İkinci el mesajı:1633
Katılım zamanı: 22 Aralık 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda
16 Eylül 2008; 16:29:19
Bu arada arkadaşlar, fotoğraflarda sanki çok kullanışmış gibi bir izlenim var. Fotoğraf makinesi çok detaylı çekim yaptığından dolayı böyle bir görüntü vermiş. Normal çıplak gözle baktığınız zaman sıfır denecek gibi. Zaten ayağımın parmaklarını 2. seferde kötü yaptığından dolayı giymedim artık. Sadece bunu eklemek istedim.
Ankara da arkadaşlar ayakkabıyı görüp, deneyip alabilirler. Diğer şehir'de ki arkadaşların böyle bir imkanı olmadığı için ayak numaralarının en fazla 41,5 olmalı.
İkinci el mesajı:871
Katılım zamanı: 29 Ağustos 2003; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
6 Ekim 2008; 15:39:21
buna goodyear demelerinin altında alt taban laztiğinin araba lastikleriyle bilgili birşey olmasından dolayı olabilir mi?
birde hangi semttesin?
7 Ekim 2008; 0:56:04
cevap yazmayacakmısın?
9 Ekim 2008; 0:49:15
Günlük kullanım ayakkabısı olarak Converse'den başka ayakkabı kullanmıyorum ama modeli çok hoşuma gitti. Aynı modelin 10,5 numarasını almayı düşündüm bu ayakkabıları görünce. Ayakkabı çok kullanılmış gibi durmuyor ve fiyat da gayet iyi. İyi alışverişler ilânınızı beğendiğimi söylemeliyim.
Katılım zamanı: 22 Aralık 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda
9 Ekim 2008; 1:46:56
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Günlük kullanım ayakkabısı olarak Converse'den başka ayakkabı kullanmıyorum ama modeli çok hoşuma gitti. Aynı modelin 10,5 numarasını almayı düşündüm bu ayakkabıları görünce. Ayakkabı çok kullanılmış gibi durmuyor ve fiyat da gayet iyi. İyi alışverişler ilânınızı beğendiğimi söylemeliyim.
Teşekkür ederim. Ayakkabı keşke ayağıma olsaydıda satmasaydım ama 3. giymemden sonra ayak ön parmaklarım ,dar geldiğinden dolayı mahvoldu, sonrada kutusunda yatmaya başladı zaten. Fiyatı uygun tutmamın sebebi ise,bende ayağıma sıkmayan spor ayakkabı alacağım, bu ayakkabıyıda ,ayağına olan arkadaş fazla para vermesin, bunu alsın düşünerek bu fiyata satıyorum.
Hakikaten mükemmel ayakkabı, alacaksan eğer rahatlığını ve ortapedik oluşunu tavsiye ederim. Her yönü ile güzel ayakkabı.