Samsung Syncmaster 226CW, ekranimin yanina, 2. bir monitor almak istiyorum. Ana monitorumde surekli oyun acik oldugundan (World of Warcraft ve WarHammer), ikinci monitorumde ise icq, msn, ie explorer falan acik olacak surekli.
Ben hep wide screen 19 inc bir ekran almak istedim DVI li, ama maalesef neredeyse hicbir 19 inc monitorde dvi girisi yok, ya da olanlar ise +450YTL (inca vs gibi alt markalari saymiyorum) Bu durumda, sizce BENQ G2110WA 22" 290 YTL ye alinir mi, analog girisli sadece?
Ben surekli dvi kullandigimdan analogta yazilari okumak vs rahatsiz ediyor ama simdi 226cw yi almisken bir suru ekstra para harcamakta isetmiyorum ikinci ekrana.
Bu monitor hakkinda bilginiz varsa lutfen bildirin. Iyi midir yoksa analog oldugundan 22 inc iyice goz mu yarar ?
T240 alabilirim ona yoneldim ama neredeyse cogu yerde yok, olanda ise elinde var diye fiyati sisirip satiyor.
Sen aldin mi ? Memnun musun ?
Beni tek geri iten DVI girisinin olmamasiydi cunku surekli yazi vs okunacagi icin, goze yazik diye dusundum. 3 yildir hep dvi kullaniyorum, cok alistim, analog epey bi kotu geliyor.