arkadaşltan setupınnı aldım silkroadın yükliim dedim bekle dedi baya 20 dk kadar bekledim en sonuna this client can be used after legend3 dedi bu nedir bozukmu?
arkadaşltan setupınnı aldım silkroadın yükliim dedim bekle dedi baya 20 dk kadar bekledim en sonuna this client can be used after legend3 dedi bu nedir bozukmu?
O hatayı almak Normal oldu artık , Tafsiyem , www.silkroadonline.net'e gir , Site açık kalsın . O arada tekrar setup ı yukle , yine aynı hatayı verebilir ama yapacak bişey yok. Yüklenene kadar tekrarlıcaksın bu işlemi
bılmyıorum valla googleden gezginlere gir ordan yaz legent 3 indir ordan en sağlamı hata vermesı normal deıl :S hatanın neresı normal vardır bır kusur :S
Bak şimdi bendede oluyodu o hata ben şöyle yapmıştım;
O verdiği hatayı kapatıp tekrar tekrar kurmayı denedim ve bir süre sonra kuruyor zaten dene 5-10 defa düzelişyo görüceksin.