaplayarak hem parlatıyor hemde koruyor.

sss66

15 Eylül 2008; 17:04:59 

sakın marketlerde satılan cif (gri şişe) veya scotch brite (yeşil şişe) alma. ben ikisini de aldım davlumbazın içine ettim. bu ürünler yüzeyi aşındırıyor ve matlaştırıyor. servis bana ilaçlı bez vermişti, o uygundu ama heryeri aradım bulamadım o tür birşey. bulsam ben de alacağım.

Volkswagen Caddy 2008 1.9 TDI ReFLeX GüMüŞ
VoLkSwAgEn CaDdY TeAm[/
neco1907

15 Eylül 2008; 17:48:21 

quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

würth'ün endüstriyel ürünleri var ama size uyarmı onu bilmiyorum

Kesinlikle Würth'ün ürünleri işini görür. Başka bir ürünle uğraşma eşyanı çizer.

SeKSandDoRT

16 Eylül 2008; 17:44:11 

pronto ve mikrofiber bezde güzel temizliyor hemde parlatıyor...
tolgahandevrim

17 Eylül 2008; 1:20:45 

Diversey Lever in Suma INOX D7 die bi ürünü var endüstriyel bi üründür restaurantımızda kullanıyoruz. On Numara die Tabir Edilir

Acer Aspire 5600
kasap34

17 Eylül 2008; 2:45:33 

Arabalar için kullanılan (sıvı olanın macun şeklinde olanı değil )pasta cilayı deneyin neticeye şaşıracaksınız.Ben denedim(Neredemi? kıyma makinasının paslanmaz kısmında) mükemmel yalnız zeminin kuru olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 17 Eylül 2008; 2:44:02 >

İMZA
1 KGR ÇİFT ÇEKİLMİŞ AZ YAĞLI KIYMA
hs37

17 Eylül 2008; 23:39:24 

quote:

Orjinalden alıntı: kasap34

Arabalar için kullanılan (sıvı olanın macun şeklinde olanı değil )pasta cilayı deneyin neticeye şaşıracaksınız.Ben denedim(Neredemi? kıyma makinasının paslanmaz kısmında) mükemmel yalnız zeminin kuru olması gerekiyor.

Ciddi olamazsınız.O kadar para verip sonra zımpara taşı ile zımparalanmış fırın istemem

AKILLILARLA CENK ETMEK,APTALLARLA HELVA YEMEKTEN KOLAYDIR.(FUDAYL BİN İYAZ)
Furkan

19 Eylül 2008; 12:50:25 

Bugün mail olarak gelmiş :

Fiyatlar yüksek ama ürünün markası tartışılmaz bir kalitede.

Yorum yazmadan evvel konuyu bir defa okuyun...
qxal

20 Eylül 2008; 15:05:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan

Bugün mail olarak gelmiş :

Fiyatlar yüksek ama ürünün markası tartışılmaz bir kalitede.

ACBA İKİSİNİ BİR ARADA KULLANMAMIZ MI GEREKİR ÇÜNKÜ İKİSİ BİR ARADA PAHALI GİBİ.

candogan62

20 Eylül 2008; 20:14:38 

Bence en iyisi inoxtan uzak durmak. Parmak izi yapmıyor ama su lekesi her zaman kalıyor. Çok dikkat etmek durumunda kalıyorsunuz. Ben olsam beyaz eşyada inox tercih etmezdim.

>>> C / _ \ N <<<
nmos

20 Eylül 2008; 21:11:22 

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bence en iyisi inoxtan uzak durmak. Parmak izi yapmıyor ama su lekesi her zaman kalıyor. Çok dikkat etmek durumunda kalıyorsunuz. Ben olsam beyaz eşyada inox tercih etmezdim.

adı üstünde zaten beyaz eşya, beyaz olmalı :)
YILAY

4 Kasım 2008; 16:11:19 

Arkadaşlar inox un el yapmasında büyük etken havanın ve kişinin elinin nem ve yağ durumu.Aynı anda aldığım 2 üçlü setin birisi evimde takılı diğeri yazlığımda.Evdeki set için markanın kendi ürettiği temizliyiciyi kullanırken, yayla diyebileceğimiz bir konumda ki yazlık evime taktığım sette hiçbir gerek duymadım.Yani camı ıslak yada rutubetli yağlı eller ile ellersek elbet iz yapacaktır.
İnox düşkünü iseniz bunu göze alarak alacaksınız yoksa elizi yapmayan inox tamamen hikayee.

Bazı firmalar elizi yapmayan seri çıkarıyor, ama yanında hap kadar bir şişe içerisinde verdikleri ilaçtan başka bir şey ile temizlememeniz konusunda uyarı var garanti belgesinde.Söz konusu temizleme ilacıda 80 YTL. Neden çünkü cihazların üzerine kapladıkları film dokuyu bozmamak gerekiyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> inox yüzey temizleme Sayfa: [1]
Buraya git: