Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sim aktif değil uyarısı??????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sim aktif değil uyarısı?????? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ylkn

13 Eylül 2008; 0:56:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar telefonum k810 yurtdışı olduğundan setolle dosya atınca sim kilit olayına girmiş.bunu nasıl acabilirim sim lock prosu falan buldum o kadar patch falan yaptım olmadı sim aktif değil uyarısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylkn -- 13 Eylül 2008; 18:49:26 >

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 8:19:38 

quote:

Orjinalden alıntı: ylkn

arkadaslar cam driver yukluyorum telime faruk kardesin konusundan alıntı yaparak son aşamalarında pach ları yukleyip yes no sorusu alacaksınız yazıyo ama altta redy yazıyo ve oyle kaldı problem nedir napmam gerekiyo kaldım oylece.

arkadaşım sorununu tam olarak anlatamamışsın tel modelini yaz

setolle cam driver atacaksan misc fıle indiirdiğin zıplı dosyayı koy tel modelini seç telefonu kapalı şekilde c ye basarak bağla daha sonra flaşh butonuna bas bir kaç saniye içinde yükleyecektir sorunun devam ederse ana konusuna yaz yardım ederim

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

hardcrss

13 Eylül 2008; 8:46:10 

Ben bu konuya gece ekran goruntusu koyarmısın anlamadım diye mesaj atmıstım ama simdi yok yahu? Gece gece yazdım sandım herhalde

ylkn

13 Eylül 2008; 10:31:05 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ylkn

arkadaslar cam driver yukluyorum telime faruk kardesin konusundan alıntı yaparak son aşamalarında pach ları yukleyip yes no sorusu alacaksınız yazıyo ama altta redy yazıyo ve oyle kaldı problem nedir napmam gerekiyo kaldım oylece.

arkadaşım sorununu tam olarak anlatamamışsın tel modelini yaz

setolle cam driver atacaksan misc fıle indiirdiğin zıplı dosyayı koy tel modelini seç telefonu kapalı şekilde c ye basarak bağla daha sonra flaşh butonuna bas bir kaç saniye içinde yükleyecektir sorunun devam ederse ana konusuna yaz yardım ederim

hocam telefonum k810 telefona cam driver yuklicektim setolu falan kurdum hersey ok dedik main dosyasını buldum.herseyi faruk kardesin konusunda bahsettiği gibi yaptım ama son kısımda ready dedikten sora telefonu soktum taktım devam etti en sonunda yes no diye soru soracak yazıyodu konuda bana bişi sormadı ready dedi kaldı cektim makinayı açılıyo ama sim aktif deil diyo napmam lazım sorun nerde aceba.

Se-Orochi

13 Eylül 2008; 14:43:03 

1. Senin tel yurtdışından gelme oldugu için sim klidi kırman gerek
Yazılımı attıktan sonra setool 1.11 programını calıstır add bolumune cihazın mbn main dosyasını seç tel modelinı seç by pass sekmesine tick koy telefona uygun Quıck acces patchinide misc file bolumune seç flash yazan yere basıp telı bagla telı bagladıktan 500 saniye sonra READY Butonu aktif olur bunu gorunce telefonu usbden sök bataryayı çıkarıp tak setooldaki ready butonuna bas teli yenidn bagla işlem bitmeye yakın uyarı gelır YES/NO diye uyarıya NO De sonra işlemin bitmesini bek elapsed second yazınca islem tamamdır setoolu kapat ac modelinı seç misc file bolumune sim klid patchini seç Quick acces bölumune tick koy WRİTE SCPRİT yazan yere bas teli bagla uyarı gelince 1. Uyarıya NO 2. Uyarı gelırse YES De elapsed second yazınca aç telı simı kontrol et

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ylkn

13 Eylül 2008; 15:02:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

Yazılımı attıktan sonra setool 1.11 programını calıstır add bolumune cihazın mbn main dosyasını seç tel modelinı seç by pass sekmesine tick koy telefona uygun Quıck acces patchinide misc file bolumune seç flash yazan yere basıp telı bagla telı bagladıktan 500 saniye sonra READY Butonu aktif olur bunu gorunce telefonu usbden sök bataryayı çıkarıp tak setooldaki ready butonuna bas teli yenidn bagla işlem bitmeye yakın uyarı gelır YES/NO diye uyarıya NO De sonra işlemin bitmesini bek elapsed second yazınca islem tamamdır setoolu kapat ac modelinı seç misc file bolumune sim klid patchini seç Quick acces bölumune tick koy WRİTE SCPRİT yazan yere bas teli bagla uyarı gelince 1. Uyarıya NO 2. Uyarı gelırse YES De elapsed second yazınca aç telı simı kontrol et

ilginize cok tşk ederim arkadaslar deniycem şimdi.

ylkn

13 Eylül 2008; 15:58:47 

quote:

kardes hepsi tamamda bi tek su sim kilit patch ını bulamadım yaw bi yardım edin allah rızası için.

ylkn

13 Eylül 2008; 17:59:08 

yaw patch ıda buldum yaptım gene olmadı yokmu bunun derdinden anlayan bi hayırsever bana yardım edicek.

by_logic_engineer

13 Eylül 2008; 18:42:39 

setooll ile ilgili bi sorum olucaktı????? programı kurdum telefonum W850i modeli sectim dediğiniz adımları takip ederek ifs dosyasını oluşturdum VS VS... fakat FLASH a bastıktan sonra i,şlem bi türlü bimiyo bunun nedenini öğrenebilirmiyim işlem sadece ilerliyo fakat bi türlü bitmiyo

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img409.imageshack.us/img409/4952/cooltext52978246xs7.jpg[/IMG][/URL]
hardcrss

13 Eylül 2008; 18:46:45 

quote:

Orjinalden alıntı: by_logic_engineer

setooll ile ilgili bi sorum olucaktı????? programı kurdum telefonum W850i modeli sectim dediğiniz adımları takip ederek ifs dosyasını oluşturdum VS VS... fakat FLASH a bastıktan sonra i,şlem bi türlü bimiyo bunun nedenini öğrenebilirmiyim işlem sadece ilerliyo fakat bi türlü bitmiyo

Telefonunu tanıyamamıstır

Se-Orochi

13 Eylül 2008; 20:05:48 

patchler için sana direk link vereyim elimdeki tüm Quick acces patchleri

yazılım sürümüne göre indir

http://www.mobil-forum.com/db2020-patch-dosyalari/13368-quick-access-patchleri.html

ayrıca sim klid içinde gerekli konuyu veriyorum dh çok karışık neyin ne olduğunu bulamadığım için kendi konumun linkini veriyorum
db2020 sim klid kırmak için anlatım
http://www.mobil-forum.com/yazilim-yukleme-konulari-ve-gorsel-anlatim-bolumu/12142-db2020-sim-klid-kirma-yurtdisindan-gelen-cihazlari-acma-setoolun-tanidigi-tum-cihazlar-dahildir.html

linkler reklam için verilmemiştir yardım içindir gerekirse silinebilir

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ylkn

14 Eylül 2008; 0:35:06 

quote:

patchler için sana direk link vereyim elimdeki tüm Quick acces patchleri

yazılım sürümüne göre indir

http://www.mobil-forum.com/db2020-patch-dosyalari/13368-quick-access-patchleri.html

ayrıca sim klid içinde gerekli konuyu veriyorum dh çok karışık neyin ne olduğunu bulamadığım için kendi konumun linkini veriyorum
db2020 sim klid kırmak için anlatım
http://www.mobil-forum.com/yazilim-yukleme-konulari-ve-gorsel-anlatim-bolumu/12142-db2020-sim-klid-kirma-yurtdisindan-gelen-cihazlari-acma-setoolun-tanidigi-tum-cihazlar-dahildir.html

linkler reklam için verilmemiştir yardım içindir gerekirse silinebilir

abi onuda yaptın ama açılmadı ne yapcam ben bunu pasportlamı kaydettireyim oyle bişey varsa hiç urasmıyam yaw.olucaksa ole yapam olursada tekrardan cam driver falan yulerken aynı sorunu yasarmıyım bide o var.

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 11:06:26 

ylkn

telefonun yurt dışı olduğu için imailini değiştirmiş olabilirler eger telefonun sim aktif değil uyarısı veriyor ise büyük ihtimalle böyledir eger telefonu kayıt altına aldırabilirsen sorun düzelir cam driver akustik istediğin işlemi yapabilirsin ancak aldıramazsan telefoncuya gidip telefonuna imail attıracaksın ve cam driver akustik yüklersen sürekli telefonculara gidip imail yükletmek zorunda kalacaksın

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sim aktif değil uyarısı?????? Sayfa: [1]
Buraya git: