Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
##TT Big Typhoon Kullananlara Bir Soru##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> ##TT Big Typhoon Kullananlara Bir Soru## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Eylül 2008; 20:31:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Soğutma bölümüne açtım ama orada hayat yok kimseler bakmıyor

O nedenle burada katılımcılar daha çok. Cevap gelene kadar konuyu silmezseniz memnun olurum sayın MOD'lar

Sorum şudur

TT Big Typhoon almayı düşünüyorum da monte etmesizor mudur ?

P35C DS3R anakartım var. Uyumsuzluk yapar mı acaba

Monte etmek için anakartı sökmek gerekiyor mu yoksa stock fan gibi klik ile oturuyor mu ?

Ayrıca TT Tsunami Dream gibi bir kasaya sığar mı arkadaki fan'a değmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Furious* -- 12 Eylül 2008; 20:28:36 >

*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Eylül 2008; 20:47:03 

Ups

*Furious*

12 Eylül 2008; 21:14:22 

Yok mu şimdi bu üründen kullanan

SSH

12 Eylül 2008; 21:42:47 

Monte etmek zor değil de, biraz uğraştırıyor. Tabiki zorluğu tartışılır. Tecrubeli birisi rahatlıkla montajını yapabilirken, ilk defa fan montajı yapan birisi zorlanabilir.

DS3R ile uyum sorunu çıkaracağını sanmıyorum.

Anakartı sökmek gerekiyor. Stok fan gibi klik olmuyor.

TT Tsunami Dream'e sığıp sığmayacağı hakkında bir fikrim yok. Kasayı daha önce gerçekte hiç görmedim.

E8400 @ 4940MHz vCore= 1.76875 NB= 1.67 PLL= 1.86 | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240'lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (BIOS=Rampage Formula) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB IDE HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 (Akasa Neo Vortexx) | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | QPAD XT-R Black (Large-4 mm) Carbytek | Cyber Snipa Sonar 5.1

Eski kullanıcı adı: can-selcik
cavador

12 Eylül 2008; 21:44:36 

vx versiyonunu alma sanırım o klipsli bence iyi değil , düz versiyon vidalı olanı bulmaya calışın

sadece 3 günde %13 değer yitiren Türkiye borsası dünya tarihinde gelmiş geçmiş en büyük krizi, değer yitimeyi,küçülmeyi yaşadı, sakın kimse endişelenmesin önlemlerimizi aldık kriz teğet gecicek :) hamdolsun
metinolampx

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 21:53:07 

BigTyphoon nun VX modelinin ayakları intelin işlemciyle gelendeki soğutucu gibi klipsli dye biliyorum ama ne kadar sağlam olur öyle bilmiyorum

*Furious*

12 Eylül 2008; 22:08:33 

Bende bunu düşünüyorum işte

Klipsli ne kadar sağlam ve stabil sağlıklı olur

Anakarta monte olan için ise şunu merak ediyorum

Anakartın altına aparatı takılıyor ya kelepçe sanırım

İşte onun yüksekliği ile kasanın tabanına taktığımız vida tutacakları varya

O tutacaklar ile anakart arasındaki boşluğu geçer mi kelepçeler geçerse eğer

Vidaladığımız zaman anakart esneme yapar mı diyorum

bahrikutlu

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 22:40:17 

merak etme kasa ile anakart arasındaki boşluk fazlasıyla yeterli bir sorun olmaz. anakartının üzerinde soğutucu yoksa montajda sorun yaşamazsın bazı çipset soğutucular varken montaj zor oluyor. biraz zaman ayırmak lazım bt yi monte etmek için elin yatkınsa sorun yaşamazsın. ama dikkatli ol monte ederken.
Tek tavsiyem anakartın altına gelen kelebeği(senin kelepçe dediğin) yalıtmak için bant gibi birşey çıkıyor paketten yapışkanlı ve anakarta yapışan birşey. O parçayı yapıştırmadan kullan yani anakartla kelebeğin arasına koy ama yapıştırma. alınca zaten forum içinde detaylı bir montaj rehberi var ondan faydalanabilirsin.

Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
_vitaly_cl

12 Eylül 2008; 23:22:14 

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Bende bunu düşünüyorum işte

Klipsli ne kadar sağlam ve stabil sağlıklı olur

Anakarta monte olan için ise şunu merak ediyorum

Anakartın altına aparatı takılıyor ya kelepçe sanırım

İşte onun yüksekliği ile kasanın tabanına taktığımız vida tutacakları varya

O tutacaklar ile anakart arasındaki boşluğu geçer mi kelepçeler geçerse eğer

Vidaladığımız zaman anakart esneme yapar mı diyorum

Vx Versiyonunu Tavsiye Etmem Zaten Sinir Oluyorum Şu İntelin Klipslerine.Yalnız Vxler Fan Kontrol İle Gelior 2000 Devire Kadar Cıkarabiliyorsun tabi Gürültülü Baya Eski Versiyonlarda Bu yok Sanırım 1300 Devir Felan Kullanıyorsun.

cavador

13 Eylül 2008; 1:04:52 

_vitaly_cl

zaten 1300 üzeri gürültülü o tt fanları +beğenmiyorsan devirli kaliteli fan algec , ama klipse care yok

sadece 3 günde %13 değer yitiren Türkiye borsası dünya tarihinde gelmiş geçmiş en büyük krizi, değer yitimeyi,küçülmeyi yaşadı, sakın kimse endişelenmesin önlemlerimizi aldık kriz teğet gecicek :) hamdolsun
-BUR@K-

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 3:30:40 

soğutucuyu FEEL HURRICANE II de p35 neo ile beraber kullanıyorum. Yer açısında sorun yaşamadım ama egzost fanıyla arasına bir iki santim birşey kaldı. Montajı ise işi bilen için kolay, ilk kez montajlayacak içinse çokta zor değil klavuza biraz göz gözdirten sonra nasıl yapılıdığını çözersin.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> ##TT Big Typhoon Kullananlara Bir Soru## Sayfa: [1]
Buraya git: