bugün kdl s4000 aldım televizyon çok güzel kurdum daha fabrika ayarlarında herşeyi hiç bir ayar yapmadım şimdi bu televizyondaki bütün kullanımlar için bağlantılar nasıl olmalı mesela dvd izlicem en iyi görüntüyü almak için nerden bağlantı yapmam lazım veya tv izlicem en iyi görüntü için hangi çıkıştan bağlantı yapmam lazım bütün ince noktalarını istiyorum sizden ne yapmalıyım bağlantılarla alakalı ne hangi çıkışları kullanmalıyım
bugün kdl s4000 aldım televizyon çok güzel kurdum daha fabrika ayarlarında herşeyi hiç bir ayar yapmadım şimdi bu televizyondaki bütün kullanımlar için bağlantılar nasıl olmalı mesela dvd izlicem en iyi görüntüyü almak için nerden bağlantı yapmam lazım veya tv izlicem en iyi görüntü için hangi çıkıştan bağlantı yapmam lazım bütün ince noktalarını istiyorum sizden ne yapmalıyım bağlantılarla alakalı ne hangi çıkışları kullanmalıyım
Fishmen hayırlı uğurlu olsun yeni oyuncağın.
Kullandığın cihazların giriş ve çıkışlarını bilmeden bu soruya hemde en ince noktasına kadar cevap vermek 3 bilinmeyenli denklemi çözmekten zor...
Ancak genel bağlantılarla ilgili bilgi verebilirim.
Eğer cihazlarında(dvd,uydu vs.) hdmi çıkış var ise ilk tercihin bu bağlantı şekli olmalı. Yoksa...
Ama komponent çıkış var ise ikici tercihin bu olmalı. Yoksa...
Altın uçlu bir scart kablo ile bağlantılarını gerçekleştirmelisin.
Tv ayarlarını da uydu yayınları için:
Resim modu: Standart
Arka ışık: 4 Kontrast: 60 Parlaklık: 55 Renk:50 Renklerin sıcaklığı: Soğuk Keskinlik: 8 Gürültü azaltma: Orta Mpeg Gürültü azaltma: düşük
Gelişmiş ayarlar ------------------ Gel.Kontrast Zenginleştirici: Kapalı Canlı Renkler: Kapalı şeklinde ayarlarsan memnun kalırsın sanıyorum.
anladım sıralama bu şekilde olmalı diyorsun bugün dvd film izledim rgb scart ama kablo çok kaliteli değil öle görüntüyü çok beğenmedim öle neyse ayarları dediğin gibi yapıcam sağol dostum