Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1000-1300 ytl Arası Stereo Anfi? Siz Hangi Anfiyi Kullanıyorsunuz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> 1000-1300 ytl Arası Stereo Anfi? Siz Hangi Anfiyi Kullanıyorsunuz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GT6

12 Eylül 2008; 22:47:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar.

Bu zaman kadar hep sony nin deck sistemlerini kullandım. cd çalar anfi...vs...

Şimdi değiştirmek istiyorum. İngiliz-avrupa malı iyi bir stereo anfi almak istiyorum. Bas-şiddetli müzik benim için çok önemli değil. Sonuç da her anfi bunu başarabilecek bass ve şiddeti verebiliyor. Artı apartmanda oturuyorum

Orkestra müziklerini, orkestrada ki tüm enstrumanları bana dinletebilecek, vokalleri iyi verebilen, ayrıntı ve orta bandı iyi olan bir anfi arıyorum. Fiyat 1000ytl(en fazla, o da çok iyi birşeyse, 1300 ytl) Ne önerirsiniz?

Aklımda ki markalar cambridge audio, marantz... Hangi model olacağını bilmiyorum...Başka hangi markalar var? Sizin önerilerinize göre birşey seçeceğim. Ayrıca sizler müziğinizi hangi anfi de dinliyorsunu_?

Oronra

12 Eylül 2008; 22:50:22 

Hangi hop. kombinasyonuyla sürüceksiniz ki kaç W bişi arıyorsunuz? Malüm ne kadar W o kadar para

[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale @ QED Performance Toslink Digital Optical] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 @ QED Silver Anniversary XT Speaker Bi-Wire - QED Airlock APN2/20 @ Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 @ Monster S SP16] - [DT @ Monster 24k Gold Scart]
[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050]

SATILIK ----- MARANTZ SR5001 7.1ch / 90W ----- Lütfen TIKLAYIN
GT6

13 Eylül 2008; 17:07:03 

Dediğim gibi yüksek bass watt önemli değil.... Diğer kriterler önemli benim için.... İlla bir değer gerekirse de 50-60 w lık iki kanal anfi bana yeterde artar. bir çift b&w kabinim var. Bookshelf...raf tipi...

Bu arada Türkiye' de cambridge audio yu satan bir yer yok mu?

Ayrıca" Cambridge Audio Azur 540a v2 " anfiyi nasıl bilirsiniz? 640 ile arasında çok fark var mı?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> 1000-1300 ytl Arası Stereo Anfi? Siz Hangi Anfiyi Kullanıyorsunuz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
MAGICOOL Sıvı soğutma sistemi
MAGICOOLun giriş seviyesi sıvı soğutması

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir