Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nereye yazacağımı bilemedim gerekli kişiler gerekli yere koyarlar..(Var ise)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Nereye yazacağımı bilemedim gerekli kişiler gerekli yere koyarlar..(Var ise) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Blast4620

13 Eylül 2008; 1:02:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sanırım, bir firmanın yaptığı bir kampanyayı ya da ürününü eleştirip foruma koymaya izin var ancak forumda bir firmayla müşterilerin yaşadığı problem(leri) foruma yazmasında sorun var. Zaten yazacak bir bölümde yok. Forum mantığı nedir? İnsanları bilgi paylaşımında kısıtlamak mı? Tüketicilerin yaşadığı sorunları birbirine anlatamaması mı forum? Belki bir kişi bir firma ile sürtüşmüş olabilir paylaşmak ister. Bu reklamı alınan firmanın kötü bir firma olduğunu gösterir diye mi bizlerin bu konuları paylaşabileceği bir başlık yok? Haa tabi bir firma gerçekten kötüyse 10-20 kişi gelip buraya yazacak sonra insanlar o firmadan ürün almayacak sonrada firma reklam vermeyecek. İşte yanlışlıkta burada.. Firmalarada burada bu konular hakkında bilgiler mail olarak aktarılabilir ve firma müşteri memnuniyeti sağlayarak müşteri sayısını arttırabilir ama kim uğraşacaakk.................. LÜTFEN BUNUDA GERİ DÖNÜŞÜME ATMADAN ÖNCE BİRAZ DÜŞÜNCELİ OLUN.. BELKİ FORUMA GEREKLİ BÖLÜMLERİ EKLERSİNİZ UMUDUYLA..................

İMZADA SİSTEM BOŞ KONU DIŞI BÖLÜMÜNE İLGİ LOŞ.. TÜKETİCİ HAKLARI ORADA HALBUKİ http://forum.donanimhaber.com/m_26433053/mpage_1/key_//tm.htm#26433327
Bonuss

13 Eylül 2008; 1:04:48 

Blast, biz bu dediğine feedback diyoruz. Ama birçok kişi ne diyor bilmiyorum ($)

Ellerine kollarına sağlık.

Kapatılacağını sanmıyorum. Taşınabilir belki.

Q6600 @3.5ghz 1.38v (4180 mhz max) - Sycthe Ninja Rev. B 120 mm - MSI P35 Platinum (rev: 1.2) - Crucial Ballistix Tracer LED 2 x 1GB 1066MHz@1140 - Sapphire HD4870 - Seagate 2*250 GB SATA2 16 MB NCQ (RAID 0) - Maxtor 1 TB SATA2 32MB - Tagan 2 Force II 700W - Samsung 206BW - Samsung Label Flash DVD/RW - Cooler Master CM 690 - Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - A4 Tech X-750F - Logitech MOMO - X-Fi Xtreme Gamer - Microlab X15 5.1
Bonuss

13 Eylül 2008; 1:08:36 

Konu dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 13 Eylül 2008; 1:06:31 >

Q6600 @3.5ghz 1.38v (4180 mhz max) - Sycthe Ninja Rev. B 120 mm - MSI P35 Platinum (rev: 1.2) - Crucial Ballistix Tracer LED 2 x 1GB 1066MHz@1140 - Sapphire HD4870 - Seagate 2*250 GB SATA2 16 MB NCQ (RAID 0) - Maxtor 1 TB SATA2 32MB - Tagan 2 Force II 700W - Samsung 206BW - Samsung Label Flash DVD/RW - Cooler Master CM 690 - Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - A4 Tech X-750F - Logitech MOMO - X-Fi Xtreme Gamer - Microlab X15 5.1
Blast4620

13 Eylül 2008; 1:12:33 

Yess konu dışı artık bizim, bütün forumundaki tüketicilerin, insanlığın konusu

İMZADA SİSTEM BOŞ KONU DIŞI BÖLÜMÜNE İLGİ LOŞ.. TÜKETİCİ HAKLARI ORADA HALBUKİ http://forum.donanimhaber.com/m_26433053/mpage_1/key_//tm.htm#26433327
canerpense

13 Eylül 2008; 1:18:23 

Bizim ülkemizdemi? Herkezin iyi şeyler yapmaya çalışanlara karşı olduğu bir ülkede mi? Hiç sanmıyorum...

Azınlıkta kalan bir kesim her konuda kendilerini ve ülkeyi geliştirmek için çırpına dursun; çoğunlukta kalan kısım yardımcı olmadığı gibi birde "Niye böyle birşey yapıyosun, ne gereği var?" diye karşına dikilirler, köstek olurlar hatta dışlarlar... Burası Türkiye... Bu forum ve bu şirketlerde Türkiye'de... Daha söze gerek yok sanırım

Sanılıyorki böyle bir başlık açılca, insanlar başından geçenleri yazsa sadece şirkerler kötülenecek, kesinlikle hayır; iyi yanlarını gördüğünüz firmaları "önermek", başınızdan geçen iyi yada kötü bütün "olayları" paylaşmak, sizin gibi diğer tüketicileride bilinçlendirmek herkezin hakkı, hatta görevi bence. Bir şirket ile başımdan geçen ve diğer firmalara ders olması gereken bir teknik servis/garanti hikayem bile var, tebrik etmemek elde değil. Ama filanca şirket PSU onarınca, onlar reklam parasını verdiğinden başlık açabiliyor. Etik anlayışı çok farklı demekki bizim ülkemizdeki insanların.

Bu konuda seni destekliyorum, forumda başımızdan geçen olayları yazabileceğimiz bir yer olmalı, iyi yada kötü; ve hiç bir şirket (eğer yaptıysa) kötü hareketleri/terbiyesizlikleri/müşteriye ilgisizlik vb. durumları ortaya çıkınca gocunmamalı, tam tersine büyüklük göstermeli ders almalı... Yalan yanlış, suçlayıcı şeylerin yazılmayacağını düşünüyorum, niyekim durduk yerde niye böyle birşey yapma gereği hissetsin insanlar? Ancak anlatıcak birşeyi olanlar için biçilmiş kaftan olacaktır bu başlık.

Bu konuda bende bir konu başlığı açılmasını rica ediyorum.

INTEL Q6600@3.2ghz ve @3.7ghz Karşılaştırmalar
EVGA Precision Tool 1.3.1 ve Kullanıcı İncelemesi
Bonuss

13 Eylül 2008; 1:26:03 

ee şimdilik 3 kişimiyiz?

1000 lerce kişilik topikte mi..

Tulû

Sisteme Gözat

15 Eylül 2008; 13:13:28 

Ben de varım sizinle ; hangi konulara ne yazdığımı bilen bilir zaten . ( sanırım en sonki vukuat exa idi . )

Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geri kalan her şeyini de Atatürk'e !
Blast4620

19 Eylül 2008; 15:15:33 

Yok abi yok.. Millet bi yerleri sıkışınca gelir destek verir.. Bu forumdan böle şeylere destek çıkmaz.. Ekran kartı testi yapın bozuluncada oraya yazarsınız napcam diye..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Nereye yazacağımı bilemedim gerekli kişiler gerekli yere koyarlar..(Var ise) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar