Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG İ900 OMNİA BİSORUM VAR (GPS İLGİLİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> SAMSUNG İ900 OMNİA BİSORUM VAR (GPS İLGİLİ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TheProGamePLAYER_33_

13 Eylül 2008; 0:08:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TELEFONU DAHA YENİ ALDIM BİŞİ BİLMİYORUM GPSYİ YÜKLEDİM TÜRKİYEYİ KİLİTLİ GÖSTERİYO
BANA Bİ ANLATIN ŞU GPSYİ YA

wuigk

13 Eylül 2008; 2:34:03 

kardeş öncelikle telefonun hayırlı olsun.
önce ana menüden route66 yı çalıştır, buradan seçenkleri aç ordan ekstra ordan da haritalar'a gir. türkiye haritasının yanında kilit işareti vardır. türkiye haritasına gelip seçenekleri aç makbuz kodunu girin gibi bişeyler olması lazım orda onu açtığın zaman şifreyi ister. şifreyi girdikten sonra gprs ya da mesaj diye seçenek sunar gprs ayarların yapılıysa direk gprs i seç mesajla falan uğraşma bence. türkiye haritan açılmıştır, güle güle kullan

|TOSHIBA Satellite A300 FUN CLUB|
TheProGamePLAYER_33_

13 Eylül 2008; 17:35:32 

teşekkür

Obi_Wan

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 17:40:24 

Ben bunları yaptım, türkiye haritası açıldı ancak "GPS pozisyonu belirleniyor..." yazıyor ve bu böylece kalıyor. GPS kullanmak için devamlı olarak internete bağlı olmamız mı gerekecek, yoksa birşey mi atladım ?

MSi K9N-CF AMD chipset/AMD Athlon x2 64 5200+/ASUS ATi EAH3870 512mb DDR4/2x1gb Kingston DDR2 800mhz/Samsung 250gb 16mb NCQ SATAII/LG MultiLayer DVD-Rw/GlacialPower BP550 PSU/LG Real Flat 17' CRT
Obi_Wan

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 19:06:28 

Ne yaparsam yapayım bu uyarı mesajını aşıp programı aktif olarak kullanamadım. Şuanda sadece harita görevi görüyor

MSi K9N-CF AMD chipset/AMD Athlon x2 64 5200+/ASUS ATi EAH3870 512mb DDR4/2x1gb Kingston DDR2 800mhz/Samsung 250gb 16mb NCQ SATAII/LG MultiLayer DVD-Rw/GlacialPower BP550 PSU/LG Real Flat 17' CRT
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 20:31:03 

Ana konudan devam arkadaşlar...

:..HP Pavilion DV5280EA..:
|| Intel® Core™ Duo T2400 @1.83 Ghz || 3 GB DDR2 667 Mhz || Nvidia Geforce GO 7400 256 MB ||
|| Seagate HDD 2.5" 320 GB 5400 RPM 8MB SATA || 15.4" WideScreen || DVD Writer-Lightscribe ||Altec Lansing® ||Win Vista Ultimate ||

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> SAMSUNG İ900 OMNİA BİSORUM VAR (GPS İLGİLİ) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Cebit 2008: Pozitim Teknoloji Standı
Pozitim Teknoloji'den Mehmet Bey web siteleri için sundukları mobil çözümler hakkında bizlere bilgiler veriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!

Cebit 2008: TTnet Görüntülü Telefon

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.219