Şimdi Ara

c702 satışta !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün gittim deneme fırsatım olmadı.Tel kapalıydı.Malzeme kalitesi sağlam baya

599 ytl

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010913&CS_Category=_SONY_ERICSSON223&CS_Catalog=_TELEKOM

ayrıca f305,G502 türkiye ye gelecekmiş

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

c702 satışta !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_1234 -- 13 Eylül 2008; 13:51:46 >

• 600YTL havale ile normalde 640YTL.. Çıkış fiyatı diğer telefonlara göre daha iyi.. Ama Ebay'da 340YTL...
  • çıkış fiyatı fena değil en kısa zamanda güzel bi inceleme gelir artık
  • Zamanında diger ürünleride bu derece alınabilir bir fiyatta piyasaya sürseydi pazarda şimdikinden cok daha iyi bi konuma sahip olurdu SE !!
  • çok enteresan... SE'nin pazarlama taktikleri değişiyor mu ne...

k850'nin pabucu dama mı artık?
  • Samsung innov8 1159 gibi piyasa gireceği düşünülürse bu fiyata normal. Samsung'un yeni fiyat politikası tüketiciler açısından çok iyi oldu kanımca. Eskisi gibi çok yüksek fiyattan satamayacaklar artık.
  • 3G NİN olmaması dezavantaj ama diğer sonylere göre ekranı baya büyük gibi görünüyor...tabi telefonu deneyenlerin değerlendirmelerini en kısa zamanda bekliyoruz...

iyi paylaşımlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-770

3G NİN olmaması dezavantaj ama diğer sonylere göre ekranı baya büyük gibi görünüyor...tabi telefonu deneyenlerin değerlendirmelerini en kısa zamanda bekliyoruz...

iyi paylaşımlar..

Bu telefonda 3g mevcut fakat ülkemizde desteklenmiyor.
  • quote:

3G NİN olmaması dezavantaj ama diğer sonylere göre ekranı baya büyük gibi görünüyor...tabi telefonu deneyenlerin değerlendirmelerini en kısa zamanda bekliyoruz...

iyi paylaşımlar..

3G de var GPS de var. Ayrıca siyahı çok daha kaliteli duruyor, mavi renk yakışmamış. Birde telefonun suyu ve tozu geçirmeme gibi özellikleride var, tabi sıçrama şeklinde olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 13 Eylül 2008; 12:39:03 >
  • mükemmel bir fiyat bence... nokia.larınızı çekin kenara sony.ye yer açın :D adam oldu sonunda :D

yav ama daha yeni almıstım ben w910.umu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 13 Eylül 2008; 12:58:58 >
  • arkadaslar birde bu telefonun ekranı kaç inç .? 2.2 ye enziyo sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

arkadaslar birde bu telefonun ekranı kaç inç .? 2.2 ye enziyo sanki

evet 2,2 inç
  • quote:

iyi paylaşımlar..

Su metine, Hayır bu telefonda 3G mevcut diyecem. Sabahdan beri bi türlü yazamadım. Foruma neler oluyor anlamıyorum valla

Ayrıca telefonda yüz tanıma ozelliği varmıs. Eger özelliği aktif ederseniz goruntu içerisinde yüz varsa telefon yüze odaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Eylül 2008; 13:18:40 >

• Fotoğraf performansının k810'dan daha iyi olduğu yazıyordu yabancı bir sitede, üstelik gps ve geotaggin de var cihazda fiyatı gerilerse çok alıcısı olacaktır
  • Yüze fokus
    Yüz algılama özelliği insanlara fokus yapar. Vizörünüzde bir yüz varsa, C702 bunu otomatik algılar ve fokus yapar. Dilediğiniz zaman netlik sağlayabilirsiniz.

evet 3g de var bence telefonun tek eksigi 2x dijital zoom

bu telefonun medya menüsü walkman telefonlardan daha gelişmiş s.e sitesinde inceledim biraz sanırım w.3.0 var bundada medya menüsünde benim w910.dan fazla olarak oyunlar var birde rss beslemeleri ayrı bir menü gibi dizilmiş... şuan 599ytl oldugunu düşünürsek 2sininde w910un pek bi numarası kalmıyor suan...
    yane w910un fiyatı çok yakında düşücek yoksa satışı baltanlanmıs oldu
  • artık nokia da bu telefonları görerek ve kendi cihazlarının yüksek fiyatla satılmayacağını bilerek çok yüksek fiyat çıkışları yapmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 13 Eylül 2008; 13:25:27 >
  • çok iyi fiyatla çıktı

w910 la farkı kamera,GPS,menüde layout değişiyor sanırım
  • evet farklı ama medya olarak w910.dan daha üstün bir model bence...

ben w910.un fiyatında biraz düşüş bekliyorum aralık ayında yada kasım ayında
  • tasarımı beğenmedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

artık nokia da bu telefonları görerek ve kendi cihazlarının yüksek fiyatla satılmayacağını bilerek çok yüksek fiyat çıkışları yapmıyor...

Nokia fiyatlandırmasını SE'ye göre yapmaz.Çünkü bizim pazarda SE 4.sırada,samsunga bakar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.