Arkadaşlar inox yüzeylerin temizliği için ne tür bir temzileyici kullanmalıyız parmak izi bırakmayanda farklı bırakanda farklı diye biliyorum ,üzerinde inox resim bulunan temizleyiciler görüyorum fakat içerlerinde aşındırıcı vardırı diye kullanmaya yanaşmadım yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler
pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
Satın almış olduğunuz ürünün servisinden almanız mümkün, yoksa şayet cif markasının bu tür ürünler için hazırladığı bir ürünü var. Market raflarında bulabilirsin yada benim yaptığım gibi arçelik servislerinin birinden yedek parça olarak alabilirsin. Ben alıp kullandım küçük bir tüp içinde yağ benzeri bir madde pamuk yada yumuşak microfiber bezle tatbik ediliyor yüzeyi kaplayarak hem parlatıyor hemde koruyor.
sakın marketlerde satılan cif (gri şişe) veya scotch brite (yeşil şişe) alma. ben ikisini de aldım davlumbazın içine ettim. bu ürünler yüzeyi aşındırıyor ve matlaştırıyor. servis bana ilaçlı bez vermişti, o uygundu ama heryeri aradım bulamadım o tür birşey. bulsam ben de alacağım.
Arabalar için kullanılan (sıvı olanın macun şeklinde olanı değil )pasta cilayı deneyin neticeye şaşıracaksınız.Ben denedim(Neredemi? kıyma makinasının paslanmaz kısmında) mükemmel yalnız zeminin kuru olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 17 Eylül 2008; 2:44:02 >
Arabalar için kullanılan (sıvı olanın macun şeklinde olanı değil )pasta cilayı deneyin neticeye şaşıracaksınız.Ben denedim(Neredemi? kıyma makinasının paslanmaz kısmında) mükemmel yalnız zeminin kuru olması gerekiyor.
Ciddi olamazsınız.O kadar para verip sonra zımpara taşı ile zımparalanmış fırın istemem
Bence en iyisi inoxtan uzak durmak. Parmak izi yapmıyor ama su lekesi her zaman kalıyor. Çok dikkat etmek durumunda kalıyorsunuz. Ben olsam beyaz eşyada inox tercih etmezdim.
Bence en iyisi inoxtan uzak durmak. Parmak izi yapmıyor ama su lekesi her zaman kalıyor. Çok dikkat etmek durumunda kalıyorsunuz. Ben olsam beyaz eşyada inox tercih etmezdim.
Arkadaşlar inox un el yapmasında büyük etken havanın ve kişinin elinin nem ve yağ durumu.Aynı anda aldığım 2 üçlü setin birisi evimde takılı diğeri yazlığımda.Evdeki set için markanın kendi ürettiği temizliyiciyi kullanırken, yayla diyebileceğimiz bir konumda ki yazlık evime taktığım sette hiçbir gerek duymadım.Yani camı ıslak yada rutubetli yağlı eller ile ellersek elbet iz yapacaktır. İnox düşkünü iseniz bunu göze alarak alacaksınız yoksa elizi yapmayan inox tamamen hikayee.
Bazı firmalar elizi yapmayan seri çıkarıyor, ama yanında hap kadar bir şişe içerisinde verdikleri ilaçtan başka bir şey ile temizlememeniz konusunda uyarı var garanti belgesinde.Söz konusu temizleme ilacıda 80 YTL. Neden çünkü cihazların üzerine kapladıkları film dokuyu bozmamak gerekiyor.