dostum ben 2253 LW aldım çok iyi bir monitör ,2232 GW parlak ekran daha canlı bir görüntü alırsın fakat cok yansıma yapar ve gözü çok yoruyor,2253 lw 21.6 " ve nokta aralığı diğer iki monitöre göre daha düşük ,ben hem pc bağladım hem ps3,ps3 1080p de süper temiz ve net bir görüntü aldım ,tip bakımından da bence daha 2253 LW ince kenar yapısı ile küçük bir lcd tv havasında
Hocam parlak ekran istiyorsan GW al istemiyorsan onu ele.(Parlak ekranın faydaları renklar daha canlıdır , siyahta daha başarılıdır. Kötü yanları ise fazla yansıma yapar ve göz yorar ) Diğer 2'sinden birinide tercih et. Pişman olmazsın heralde. Dediğim gibi özellikler olarak LW daha iyi gibi. Bu arada sanalmarketim'den alcaksan BW stoklarda yok gözüküyor.
Alacağım yerde bu iki monitör var 22" Samsung 2232GW DVI Wide Siyah 2 Ms LCD Monitö 339,00 USD 22" Samsung 2253LW DVI Wide Siyah 2 Ms LCD Monitö 339,00 USD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 13 Eylül 2008; 16:40:56 >
Alacağım yerde bu iki monitör var 22" Samsung 2232GW DVI Wide Siyah 2 Ms LCD Monitö 339,00 USD 22" Samsung 2253LW DVI Wide Siyah 2 Ms LCD Monitö 339,00 USD
Verdiğiniz fiyatlar kdv dahil fiyatları mı acaba ?Dahil ise iyi fiyatlar değilse normal piyasa fiyatlarıdır. Ben en uygun fiyatlı incehesaptan buldum. Eğer mümkünse sizde aldığınız yeri yzabilirmisiniz yada PM de atabilirsiniz.
Bu fiyatlara KDV dahil değil ama benim için farketmez çünkü geliş fiyatına alacağım. T220 satılsaydı onu alacaktım ama ellerinde sadece bu ikisi var. Site adresini vermeme gerek yok çünkü dışarıya satış yapmıyor. Site, bilgisayarı alacağımız yerin bayiliğini yaptığı şirketin sitesi.
Hocam parlak ekran istiyorsan GW al istemiyorsan onu ele.(Parlak ekranın faydaları renklar daha canlıdır , siyahta daha başarılıdır. Kötü yanları ise fazla yansıma yapar ve göz yorar ) Diğer 2'sinden birinide tercih et. Pişman olmazsın heralde. Dediğim gibi özellikler olarak LW daha iyi gibi. Bu arada sanalmarketim'den alcaksan BW stoklarda yok gözüküyor.
Ben şu parlak ekran olayını anlamadım. LW nin kontrast oranı GW den daha yüksek GW 1000 (3000DC) LW 1000 (8000DC)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 14 Eylül 2008; 17:12:38 >
O zaman bende diyorumki 22" lere hiç bakma. 20" al. Aynı çözünürlük ama nokta aralıgı epey az.
Aralık azaldıkca görüntü netleşicek tabiki de ama çokda ufalması herşeyin iyi değil. Mesela gözü bozuk olan biri 20" te zorlanır. Sonra herşey 22"tekinden daha ufak olucak. Yani biraz da zevk işi. O yüzden 20" de var 22"te. Seçmek kullanıcıya kalıyor. Ben şahsen gözüm bozuk olmasaaydı zaten direk gider 20" alırdım. Ama bu daha iyi demek değil.