Zamanında diger ürünleride bu derece alınabilir bir fiyatta piyasaya sürseydi pazarda şimdikinden cok daha iyi bi konuma sahip olurdu SE !!
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Samsung innov8 1159 gibi piyasa gireceği düşünülürse bu fiyata normal. Samsung'un yeni fiyat politikası tüketiciler açısından çok iyi oldu kanımca. Eskisi gibi çok yüksek fiyattan satamayacaklar artık.
3G NİN olmaması dezavantaj ama diğer sonylere göre ekranı baya büyük gibi görünüyor...tabi telefonu deneyenlerin değerlendirmelerini en kısa zamanda bekliyoruz...
iyi paylaşımlar..
Bu telefonda 3g mevcut fakat ülkemizde desteklenmiyor.
3G NİN olmaması dezavantaj ama diğer sonylere göre ekranı baya büyük gibi görünüyor...tabi telefonu deneyenlerin değerlendirmelerini en kısa zamanda bekliyoruz...
iyi paylaşımlar..
3G de var GPS de var. Ayrıca siyahı çok daha kaliteli duruyor, mavi renk yakışmamış. Birde telefonun suyu ve tozu geçirmeme gibi özellikleride var, tabi sıçrama şeklinde olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 13 Eylül 2008; 12:39:03 >
'İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!' Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK - 20 Ekim 1927
iyi paylaşımlar..
Su metine, Hayır bu telefonda 3G mevcut diyecem. Sabahdan beri bi türlü yazamadım. Foruma neler oluyor anlamıyorum valla
Ayrıca telefonda yüz tanıma ozelliği varmıs. Eger özelliği aktif ederseniz goruntu içerisinde yüz varsa telefon yüze odaklanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Eylül 2008; 13:18:40 >
Fotoğraf performansının k810'dan daha iyi olduğu yazıyordu yabancı bir sitede, üstelik gps ve geotaggin de var cihazda fiyatı gerilerse çok alıcısı olacaktır
Yüze fokus Yüz algılama özelliği insanlara fokus yapar. Vizörünüzde bir yüz varsa, C702 bunu otomatik algılar ve fokus yapar. Dilediğiniz zaman netlik sağlayabilirsiniz.
evet 3g de var bence telefonun tek eksigi 2x dijital zoom
bu telefonun medya menüsü walkman telefonlardan daha gelişmiş s.e sitesinde inceledim biraz sanırım w.3.0 var bundada medya menüsünde benim w910.dan fazla olarak oyunlar var birde rss beslemeleri ayrı bir menü gibi dizilmiş... şuan 599ytl oldugunu düşünürsek 2sininde w910un pek bi numarası kalmıyor suan... yane w910un fiyatı çok yakında düşücek yoksa satışı baltanlanmıs oldu