Kâğıt üzerinde Omnia'nın özellikleri daha fazla ...
iPhone :
+ 3,5 " daha büyük ve stabil ekran ( Omnia 3.2" ) için alınır. + Özel iPhone yazılım ve tasarımı
Omnia :
+ 5 mpx AF'li ve LED flaşlı kamera + VGA 15 fps, QVGA 30 fps Video + Win Mobile + Telden sınırsız doya paylaşımı desteği (Bluetooth) + Direkt DivX desteği ( iPhone mpeg-4 oynatabiliyor)
en yakın arkadaşlarımdan biri almış dünden önce kullandım..daha önce winmobile kullanmadım.çok garip geldi..ama şık.kağıt üstünde mükemmel cidden..hızı da fena deil gibi
Benim icin,isletim sisteminin ,daha pratik kullanici arayuzune sahip olmasinin yaninda, kaliteli muzik vb multimedia seceneklerini ,multitouch ozelliginin farki ile daha kaliteli, daha buyuk ve dogal olarak daha iyi performansi olan ekranda ,kalem vb arac olmadan ,tamamen parmaklarla ,internet sayfalarina daha iyi hakim olmama, ulasabilmeme,kullanabilmeye olanak sagladigi icin Iphone en iyisidir.
iPhone hakkında çok şey söylendi ve sonunda piyasa çıktı. Çok sık duymaya başladığımız bu telefon, Apple'ın en başarılı ürünlerinden biri mi? Yoksa balon mu? Şu ana kadar yapılan pazarlama ve reklam faaliyetleri, onu rüya ürün gibi gösterse de bilmeniz gereken bazı acı gerçekler var. İşte, acı da olsa bazı gerçekler.
1. Şarkılarınızı zil sesi tonu olarak kullanamıyorsunuz. 2. Oyun yok. 3. Flash ve Java desteği yok. 4. (widgets sayesinde youtube videolarını izleyebiliyorsunuz) 5. MMS atamıyorsunuz. 6. Çok iyi fotoğraf çekmesine rağmen video kaydı yapamıyorsunuz. 7. Wireless Bluetooth desteği yok. 8. Taşınabilir bataryası yok. 9. En geç 2 günde bir bataryasını şarj etmek zorunda kalacaksınız. 10. 3G ve GPS desteği yok. 11. Genişletilebilir hafızası yok.