Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Asus anakarta ram tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Asus anakarta ram tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serkancnr

12 Eylül 2008; 23:20:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar slm 2006 yılında aldığım asus p5gpl-x i915pl s775 anakartlı 3.0 işlemcili bilgisayarımın kingston512 mb 400 ddr olan Ram ini yükseltmek veya değiştirmek istiyorum.... 1 veya 2 gb ram olsun istiyorum yalnız anlamadığım konu ram illa 400 mhz olmalı mı?

Ayrıca bir arkadaşımda 2. el 512 mb 400 mhz ram varmış markası belli değil 20 ytl istedi...denemek için bilgisayara taktım 512+512 oldu... zorladım şuan için bir sorun yok gibi ileride sorun yaratabilir mi? ne tavsiye edrsiniz?

poirot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Eylül 2008; 1:18:20 

ddr ramlar en yüksek 400mhz'dir ancak illa 400 olacak diye bir durum yoktur 333 veya 266mhzde olabilir ancak 400de daha yüksek performans alınır eğer 2gb ram istiyorsanız iki tane 1gblık ram alırsınız ve eğer anakartınızın 4 adet ram slotu varsa dual olarak normal hızından daha performanslı bir şekilde kullanabilirsiniz

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 11:06:17 

Anakartın 2 ram slotlu , max 2 GB ram kapasiteli ve DDR 400 Mhz / DDR 333 Mhz ram destekliyor.

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=585&l1=3&l2=11&l3=170&l4=0

Ekteki dosya (1)

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Asus anakarta ram tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde
FIFA 09(PC)
EA Sports PC'de "old gen" FIFA serisine devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar