Sanırım, bir firmanın yaptığı bir kampanyayı ya da ürününü eleştirip foruma koymaya izin var ancak forumda bir firmayla müşterilerin yaşadığı problem(leri) foruma yazmasında sorun var. Zaten yazacak bir bölümde yok. Forum mantığı nedir? İnsanları bilgi paylaşımında kısıtlamak mı? Tüketicilerin yaşadığı sorunları birbirine anlatamaması mı forum? Belki bir kişi bir firma ile sürtüşmüş olabilir paylaşmak ister. Bu reklamı alınan firmanın kötü bir firma olduğunu gösterir diye mi bizlerin bu konuları paylaşabileceği bir başlık yok? Haa tabi bir firma gerçekten kötüyse 10-20 kişi gelip buraya yazacak sonra insanlar o firmadan ürün almayacak sonrada firma reklam vermeyecek. İşte yanlışlıkta burada.. Firmalarada burada bu konular hakkında bilgiler mail olarak aktarılabilir ve firma müşteri memnuniyeti sağlayarak müşteri sayısını arttırabilir ama kim uğraşacaakk.................. LÜTFEN BUNUDA GERİ DÖNÜŞÜME ATMADAN ÖNCE BİRAZ DÜŞÜNCELİ OLUN.. BELKİ FORUMA GEREKLİ BÖLÜMLERİ EKLERSİNİZ UMUDUYLA..................
Bizim ülkemizdemi? Herkezin iyi şeyler yapmaya çalışanlara karşı olduğu bir ülkede mi? Hiç sanmıyorum...
Azınlıkta kalan bir kesim her konuda kendilerini ve ülkeyi geliştirmek için çırpına dursun; çoğunlukta kalan kısım yardımcı olmadığı gibi birde "Niye böyle birşey yapıyosun, ne gereği var?" diye karşına dikilirler, köstek olurlar hatta dışlarlar... Burası Türkiye... Bu forum ve bu şirketlerde Türkiye'de... Daha söze gerek yok sanırım
Sanılıyorki böyle bir başlık açılca, insanlar başından geçenleri yazsa sadece şirkerler kötülenecek, kesinlikle hayır; iyi yanlarını gördüğünüz firmaları "önermek", başınızdan geçen iyi yada kötü bütün "olayları" paylaşmak, sizin gibi diğer tüketicileride bilinçlendirmek herkezin hakkı, hatta görevi bence. Bir şirket ile başımdan geçen ve diğer firmalara ders olması gereken bir teknik servis/garanti hikayem bile var, tebrik etmemek elde değil. Ama filanca şirket PSU onarınca, onlar reklam parasını verdiğinden başlık açabiliyor. Etik anlayışı çok farklı demekki bizim ülkemizdeki insanların.
Bu konuda seni destekliyorum, forumda başımızdan geçen olayları yazabileceğimiz bir yer olmalı, iyi yada kötü; ve hiç bir şirket (eğer yaptıysa) kötü hareketleri/terbiyesizlikleri/müşteriye ilgisizlik vb. durumları ortaya çıkınca gocunmamalı, tam tersine büyüklük göstermeli ders almalı... Yalan yanlış, suçlayıcı şeylerin yazılmayacağını düşünüyorum, niyekim durduk yerde niye böyle birşey yapma gereği hissetsin insanlar? Ancak anlatıcak birşeyi olanlar için biçilmiş kaftan olacaktır bu başlık.
Bu konuda bende bir konu başlığı açılmasını rica ediyorum.
Yok abi yok.. Millet bi yerleri sıkışınca gelir destek verir.. Bu forumdan böle şeylere destek çıkmaz.. Ekran kartı testi yapın bozuluncada oraya yazarsınız napcam diye..