Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptopumun Klavyesi Cok Atlama yapiyor!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Laptopumun Klavyesi Cok Atlama yapiyor! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Emrah_Tr

13 Eylül 2008; 1:08:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar Amerikadan cok guzel bir fiyata Toshiba Satalite P305D-S8828 laptop getirttim. Laptop her yonuyle muhtesem yalniz ufak gibi gozuken ama inanilmaz can sikan bir durum var. Ozellikle msn messengerda veya forum cevap yaz sayfasinda yazi yazarken cok fazla atlama yapiyor. Snki hic basmamisim gibi ama eminim basiyorum. Cunku ilk kez laptop kullanmiyorum.
Bu ozellikle hizli yazarken oluyor. Yavas yazarken de oluyor ama nadir.
Sizce bu neden kaynaklaniyor. Bios ile alakali olabilir mi? Vista olabilir diyor bazisiim
yardimci olursaniz sevinirim. Acikcasi cok can sIkIcI bir durum
simdiden tesekkurler

|| INTEL E2160@3.2 GHZ (Stock Fan) || GIGABYTE E965P-S3 v3.3 F13 BIOS || 1X2 GB VERITECH DDR2 800@1000MHZ (5-5-5-14) || PALIT 256MB HD2600PRO SONIC@2600XT (850/1750) || W.D. 500GB SATA-II 16M Cache HDD || SAMSUNG S203B 20X SATA DVDRW ||
madmann

13 Eylül 2008; 7:03:54 

hmm fujitsusiemenstede olmuştu bu olay bios upgradesi ile çözülmüştü..toshibada napar bilemem artık

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
ic3b4by

Sisteme Gözat

17 Eylül 2008; 4:49:54 

fujıtsu sıemenste kardesımde de oluyodu aynı sey bıos upgrade ıle cozuldugunu bılmıyodum o ıyı oldu ama en basında nıye boyle yapar cok mantıksız bı durum ayrıca bazen bende kullandıgımda bana da oluyodu ınanılmaz derecede uyuz bı durum toshıbadan beklenmıycek bısı yanı ama bu ara ne cok sıkıntı varmıs toshıbadan ılgınc ama amerıkadan getırdın dıye hıc bı alakası yok bence bıosu denemelısın

dell inspiron 6400 ce20
madmann

17 Eylül 2008; 5:15:35 

bios halleder %90, bendede olmuştu inanılmaz gıcık bi durum biliyorum ama bak KESİNLİKLE bios güncelleme sırasında adaptörü çıkartma elektriğe bağlı olsun herhangi bi program oyun filan çalıştırma anti vir tarama yapmasın cart curt kendi halinde bırak uğgrade işlemi sırasındada dokunma sakın bitince o uyarır seni..tırstın biliyourm ama bios çok çok hassas bi olay ..gerçi artık güncelleme çok basite idnirildi bi exe yi çıft tıklayınca o kendi yapıyor ama olsun yinede çok riskli dediklerimi unutmayın....

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
Emrah_Tr

18 Eylül 2008; 21:19:47 

Arkadaslar sorun benden kaynaklaniyormus. Farkinda olmadan cok az da olsa touch pade dokunuyormusum. Mouse takiliyken touchpadi otomatik iptal et fonksiyonuna getirdim. Artik bir problem yok. Ilginiz icin tskler

|| INTEL E2160@3.2 GHZ (Stock Fan) || GIGABYTE E965P-S3 v3.3 F13 BIOS || 1X2 GB VERITECH DDR2 800@1000MHZ (5-5-5-14) || PALIT 256MB HD2600PRO SONIC@2600XT (850/1750) || W.D. 500GB SATA-II 16M Cache HDD || SAMSUNG S203B 20X SATA DVDRW ||
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Laptopumun Klavyesi Cok Atlama yapiyor! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Türkiye Röportajı
X58 ve Pasif soğutmalı HD4850 ekran kartı üzerine
WEB Dersleri Blog lara giriş Bölüm 2/3
Selcukhoca.com ve Gunesintamicinde.com ile bloglar üzerine röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç