evet şifresiz olarak yayında olan futbol smart da Doğan Holding in kandırmacasıyla aile paketi altında bir pakete sokuldu aylık 25 ytl yıllık 160 ytl :))))))))) buyrun yorumlarınızı bekliyorum
insanlar uefa maçlarını izleyeceğim diye hazırlık maçlarını izleyeceğim diye gidip 300 ytl üzerinde paralar ödediler.. dansöz gibi kıvırcaz mı reklamları yaptılar.. düne kadar paket maket yokken futbol smart izlenirken o da ne şimdi aile paketi .. ve futbol smart aile paketinde.. helal olsun valla iyi kandırıyorlar bizim insanımızda bu numaraları yiyor.. eee ne demişler öyle başa öyle tarak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankys -- 13 Eylül 2008; 1:20:51 >
evet şifresiz olarak yayında olan futbol smart da Doğan Holding in kandırmacasıyla aile paketi altında bir pakete sokuldu aylık 25 ytl yıllık 160 ytl :))))))))) buyrun yorumlarınızı bekliyorum
insanlar uefa maçlarını izleyeceğim diye hazırlık maçlarını izleyeceğim diye gidip 300 ytl üzerinde paralar ödediler.. dansöz gibi kıvırcaz mı reklamları yaptılar.. düne kadar paket maket yokken futbol smart izlenirken o da ne şimdi aile paketi .. ve futbol smart aile paketinde.. helal olsun valla iyi kandırıyorlar bizim insanımızda bu numaraları yiyor.. eee ne demişler öyle başa öyle tarak :)
Futbol Smart yayını eski abonelikler için ücretsiz şekilde yayına devam edecek. Ancak yeni abonelikler için ücretli şekilde izlenebilecek. Konuyu açarken bu noktaya dikkat etmek lazım ;)
Futbol Smart yayını eski abonelikler için ücretsiz şekilde yayına devam edecek. Ancak yeni abonelikler için ücretli şekilde izlenebilecek. Konuyu açarken bu noktaya dikkat etmek lazım ;)
içimi rahatlandın hocam saol yoksa zamanında kazık yedim diye hayıflanacaktım
Hayır,seneye paralı olacak,bir yazıda görmüştüm,bir kampanya vardı(d-smart satılı kampanyası)2008-2009 yılı için ücretsiz ibaresi vardı(uefa ve hazırlık maçları)
konuyu açan benim evet her türlü noktaya dikkat ettim. web sayfasının görüntüsünü de verdim. hiç bir şekilde eski abonelere bedava tarzı bir durum yok.
en fazla bir sene sonra futbol smart aile paketinde ve aylık 25 ytl ücretli olacak. seneye görürüz sen de o noktaya dikkat edip yorum yaparsın
"hemen iptal ettirin, tepkimizi koyalım,arayıp iskonto alan yüzsüzdür,d-smart tepki platformu"
öhöm neyse hani bu d-smart ücretsizdi,biz aylık ücret geliyor d-smart sizi kandırıyor dediğimizde millet ağzından salyalar aka aka eleştirmişti sözlerimizi,digiturkte çalıştığımızı bile öne sürmüşlerdi.digiturkü fiyat politikasından yakınan bu öfkeli elemanlar buna ne diyecekler çok merak ediyorum