4GB USB Bellek, 1.3 MP KAMERA, MP3, Video Player, Resim Gösterici, Ses Kaydedici, FM Radyo, FM kaydedici, Oyunlar, e-kitap okuyucu, mini SD kart okuyucu 4GB kadar destekler
DAHİLİ HOPARLÖR İLE KULAKLIK OLMADAN MÜZİK DİNLEYİN VEYA KESİNTİSİZ 5 SAAT FİLM İZLEYİN
KAPASİTE 4GB Samsung Flash Memory, 1000 şarkı kapasitesi 128-Kbps AAC format , 12000 fotoğraf kapasitesi (1024x768) , USB flash sürücü, kart slotu 4GB MiniSD destekli
LCD 2.8" TFT touch screen (dokunmatik ekran), 320 x 240 piksel matrix 260K-gerçek renk görüntüsü
SES Desteklediği formatlar MP3 WMA WAV ASF ACT
7 OYNATMA MODU normal, repeat one, repeat all, random, catalog repetition, catalog, browse playing
8 FARKLI EKOLAYZER MODU jazz, Classic, Pop, Rock, Natural, 3D, Bass, custom
2 TEKRAR OYNATMA (REPLAY) MODU manual replay, auto replay (elle tekrar, otomatik tekrar) Müziğe ait bilgileri gösterir
BOYUT ve AĞIRLIK boyut: 95 x 56 x 14 (mm) Ağırlık: 98G
KAMERA
1.3 MEGAPİKSEL
VİDEO WMV, MPG, MPEG I , MEG II, and AVI Convert To AMV
FOTOĞRAF Resim gösterici. JPEG ,BMP
E-BOOK TXT, IRC dosyalarını destekler
FM RADIO 87MHz - 108MHz
SES KAYIT dahili mikrofon, kaydetme kısayolu. 4 kayıt modu: long voice recording, fine voice recording, long recording, fine recording
VERİ AKTARIMI High-speed USB 2.0 ile hızlı veri aktarımı
BATARYA 1800 mAh şarj edilebilir Lithium Battery, 5 saate kadar Video & 12 saate kadar mp3, adaptör ya da USB şarj imkanı
* 2.8 İNCH 260.000 RENK DOKUNMATİK EKRAN KAMERALI MP4 PLAYER * Stereo kulaklık * Şarj cihazı * USB kablo * CD (sürücü ve programlar) * İngilizce kullanma klavuzu * Kadife taşıma kılıfı (Askılı) * Silikon koruma kılıfı * Dokunmatik kalem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemozkan -- 12 Eylül 2008; 21:06:37 >
4 gb kapasite fake değilse fiyatına göre ucuz.. video seyredecsen amv formatı 2.8 ekranda berbat görüntü verir bilgine.. Bu fiyata fazla da kalite bekleme derim..
4 gb kapasite fake değilse fiyatına göre ucuz.. video seyredecsen amv formatı 2.8 ekranda berbat görüntü verir bilgine.. Bu fiyata fazla da kalite bekleme derim..
4 GB kapasite kesinlikle fake değildir, ben kendimde kullanıyorum 2.8 ekranda görüntü hiçde kötü değil hatta süper. Fiyatı ucuz çünkü fazla bir kar marjı bırakmıyorum sürümden kazanmak için
quote:
Orjinalden alıntı: Tromsø
iyi de bi markası yok mu bu aletin.
Markası yok evt ama kaliteli bir alet Kullanıp görmediğiniz için birşey diyemem
Amv formatında k videolari 1.5 Ekranlı mp4'lerde bile net göstermiyor.. 2.8 ekranlı bir playerlar çoğunlukla avi(divx) oynatıyor.. mümkünse amv formatında video oynatırken fotoğraflarını eklermisin.. ayrıca 2.8 cihaza göre converter programı ve firmware olduğu cd'si de varmı? Fotoğrafta cd gözükmüyor da?!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Eylül 2008; 15:44:00 >
Amv formatında k videolari 1.5 Ekranlı mp4'lerde bile net göstermiyor..
görüntü çok net en ufak bi piksel bozukluğuda yada izlerken rahatsız edici birşey yok
quote:
2.8 ekranlı bir playerlar çoğunlukla avi(divx) oynatıyor.. mümkünse amv formatında video oynatırken fotoğraflarını eklermisin
eklemeye çalışacağım, bi kaç foto çektim fakat makine çekerken titreme yapıyor yada ışık vuruyor net bir görüntü elde edemedim.
quote:
ayrıca 2.8 cihaza göre converter programı ve firmware olduğu cd'si de varmı? Fotoğrafta cd gözükmüyor da?!!
cd'si kitapçığın içinde kalmış o yüzden görünmüyor. benim kendi bulduğum converter programını makinenin içine atıp gönderiyorum, zaten cd'ye ihtiyacınız kalmayacak alt yazılı dahil film izleyebilirsiniz bu programla.
Son olarak elimde mp5 var, kamerası yok ama 3" inch ekran, converter programını kullanmadan bütün formatları destekliyor, direk filmi içine atıp izleyin, yada youtube videosu, yada müzik dinlerken aynı anda üsten şarkı sözleri geçsin kareoke olarak kullanın. mp5'de görüntü netin neti yani o kadar diyim . Böyle bir kalite başka bir makinede yok.