arkadaşlar 1 ay evvel Logitech Cordless Wave Desktop Lazer 920-000282 kablosuz klavye mouse set aldım.Geçen gün kasayı sertçe geriye doğru ittiğim için klavyenin alıcısı kırıldı,şimdi ne yapabilirim bana bir fikir verin lütfen, para ile satılan birşeyde değil sanırım yoksa yeniden klavye mi alıcam?
eğer bildiğiniz bu klavye için alıcı alabileceğim biryer varsa lütfen söyleyiniz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UMTDESIGN -- 12 Eylül 2008; 20:59:16 >
logitech tr distribitörü hızlı sistem ve bu konuda gayet yardımseverler bence onlara ulaş muhakkak yardım edeceklerdir banada benzer bir konuda yardımcı oldular
pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
logitech tr distribitörü hızlı sistem ve bu konuda gayet yardımseverler bence onlara ulaş muhakkak yardım edeceklerdir banada benzer bir konuda yardımcı oldular
1 ay kadar evvel logitech wave kablosuz klavye mouse set aldım.Geçenlerde bilgisayar kasamı geriye doğru iterken usb alıcı kırıldı,aldığım firmayı aradığımda bana her klavye için birtane üretildiğini ayriyetten alıcı veremiyeceklerini söylediler,bende para ile satılan birşey bile olsa alıcağımı söyledim ama malesef elimizde yok dediler.Peki garantiye göndersem oradan alamazmıyım dedi boşuna zaman kaybedersiniz dediler,neyse ben logitech Türkiye ithalatçısını aradım(00800 44 882 5862).Karşıma çıkan operatörün doğru düzgün Türkçe şivesi ile konuşamaması beni şaşırttı,sonuçta Logitech Dünya markası bir şirket.Baya bir bekledikten sonra karşıma İngilizce konuşan bir bayan çıktı benimde ingilizcem olmadığı için onunla konuşamadım 2-3 kere aramama rağmen hep ingilizce konuşan birileri karşıma çıkmakta,ozaman bu Türkiye destek hakkını neden koydunuz?
Yani şikayet etmek istediğim mevzu Logitechin usb alıcı kurnazlığı şuanda kimsenin elinde olmadığı için yeni bir klavye mouse set almak zorundayım peki logitech bunu hiç mi düşünmemiş ya usb alıcı bozulursa garantiye götürdüğümde bana her klavye için birtane üretiliyor size yardımcı olamayacağız mı diyecekler ?